reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Miło mi Martuś. Do Mnie tu piszą Andzi, ale na imię mam Angelika. Pojawiam się rzadziej ale podczytuję na bierząco co u Was. Cieszę się,że tu trafiłyście, choć w takich okolicznościach bolesnych. Ale będzie dobrze, jeszcze jakiś czas temu jak ktoś mi tak mówił lub pisał oburzałam się. Dziś wiem,że to była prawda.

Miłego dnia Aguś.
Allaa, co u Ciebie? Finiszujesz prawie, a pamiętam na Twoim suwaczku 16 tydzień i to była TAKA zaawansowana ciąża dla Mnie, hi hi

Miło mi Martuś. Do Mnie tu piszą Andzi, ale na imię mam Angelika. Pojawiam się rzadziej ale podczytuję na bierząco co u Was. Cieszę się,że tu trafiłyście, choć w takich okolicznościach bolesnych. Ale będzie dobrze, jeszcze jakiś czas temu jak ktoś mi tak mówił lub pisał oburzałam się. Dziś wiem,że to była prawda.

Miłego dnia Aguś.
Allaa, co u Ciebie? Finiszujesz prawie, a pamiętam na Twoim suwaczku 16 tydzień i to była TAKA zaawansowana ciąża dla Mnie, hi hi

Selenko my właśnie zaczęliśmy ponowne staranka i tak bardzo bym chciała zaskoczyć w tym cyklu:tak: ale zobaczymy, ponoć jak się za bardzo chce to wtedy człowiek się blokuje:crazy: i nic nie wychodzi.

Jestem, jestem!Podczytuje Was cały czas ale jakos weny brak.....Jakieś dołki ostatnio mnie złapały.W poniedziałek zacznę 8 miesiąc :szok::szok::szok: a ja się boję coraz bardziej...boję się pokochać bezgranicznie...Kubus jest dla mnie teraz całym światem ale strach mnie nie opuszcza....nie wiedziałam, że ciąza jest taka trudna, mysłałam że to będzie piękny beztroski czas jednak się myliłam....

Andzi Kubus rośnie zdrowo, tydzień temu ważył już 1640 gram, jednak płytki krwi mi spadły dość mocno i w poniedziałek, za tydzień ide do szpitala, by sprawdzili przyczynę i ewentualnie podleczyli.....chociaz w ciąży nie podejmuja się dawania sterydów, dodatkowo to mnie martwi. Poza tym całymi dniami siedzę sama w domu, M pracuje-dzis tez nie wiem kiedy wróci, rodzice daleko, znajomi tez w pracy więc siedzę i rozmyślam.....
Na szczescie u nas dziś słonce świeci więc jest lepiej i zaraz idę na spacerek:tak:

reklama
Do góry