reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
baaardzo, dlatego się denerwuję że nie dostaam jeszcze @ i że coś mnie boli, bo już chciałabym aby wszystko było ok, wtedy się pakuję kupuje bilet i mnie nie ma:-)

wiesz tak sobie pomyślałam, że jak jutro pojdziesz do gina to może podpytaj o tą ciążę biochemiczną, powiedz że czytałaś że coś takiego istnieje i czy w Twoim przypadku to czasami nie było to.

wiesz tak sobie pomyślałam, że jak jutro pojdziesz do gina to może podpytaj o tą ciążę biochemiczną, powiedz że czytałaś że coś takiego istnieje i czy w Twoim przypadku to czasami nie było to.
Zapytam bo sama jestem ciekawa, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, bo nie chce powtórki z dzisiejszej nocy:no:

Witajcie :-)
Witajcie :-) Dziś się zalogowałam dopiero,poroniłam w tamtym roku w lipcu,nie jest łatwo...
Witaj. Przytulam mocno

Kinius witaj kochana jak sie czujecie :-)
A dziękuje nie narzekam. W czwartek usg i czekam i się doczekać nie mogę;-)

Beatko buziaczki dla Ciebie i maluszka!
Dziękuje.
Wczoraj byli znajomi i mówili, że brzusio już troszkę widać no i M od pewnego czasu całuje brzuszek.
Buziaczek :-)

Witam dziewczynki:-( ja miałam koszmarną noc, ok godz 4 obudził mnie straszny ból brzucha nie moglam wstać z łóżka ani się wyprostować, nigdy jeszcze mnie tak nie bolał, myślałam że dostałam @ bo to już najwyższy czas ale jednak nie, na szczęscie nospa i tabletki przeciwbólowe pomogły, ale jutro musze wybrać się do gin bo zaczynam się martwić że coś jest nie tak:zawstydzona/y:
Mam nadzieje, że to nic groźnego. Ja po zabiegu miałam boleśniejsze @. Może się @ zbliża i stąd ten ból.

Cześć dziewczyny przepraszam że zaglądam rzadko ale myslę o was naprawdę codziennie, po prostu moje dziecko pochłania tyle czasu że brak mi go dla kacpra i dla siebie nawet.
Rozumiemy :tak::tak:

Dzień dobry dziewczynki :-)
Co za pogoda oczy mi się zamykają, w piątek mam egzamin na prawko, ale szybko minęło!
Trzymam kciuki ;-);-)

ja bardzo lubię kasze gryczaną, mniam mniam:yes:

eee wolę ziemniczki:tak:

ziemniaczki też lubię, szczególnie ze smietanką i koperkiem
Przez Was to ja niedługo będę jak balon, ciągle o jedzeniu piszecie:-D:-D

Myślałam, że dłużej z Wami posiedzę ale coś mnie muli dziś od rana i pójdę się położyć. Buziaczki

reklama
Do góry