pa kochana;-)
Marti to zostałyśmy tylko my dwie![]()
Niop

Madziu pewnie tęsknisz już za swoim kochanie cio?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pa kochana;-)
Marti to zostałyśmy tylko my dwie![]()
baaardzo, dlatego się denerwuję że nie dostaam jeszcze @ i że coś mnie boli, bo już chciałabym aby wszystko było ok, wtedy się pakuję kupuje bilet i mnie nie ma:-)Niop
Madziu pewnie tęsknisz już za swoim kochanie cio?
baaardzo, dlatego się denerwuję że nie dostaam jeszcze @ i że coś mnie boli, bo już chciałabym aby wszystko było ok, wtedy się pakuję kupuje bilet i mnie nie ma:-)
Zapytam bo sama jestem ciekawa, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, bo nie chce powtórki z dzisiejszej nocywiesz tak sobie pomyślałam, że jak jutro pojdziesz do gina to może podpytaj o tą ciążę biochemiczną, powiedz że czytałaś że coś takiego istnieje i czy w Twoim przypadku to czasami nie było to.
Zapytam bo sama jestem ciekawa, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, bo nie chce powtórki z dzisiejszej nocy![]()
spokojnie, nie przejmuj się na zapas. Mnie po zabiegu jeszcze długo pobolewał brzuch i żadne leki nie pomagały.
Mnie coś kręgoslup dzisiaj boli, może to owulka
może i tak:-) marti jesteś na nk?
haha pewnie miałabyś sporo adoratorównie ma mnie z racji pracy, uczniowie mi się podpinali a wiesz to niewypadajakies granice muszą być.
Witaj. Przytulam mocnoWitajcie :-) Dziś się zalogowałam dopiero,poroniłam w tamtym roku w lipcu,nie jest łatwo...
A dziękuje nie narzekam. W czwartek usg i czekam i się doczekać nie mogę;-)Kinius witaj kochana jak sie czujecie :-)
Dziękuje.Beatko buziaczki dla Ciebie i maluszka!
Mam nadzieje, że to nic groźnego. Ja po zabiegu miałam boleśniejsze @. Może się @ zbliża i stąd ten ból.Witam dziewczynki:-( ja miałam koszmarną noc, ok godz 4 obudził mnie straszny ból brzucha nie moglam wstać z łóżka ani się wyprostować, nigdy jeszcze mnie tak nie bolał, myślałam że dostałam @ bo to już najwyższy czas ale jednak nie, na szczęscie nospa i tabletki przeciwbólowe pomogły, ale jutro musze wybrać się do gin bo zaczynam się martwić że coś jest nie tak![]()
RozumiemyCześć dziewczyny przepraszam że zaglądam rzadko ale myslę o was naprawdę codziennie, po prostu moje dziecko pochłania tyle czasu że brak mi go dla kacpra i dla siebie nawet.
Trzymam kciuki ;-);-)Dzień dobry dziewczynki :-)
Co za pogoda oczy mi się zamykają, w piątek mam egzamin na prawko, ale szybko minęło!
ja bardzo lubię kasze gryczaną, mniam mniam![]()
eee wolę ziemniczki![]()
Przez Was to ja niedługo będę jak balon, ciągle o jedzeniu piszecieziemniaczki też lubię, szczególnie ze smietanką i koperkiem