reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Blue fajne te zajęcia, muszę się rozejrzeć za takimi u mnie w mieście.....

A mój m właśnie wrócił z Wiktoria od lekarza i p.doktor przepisała Eurespal. M poszedł do apteki wykupił a jak otworzylismy pudełko o zamiast Eurespala jakiś inny syrop:szok::szok::szok: Teraz poleciał do apteki wyjaśniać.
Kasia ja dzisiaj miałam tą samą sytuacje:-D patrzę a w pudełku jakiś pneumorel:szok: zadzwoniłam do apteki i pani wyjaśniła że coś się pozmieniało i teraz eurespal ta się nazywa:tak:

reklama
Witam porannie:)
fredzik no właśnie bardzo bym chciała. Tylko an razie oboje z M jesteśmy nieustannie na diecie MM ( to znaczy opowiadamy , że jesteśmy i każdego poranka zaczynamy być a pod wieczór znowu wcinamy cokolwiek) i staram się gotować obiady zgodnie z zasadami.
No i zdrówka życzę.
ewelina łączę się w bólu niewyspania. DZisiaj miałam tylko 3 pobudki więc jest git i jestem jak nowonarodzona;-)
A ta kura była tylko w całości czy nie daj Boże, pióra jeszcze miała? Pociąć na części to bym umiała ale obierać z pierza za skarby świata.

Kasia ja dzisiaj miałam tą samą sytuacje:-D patrzę a w pudełku jakiś pneumorel:szok: zadzwoniłam do apteki i pani wyjaśniła że coś się pozmieniało i teraz eurespal ta się nazywa:tak:
wiem że w pudelku eurespala jest inna nazwa leku bo on jest importowany z Francji a tylko pudełka sa drukowane u nas, ale my wczoraj mieliśmy jeszcze cos innego w środku :szok:

zaraz uciekam na zakupy, bo moja lodówka świeci pustkami

reklama
Cześć :-)

U nas słońce świeci (chociaż teraz już jakby mniej), ale wieje jak nie wiem...

Karol wczoraj miał biegunkę, a dzisiaj chyba lekką gorączkę tak na czuja. Na biegunkę kupiliśmy smectę i probiotyk, ale smecty nie wypił :no:. Zobaczymy co będzie dzisiaj.

Do góry