malenstwo82
Zadomowiona(y)
DRUGA - Nika dziś ja musiałam edytować post :-)
no niestety ze złobkami jest różnie, ja jeszcze małej nie zapisałam a koleżanki, które oddawały dzieci mówiły że w 4-5 miesiącu ciąży zapisywały i nie dostawały miejsca - w mojej małej mieścinie jest 1
żłobek, z 1
grupą dla niemowlaków liczącą 16-20 dzieciaczków - a miasteczko 13 tys i wyż - jak to ma działać 

co do tego, to żadna z nas nie może mieć pewności
ja bym tylko chciała, żeby Olka była zodiakalnym bliźniakiem :-)
przez ten temat i ja się skusiłam i kupiłam te "sztuczne" pięknie wyglądające truskawki .... pierwsza była pyszna ale druga już smaku nie miała ... poczekam na nasze polskie :-)
ja za to ostatnio zajadam się kiwi - tak po pół koszyczka dziennie
dziewczynki głowa do góry
już prawie wiosna i już niedługo będziecie mieć swoje maleństwa ze sobą
nie ma chyba lepszego powodu do radości 
nie kisielek ! dokładnie o to mi chodziło :-) no może nie tak jak napisałaś co robisz na forum .... ale że 2 miesiące to chyba za wcześnie na czerwiec, pomyślalam, że może masz jakiś błąd w suwaczki
- my dziś mamy błogi spokuj w pracy
mam nadzieję, że uda mi się coś pouczyć bo w weekend 2 kolokwia mam ...:-
szok:
MILEGO DNIA !!!
to tak jak ja tylko macierzynski i do pracki musze wróćic, niewiem co bedzie z małą ...może żłobek o ile załapiemy sie na miejsce bo z tym to krucho, a jak nie to jakos i tak trzeba sobie poradzic innego wyjscia nie ma a pracowac niestety trzeba, bo w moim przypadku wychowawczy byłby bezpłatny......przekraczamy dochód..:-(
no niestety ze złobkami jest różnie, ja jeszcze małej nie zapisałam a koleżanki, które oddawały dzieci mówiły że w 4-5 miesiącu ciąży zapisywały i nie dostawały miejsca - w mojej małej mieścinie jest 1

...no a kiedy urodzę ....to w ogóle już nie wiem![]()
co do tego, to żadna z nas nie może mieć pewności

Co do truskawek, to rowniez mam wielka ochote, ale nie chce kupowac tych hiszpanskich lub marokanskich, bo sa pedzone i smakuja jak siano (choc jeszcze nigdy go nie probowalam). Zdecydowanie poczekam na tutejsze
![]()
przez ten temat i ja się skusiłam i kupiłam te "sztuczne" pięknie wyglądające truskawki .... pierwsza była pyszna ale druga już smaku nie miała ... poczekam na nasze polskie :-)
ja za to ostatnio zajadam się kiwi - tak po pół koszyczka dziennie

Annya ja mam takiego doła od soboty:-(, jedyne co mi się chce to na BB zaglądać. Najgorsze że jak mój A pyta o co chodzi to nie wiem co mam odpowiedzieć:-(.
dziewczynki głowa do góry

malenstwo82 ...to pewnie Ci o to co pisze Nanya chodziło![]()
...a ja taka gupiutka...myślałam, że pytasz co robię na forum z datą na maj
....oj kisielek zastępuje mój mózg...
nie kisielek ! dokładnie o to mi chodziło :-) no może nie tak jak napisałaś co robisz na forum .... ale że 2 miesiące to chyba za wcześnie na czerwiec, pomyślalam, że może masz jakiś błąd w suwaczki

- my dziś mamy błogi spokuj w pracy

MILEGO DNIA !!!