reklama
nina2201
mama Oliviera
opuszczane to ono jest ale do pozycji półleżacej tylko

salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no wiem wiem dlatego jak by byly do 20 to fajnie a do 15 troche malo jak dla mnie nie mam takiej pewnosci ;/ niestety ...
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
w sumie nina to nic zlego jak dziecko by sie przekimalo w pozycji pol lezacej no moj akurat tyko 30 minut spi, ale to juz nie sa noworodki zeby spac calkiem na plasko , jasne ze duzo zdrowiej na plasko ale troche na spacerze chyba by nie zaszkodzilo ... nie wiemopuszczane to ono jest ale do pozycji półleżacej tylko![]()
nina2201
mama Oliviera
mój na spacerze śpi 1-2 godzin jak dobrze pójdzie, trzeba by było wypróbować czy ta pozycja półleżąca byłaby dla niego dobra czy główka by mu nie dyndała
masz racje to nie są noworodki a ja mojego jeszcze tak traktuje he he

masz racje to nie są noworodki a ja mojego jeszcze tak traktuje he he
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
chodzacy noworodek dobre :-)
nie no jesli polezaca to pewnie nie dyndalaby , moj potrafi nawet na siedzaco usnac w wozku i jak nie zauwaze odrazu to tak spi jakas chwile
no moj czy to spacer czy w domu to 30 minut z zegarkiem w reku .... a na dworze nawet krocej czasem bo jak tak cos uslyszy to sie zrywa odrazu ...
nie no jesli polezaca to pewnie nie dyndalaby , moj potrafi nawet na siedzaco usnac w wozku i jak nie zauwaze odrazu to tak spi jakas chwile

nina2201
mama Oliviera
ja chyba jakaś przewrazliwiona jestem, chucham i dmucham na niego, mój P mówi mi nieraz, że przesadzam:-)
oli to straszny spioch w domu 2-3 godz spi i na spacerze tez długo nieraz
oli to straszny spioch w domu 2-3 godz spi i na spacerze tez długo nieraz
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ale fajnie a moj dwa razy po 30 minut ehhh ...
ja juz przestalam huchac dawno, chce miec malego faceta w domu a nie ciamajde (nie zebym komus ublizala, kazdy wychowuje jak chce)
ja juz przestalam huchac dawno, chce miec malego faceta w domu a nie ciamajde (nie zebym komus ublizala, kazdy wychowuje jak chce)
nina2201
mama Oliviera
ja tez ciamajdy i mamisynka w domu mieć nie chcę, i nie mam bo Oli to mały rozrabiaka jest i jak sobie cos zrobi to płacze minutę albo wcale tylko ja jak taka kwoka nad nimale fajnie a moj dwa razy po 30 minut ehhh ...

dzisiaj siedze sobie na dole u babci kawkę piję mały chodzi po pokoju i po korytarzu w pewnej chwili go wołam a tu cisza biegiem na schody a mały z rura od odkurzacza( odkurzał babci korytarz) na połowie schodów do mnie do góry wchodzi sobie myslałam, że zawału dostanę
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
oj to tez zawalu bym dostala na schodach ojjj masakra ....