a my wczoraj byliśmy na urodzinkach u szwagierkiA spokojnie wręcz nudnawo, troche porządków, spacerek i to tylewieczorem troche przytulanek i po dniu ;-)
A Tobie ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a my wczoraj byliśmy na urodzinkach u szwagierkiA spokojnie wręcz nudnawo, troche porządków, spacerek i to tylewieczorem troche przytulanek i po dniu ;-)
A Tobie ?
a my wczoraj byliśmy na urodzinkach u szwagierkitroszkę popiłyśmy hihi, w końcu 30 lat kończy się raz w życiu
![]()
Matko 30 lat? kiedy to byłomusze też na jakąś impreze się wybrać dawno nie popiłam ;-)
Danulka koniecznie! imprezka jest wskazanamożna zapomnieć o kłopotach chociaż na chwilkę.
Ja popiłam, ale bez przesady...wiesz w razie gdyby fasolka właśnie się wprowadzała![]()
nie chcę testować za szybko więc pewnie poczekam do terminu @ i dopiero jak mi się zacznie spóźniać to wtedyNo wiem wiem kiedy robisz teścik? kiedy ma być @? spowiadaj się szybko![]()
nie chcę testować za szybko więc pewnie poczekam do terminu @ i dopiero jak mi się zacznie spóźniać to wtedynie chcę popadać w paranoję
a okres powinien przyjść za tydzień.
Rany jak super to będe trzymać kciuki a za tydzień piszesz mi szybko co i jak![]()
kochana na pewno napiszewiesz staram sie nie nastawiać, bo zdaje sobie sprawę że czasami trzeba poczekać na szczęście
a póki co to jakaś taka ciągle niewyspana jestem;-)
To już może być pierwszy znak, rany jak ja bym chciała już też się starać
Kurcze będe e-ciotką od poczęcia![]()
Danulka nawet się nie obejrzysz a zaczniecie sie starac o potomkawiem, że teraz czas się dłuży ale po @ poleci z górki
obiecuję kochana.
Nio i coś plecki mnie bolą w częsci krzyżowej;-) ale spokojnie ciiii
Niebawem obie będziemy e-ciotkami, nie może być inaczej![]()