reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ale paskudnie za oknem.. brrr...
Nic mi się nie chcę i najchętniej bym dzisiaj w łóżku została na cały dzień.

elehar u nas na tapecie są tramwaje. Wojtek uwielbia, mógłby z tramwaju nie wychodzić. Też się trochę boję kaszlących i kichających więc staramy się jeździć wtedy kiedy jest najmniejszy ruch. W autobusie mam niestety makabryczną chorobę lokomocyjną. Robi mi się niedobrze po 200 metrach.

reklama
Witam:tak:
u nas leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie wiem do której spała moja córcia:baffled: jakoś byłam zaspana i padłam jeszcze na kilka minut:baffled:
Kasiu teraz zauważyłam że jesteś z Łodzi :tak: byłam w sobotę w Galerii Łódzkiej którą odkryłam przypadkiem i w Manufakturze:tak:

Kasiu teraz zauważyłam że jesteś z Łodzi :tak: byłam w sobotę w Galerii Łódzkiej którą odkryłam przypadkiem i w Manufakturze:tak:
oj powiem ci że ja w Galerii dawno nie byłam, tzn. od momentu otworzenia Manufaktury, a że mieszkam niedaleko to wpadam tam często....daj znac jak bedziesz się znowu wybierac to się może spotkamy ;-);-);-)

dzień dobry
my dziś spaliśmy do 8.40:szok: ale w nocy były akcje, Ignaś miał lekką gorączkę, do tego wstrętny gęsty katar, który ciężko odciągnąć:baffled: nie mógł zasnąć przez to:-( tak więc dziś siedzimy w domu, psikamy, odciągamy i tak w kółko, na szczęscie nie jest zbyt marudny, ładnie się bawi

hej,

a mój przeżywał chyba doznania urodzinowe i nie mógł w ogóle spać:baffled::no:
kwilił przez sen, tak jęczał żałośnie, aż się wystraszyłam:szok::-(
nie spalismy od 11.00 do 3-ciej:no:,
mały obudził sie z zaropiałym oczkiem:-( i kaszlem:-(, normalnie wyje:angry::-:)-:)-(

Dzień dobry
Ewela, soppana, współczuję, zdrówka dla chłopaków

u nas pogoda, na dwoje babka wróżyła :confused: ale ja w nocy spać nie mogłam :-(

wiecie co, moje dziecko chyba wydoroślało, chce usypiać znowu sam, tzn. z pieskiem swoim ukochanym, super, mam nadzieję, ze wrócimy do naszych dawnych zwyczajów z usypianiem :tak:

wczoraj cały dzień prawie na dworku byliśmy na nóżkach :-), fajnie jak już wiosnę czuć powoli :tak:

miłego dnia:happy2:

dzień dobry
U nas też od rana leje ale od jutra ma być słońce . Oby się sprawdziło.

elehar u nas na tapecie są tramwaje. Wojtek uwielbia, mógłby z tramwaju nie wychodzić. Też się trochę boję kaszlących i kichających więc staramy się jeździć wtedy kiedy jest najmniejszy ruch. W autobusie mam niestety makabryczną chorobę lokomocyjną. Robi mi się niedobrze po 200 metrach.

Dzisiaj rano rozmówiłam się z nianią na spokojnie. Przeprosiła, przyznała mi racje i obiecała że bez mojej zgody więcej Madzi nie będzie wozić autobusem. A ja też przemyślałam sprawę i jak będzie ciepło raz na jakiś czas pozwolę na taką wycieczkę i sama sprawdzę okolicę tam gdzie mieszka niania.

reklama
u nas piękna pogoda się zrobiła:-) a że gorączki nie ma, to odważyliśmy się na wyjście na podwórko:-) wyczyściłam wózek a Ignaś grzebał w ziemi, znaleźliśmy nawet biedronkę, Ignaś mówił na nią " biegunka" :-D

Do góry