reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

kurcze ja też bym sobie nową fryzę strzeliła bo cholerka odrosty mam już na 3 centy, ale jak sobie pomyślę o siedzeniu u fryzjera przez 3-4h to mnie normalnie cholera bierze :sorry2:
ale wiecie co, zrobiłam sobie wczoraj fajową kąpiel przy pachnących świeczkach hihihihihi, radyjku, i pifffku karmi - no powiem wam że się tak zrelaksowałam że szok. Szkoda tylko że męża nie ma :-D samej to tak mi smutno trochę było w tej wannie :sorry2:

reklama
aahaaaa dziewczyny szukam fajnego aparatu fotograficznego - może polecicie mi jakiś co by fajne fotki strzelał ;-) no i nie taki drogi strasznie (ok 1500) :-p

a mojej małej ledwo katar sie skończył juz go ma z powrotem...obudziła sie dziś zapchana ledwo oddychająca...
a wszystko przez to ze moja siostra zabierala ją do siebie pare dni w czasie jak ja latałam po lekarzach ze sobą...i dopiero wczoraj zobaczylam ze moja siostra ma katar i pokaszluje! a brała ją podobno dołóżka do siebie i tak sobie razem spały! jestem wściekła po prostu...na nią że nie pomyślała już któryś raz (to ta sama siostra ktora jak już byłam po terminie była taka choruteńka ze ledwo mówiła i mnie odwiedzała ciągle w domu mimo że prosiłam zeby sobie odpusciła bo boje sie ze cos złapie i ta sama ktora z katarem przylazła do szpitala-lekarka jak ją zobaczyła to ją wyprosiła) i na siebie że nie zauważyłam wczesniej ze ona chora (wpadałam tylko zostawiałam corcie i jak wracalam tez tylko na trzy sekundy i do domu)...boje sie że skończy sie jakimś uchem...buuu

Jakbym tak w łeb strzeliła.....to by nie było co zbierać...Ja sie ostatnio z bratem pokłociłam bo zabroniłam jego zakatarzonym córkom małego obcałowywać...Mówi sie trudno...jemu przejdzie a mi sie dziecko przynajmniej nie bedzie męczyć....

Klaudia pochwal sie :-) Widzę że dziewczynki powolutku wychodzą już na ludzi :-D :-D :-D Żartuje...prosze mi sie nie obrażąć ;-)
Ja ide w piątek do fryzjera...miałam zapuszczać bo zawsze miałam krótkie włoski...a że mam mocno kręcone to tak było wygodniej...po ciąży sie wyprostowały :confused: ale za to nie moge ich znieść...więc ide sie ciachnąć znowu....Zarazek matki nie pozna...

A pozatym siedze u rodziców,mam tu ciszę i spokoj....ahhh...miodzio :-)

Anik na tyle na ile sie znam to polecam aparaty firmy NIKON....jeśli chcesz mała i niedrogą cyfróweczke która robi bardzo fajne fotki...to nikona coolpix polecam...:-)

Ja fryzjera mam w czwartek. Odrosty juz mam do polowy glowy. No i pytanie: komu jeszcze leca wlosy? Ja wyjmje garsciami. Na zdrowy rozum nie powinnam moze teraz farbowac ale mam strasznie siwe i wygladam jak przez okno a jak poloze na cale wlosy farby to mysle ze gorzej niz pasemka....

Mnie również przydałaby się wizyta u fryzjera bo odrosty mam na trzy centymetry i patrzeć na siebie nie mogę..chociaż i tak najbardziej martwi mnie mój brzuch:-:)-:)-(dzisiaj byłam u ginka i on od razu zauważył i skomentował jego wygląd...:no:nic mi już chyba nie pomoże.....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Anik najmniej awaryjne aparaty to sony, canon no i panasonic. Tym samym zdjęcia też są super. Absolutnie odradzam Kodak, Nikon. Nikon może jest dobra firmą, ale jeżeli chodzi o aparaty z wyższej półki.
Ja w Polsce pracowałam w Media Markt na serwisie, także o aparatach wiem wszystko. Z czystym sumieniem polecam aparaty 1 sony, 2 panasonic, 3 canon.
Ja osobiście mam sony cybershot, aparat ma już 4,5 roku, zdjęcia robi super i ani razu mnie nie zawiódł.
Najczęściej ludzie przychodzili z Nikonem i Kodakiem do reklamacji.

reklama
Do góry