reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

waga Naszych dzieci

Barmanka.....masz racje ja to juz teraz wiem ze to moze byc w kazdej chwili.....tylko kiedy:confused:? Walizka spakowana, maz bez telefonu sie nigdzie nie rusza......no a ja siedze sobie w domku i czeeeeeekam!
Powiem Ci ze skurcze mam juz bardzo czesto....no ale zobaczymy jak to bedzie!
A jesli chodzi o suwaczek.....hmm w niedziele bedziemy miec pierwszy dzien z 37 tygodnia, wiec juz nie jest zle bo mowia ze to juz prawie ciaza donoszona.

A jesli bedzie sie cos dzialo to Iwee ma moj numer telefonu i na pewno dam Wam znac......mam nadzieje ze beda to same dobre wiadomosci:tak:.

Glaski dla brzuszkow!

reklama
Jolu - po części to ci zazdroszczę że niebawem będziesz już po, i będziesz tulić swoje dwa maleństwa...
mogę sobie tylko wyobrazić to podekscytowanie które jest teraz u was :-) tym bardziej jak sama napisałaś - że przy bliźniaczej ciąży ten tydz który ty zaczynasz uważa się za donoszony i mamusią rodzą ;-)
a ty będziesz miała cc czy sn? bo jakoś nie pamiętam...:zawstydzona/y:
to dobrze że Iwee nas powiadomi - i przestań gadać głupoty - oczywiście że będą to SAME DOBRE WIEŚCI :-) :tak:

Jolu ty juz w tej chwili jesteś bardzo dzielna, nie wyobrażam sobie ,że przy porodzie mogłoby byc inaczej :)
dasz rade kochana...

Moja córeczka w 33 tygodniu na USG ważyła 2030 g.

Nie przywiązujcie jednak do tego zbytniej wagi. Teraz leżałam w szpitalu i ta waga jest naprawde "na o" zalezy jak sie zrobi pomiary.
jedna dziewczyna w 36tc miala dziecko 2400 g, tydzień pozniej ważyło 2200 g(!!) a kolejnym tygodniu urodziła i juz na wadze było 2740g.

(przy czym wiadomo ze w brzuchu dziecko nie schudło;-))

reklama
Do góry