reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam Was:)

Ja dochodzę do siebie... niby się nastawiałam na to, że się nie udało ale to ziarenko nadziei było chyba zbyt duże... wiem, że muszę się pozbierać i pozytywnie nastawic na następny cykl... nic innego nie zostaje... nowy cykl, nowe lekarstwa... zobaczymy jak mój organizm zareaguje... mnie dodatkowo dobiją iż z miesiąca na miesiąc tyję... mój organizm chyba tak reaguje na stymulację... wiem, że nie mogę się odchudzać bo to nie sprzyja fasolce i takie błędne koło:baffled:

Syla - trzymam kciuki za wizytę:)

Koti - rozumiem wciągnięcie w świat wampirów...ja odpłynęłam w nim jakiś miesiąc temu... przeczytałam sagę 2 razy... obecnie czytam w oryginale... wszystko żeby nie myśleć o wiadomym problemie...

Aga Ir - wpada i ucieka jak zwykle... super, że się tak dobrze czujesz... ciąża Ci sprzyja:-)

Gabi - życzę mimo wszystkich kłopotów ze zdrówkiem szczęśliwego rozwiązania:-)

Cyniczna - bardzo fajnie, że się pojawiasz, zapraszamy częściej:-)

Edytko - co u Ciebie??

Całą reztę pozdrawiam:-)

ciesze sie ze wam sie udaje zz bobaskami:) trzymam kciuki za was;-);-):-):-) a ja w maju jade do Polski na badania.zobaczymy o lekarz nam ciekawego powie i jakie beda wyniki.
juz mi duuuuuuzo lepiej, jakos sie zbieram po tym wszystkim i chcialabym znowu cieszyc sie z ciazy:-D

a jak na razie planuje nasze wesele bo to juz tylko 8 tyg zostalo:-)

buziaki dla was

ciesze sie ze wam sie udaje zz bobaskami:) trzymam kciuki za was;-);-):-):-) a ja w maju jade do Polski na badania.zobaczymy o lekarz nam ciekawego powie i jakie beda wyniki.
juz mi duuuuuuzo lepiej, jakos sie zbieram po tym wszystkim i chcialabym znowu cieszyc sie z ciazy:-D

buziaki dla was

Kochana kiedy masz wesele????? Bo ja 23 maja:tak:
Trzymaj się z nami to będzie Ci raźniej:-)
Witaj w naszym gronie:tak:

hejka

jestem ..pokazac sie ze wszystko u nas ok:)
dzis pan mi podloge w salonie robi( zegnaj wykladziono witajcie panele) wiec troche zajeta jestem:) ale ciesze sie bardzo bo juz mi sie podoba:):):):

pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie i zycze milego weekendu

Witajcie kochane.
Wróciłam od ginki, wszystko ok serduszko bije:-D:-D

supcio Cieszymy sie razem Z WAMI:tak:

agunia Aj juz pisalam o zacofaniu Gdyni widze ze u Ciebie to samo jak wymienialam im nazwy badan wymazow to nie wiedzialy o czym ja mowie hehe Wiec mam zamiar je zrobic w invicta w gadansku tam robia

aga irl koniecznie prosimy o zdjatko ...paneli

dorotasochacka witaj na forum ...jednak przykro ze w takich oklolicznosciach

sylka czekamy na Was ...ja obstawiam synka

gabi ...przytulaski

edzia ...piekny post ...jak to robisz ze o wszystkich pamietasz ja juz zapomnialam co mialam napisac ...

pati gratuluje suwaczka ....tak dalej

wszystkim dziewczynkom z doleczkiem wielkie przytulaski
buziaczki dla Wszystkich

Witam kochane ja wpadłam tylko na chwilke powiedzieć, że Syluś jest w szpitalu :-( zatrzymali ją bo ponoć szyjka jest krótka i w poniedziałek ma ja obejżeć profesora jak będzie trzeba założy szew biedna Syla ale przynajmniejma opieke na miejscu jakby co musi leżec prze weeken a mowiłaze tak jej sie chce pomidorów ;-) pozdrawiam Was gorąco wieczorkiem będe i nadrobie zaległości a teraz ide dalej myć okna :-)
Mielismy jechacdo znajomych ale nie wyrobili sie ze sprzataniem ogrodu i jedziemy do nich w niedziele :-)

reklama
Kochana to super:-D wiedziałam, że wszystko będzie dobrze:-) napisz coś więcej:tak:
Ginka mnie tylko na fotelu zbadała i dopplerem. A usg 23.04 na 19:15 zabieram M ze sobą;-)

No to już nie długo. Wszystko już macie??

hejka

jestem ..pokazac sie ze wszystko u nas ok:)
dzis pan mi podloge w salonie robi( zegnaj wykladziono witajcie panele) wiec troche zajeta jestem:) ale ciesze sie bardzo bo juz mi sie podoba:):):):
O to jakieś fotki nowej podłogi ;-);-)

Niusi@ dzięki za wieści. Pozdrów Syle serdecznie, buziaki jej przesyłam.

Ostatnia edycja:
Do góry