Co nowego?
reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

to może jakiś gin robi ten Urogin Test ? jeżeli nie, to chyba dziewczynki tu na forum test przez internet zamawiały ? ALe to chyba i tak sie z testem do lekarza idzie :confused:
ureoplazme, chlamedie mozna latwo zlapac, szybko sie je leczy antybiotykiem, a niestety dla fasolki moga byc smiertelnie niebezpieczne :-( . szkoda ze przed ciaza taka niedouczona bylam, moglam wczesniej te badanka zrobic .. moze wtedy nie staloby sie to co sie stalo.

reklama
Dobra moje kochane ....czas na mnie,dziecią w pizamie i czas do łózka.....
Spokojnego wieczoru zycze Wam wszystkim...i milych snów....buziole....
Koti....nie mozesz tak mówic.....ja tez nawet nie miałam pojęcia ze takie swinstwa istnieją....więc nie wolno Ci się obwiniac.....nie wolno,pamiętaj o tym.....przytulaski kochana....

Dobra moje kochane ....czas na mnie,dziecią w pizamie i czas do łózka.....
Spokojnego wieczoru zycze Wam wszystkim...i milych snów....buziole....
Koti....nie mozesz tak mówic.....ja tez nawet nie miałam pojęcia ze takie swinstwa istnieją....więc nie wolno Ci się obwiniac.....nie wolno,pamiętaj o tym.....przytulaski kochana....

Buziaczki na Dobranoc i życzę słodkich snów :))

hejka wpadłam powiedziec dibranoc i prosic o kCIUKASY za jutrzejszy pobyt w szpitalu.
tak bym chciala zeby wszystko bylo ok.maluszek wlasnie wariuje mi w brzuszku a ja zamierzam isc spac.no ale tak jest zawsze jak sie ruszam to spi jak ide spac to łobuzuje:-)
mam tez nadzije ze jutro poznamy płec, bo dziewczyny róznie obstawiały;-)

Dobranoc AgaAJ

ja też uciekam, wkręciłam się w serie "zmierzchów" , odpłynę sobie na trochę do świata wampirów ;-)

Dobranoc Koti :)))

hejka wpadłam powiedziec dibranoc i prosic o kCIUKASY za jutrzejszy pobyt w szpitalu.
tak bym chciala zeby wszystko bylo ok.maluszek wlasnie wariuje mi w brzuszku a ja zamierzam isc spac.no ale tak jest zawsze jak sie ruszam to spi jak ide spac to łobuzuje:-)
mam tez nadzije ze jutro poznamy płec, bo dziewczyny róznie obstawiały;-)

Trzymaj się cieplusio syla i nie martw się! A to fajnie że dzieciątko wariuje...Widocznie mu/jej dobrze w brzusiu u mamusi..

Czekam na wieści czy synuś czy córcia...

reklama
Do góry