reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Slodziutka, ale sie przynajmniej wyspalam jedna noc - nikt mi nie chrapal do ucha :-) a jezeli nie robisz notatek to zazdroszcze ci nadludzkich zdolnosci zapamietywania :szok: :-):rofl2:

suwaczek to ja chyba wstawie jak bede w 9 miesiacu - bo jak sie uda zafasolkowac to bede sie trzesc ze strachu jak ratlerek w zimie :zawstydzona/y:

Koti....musi byc wkoncu lepiej....czasem mamy cięzkie dni,zwłaszcza jesli wiążą się z "rocznicami"odejscia naszych Anołków...to całkiem zrozumiałe...bardzo mocno Cię tulę ...i nie smutaj za bardzo bo zapewne Aniołek by tego nie chciał....

ja zjadlam wielki talerz spaghetti ;-)

AgaAj mnie lekarz też powiedział, że bez wpływu. też trudno mi w to uwierzyć. Poza tym moja fasolka była za malutka jak na swój wiek ... może jest to powiązane. Ale nie dowiem sie tego nigdy :-(

zmykam dziewczynki obejrzę jeszcze mojego dr HAUSA i zmykam sie kąpać buziaki kochane może zajrzę jutro wieczorkiem ja znajdę chwlkę okna jeszcze mam w planie myś jutro :-) a wieczorkiem jedziemy do moeje ciezarowki termin na 10 kwietnia obstawiamy kiedy sie rozpakuje :-)

Koti kochanie każda z nas się boi ale nie można sie tak zadręczać bo to czasu nie cofnie rozumeim Twój ból rocznica odejśco aniołka przywraca wspomnienia, pamietaj kochanie , że aniołki nie lubia jak mamusie płaczą wierzę, że juz niedługo będzieszszczęśliwa z fasolką w brzuszku a Twój aniołek będzie nad Wami czówał :-)

przyszłamamusia - a Ty gdzie pracujesz? Może pisałaś ale w przypływie produkcji jaka była umknęło mi? :zawstydzona/y: I kiedy kończysz ostatnie badańka i zaczynasz staranka?

Tak naprawde wszystkie te najwazniejsze badania miałam już zrobione, ale jakos mnie napadlo i chce zrobic cyto, czystosc, morf., mocz i cukier i tarczyce..A staranka są w trakcie - już wspominałam, że ostatnio tak sie staraliśmy że aż mi się pazurek akrylkowy połamał :p :-D:-D:-D:-D

A pracuje w agencji reklamowej i firmie consultingowej. Jestem trenerem szkoleniowym..I jutro o 15 zaczynam szkolenie z zakresu EFEKTYWNEJ PRACY ZESPOLOWEJ.. pol dnia zbieralam sie do przygotowania prezentacji i materialow, az w koncu sie udalo..Teraz odpoczywam sobie z wami i doczytuje co u kogo słychać..

Dziękuję AgaAJ - jest mi bardzo miło :-)

co do naszych fasolek, to czytałam już kiedyś podobną historię - były dwa pęcherzyki jeden zarodek, fasolka maleńka i koniec. Moze jest jednak jakaś zależność, to chyba nie taki rzadki przypadek ...
AgaAj miałaś badanka robione po .... ?

reklama
Hej hej kobietki..właśnie nadrabiam stronki Waszych wpisów i powoli zaczynam odpisywać, ale nie mam takiej pamięci jak słodziutka więc chyba będę musiała notatki robić...

Do góry