reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
przperaszam, że nikomu nie odspisuje ale sił mi brak
aniołki juz prawie zrobione trzeb jeszcze polakierowac pierwsza partia poszła dziś do syli :-)
a edi z Aga AJ? bo jesli tak to pisałam do niej pare dni temu na gg

Cześc....
Niusia.....Edzi chodzi o Mała........ale dzięki.....piękny suwaczek,brawooooo!!!!!!
Witajcie Wszystkie.....
Jesli chodzi o moje przygotowania...to leża..jakos brak mi entuzjazmu aby się zabrac...kurczę aczas nagli więc trzeba sie zmobilizowac...no nie?
Haniu....i ja myslami jestem z Toba...przytulaski

ja wymyslam sobie ostatnio zajęcia żeby nie myslec o paleniu hihihi
przedwczoraj malowałam trzepak na podwórkui byłam na kwace u kumplei i na rynku:-)
wczoraj też na ryneczek wstapiłam po warzywka zapłąciłam rachunki buuuuuu tego nie lubimy najbardziej ;-) ale innych chętnych nie było ;-)
a dzisiaj pojechaliśmy z M na zakupy a potem go zaciagnełam do sprzatnia piwnicy potem M pojechal na piłke a ja dalej walczyłam tak sie rozpedziłam, ze podworko całe jeszcze zamiotłam sasiedzi pomyśla ze mnie w głowe wali ale w piwnicy czysto :-) wykapałam psa ale siebie juz siły nie mam wlasnie zajadam pizze i nie makm siluy sie ruszyc

a jutro jade z mami do taty na grub bo ma imieninki :-) i wogole wytargałam z piwnicy taka wielka skrzynie ze starymi zdjeciami ichce je w albumy powkladac mami niespodzierwake zrobie
a w sobote jade z babcia orac na działece a w niedzile do lasu z M i pieskiem :-) czeka mnie malowanie przedpokoju i szklarni na działce :-)

dobry wieczorek

Edytko jakim cudem ty tak o wszystkich pamiętasz?????

Uwielbiam czytać o wspaniałych zakończeniach ciąży.... Madzia w domciu.... i Adaś szczęśliwy ... czego można chcieć więcej....

Kinguś odpocznij troszkę.... a jak długo masz zamiar pracować? bo jeśli źle się czujesz to może idź na dłuższe zwolnienie...

Własnie Edytka dobrze napisała.... Pixella a gdzie fotka.... brzuszka chcemy!!!!!!!

hahaha no masz racje Agi
niestety nie wiem co z mała sama sie martwie bo dawno jej nie bylo
Aguś a jakieś hity na BB bo nie mam sily czytac :-( przepraszaqm
Edi a gdzies Ty sie schowała niedosc ze o mnie zapomniała to teraz uciekła co za babsko wredne NO ;-)

reklama
Czesc dziewczyki,

Hallo Słodziutka i wszystkie dziewczynki. Mój wczorajszy dzionek był OK ale wieczór do d....... bo pokłóciłam się z M. i spałam w innym pokoju.

Iławianka widzę, że mamy podobną strategię. Ja też dziś spałam... z kotami :-D

Haniu przytulam Cię mocno !

Słodziutka Ty chyba z notesikiem siedzisz jak BB czytasz, bo to nadludzkie zapamiętać tyle ...:-)

Ehhhh dziś 2.04 - dwa miesiące...

Do góry