reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Druga!!! :-D

A czy ty mieszkasz niedlako Bialego Dunajca moze ?? Tam poczelismy na Sylwestrze nasza niunie :-D:tak:
Mam do niego jakieś 15 km :-)

U mnie też piękna pogoda się zapowiada. Dziś idziemy poświęcić palemkę. Ciekawa jestem, czy cała dotrze do Kościoła, bo rok temu młody całą oskubał, zanim ksiądz zdążył ją pokropić ;-)

Życzę wszystkim miłej niedzieli!!!

reklama
Trzecia!!!! ale numer ale mi się udało :-) u nas też pogoda zanosi się na piękną, słoneczko swieci od samego rana... Kalina, zazdroszczę obiadku w plenerze :-D bo ja na 7 piętrze mogę sobie o tym pomarzyć... życzę żeby się wszystko udało i nie będziecie pokropieni deszczykiem :-) u nas zapowiadają burze po południu, zobaczymy... może im się nie sprawdzi :-)
udanego dzionka brzuchatki :-D

U nas niestety pogoda sie zepsula:wściekła/y: Slonce sie schowalo i ciemne chmury, wiec tylko patrzec, jak bedzie lalo:wściekła/y: No coz, kwiecien plecien....
My po poludniu wybieramy sie do znajomych na obiadek. Dziecko mi w brzuchu wariuje, kopie, wypina sie i brzuch zdeformowany:-D

No to ja dzisiaj czwarta :)
Witam Mamuski :)

Chcialam tak z rana napisac, ze od tygodnia - nawet wiecej chyba z 12 dni nie widzialam mojej wagi :) Teraz jestem u Tesciowej - a ona wagi nie ma :) :) :)
Az sie boje co sie bedzie dzialo i co zobacze, jak ponownie na wage stane - bo jestem rozpieszczana i dokarmiana do granic mozliwosci :) :) :)

Milej niedzieli Dziewczynki :)

Szósta!

Cześć Dziewuszki!

Widzę, że niektóre z Was nawet w niedzielę cierpią na bezsenność;-) Że też Wam się chce tak bladym świtem w wolny dzień zrywać się z łóżka:baffled: Ja po kilku nocnych wyprawach do toalety, to mam ochotę pospać do 12.00. Dziś niestety nie mogłam, bo teść przywiózł nam mięcho - piersi z kurczaka i karkówę (oj będzie co robić na Święta:tak:), więc musiałam wstać, odebrać i zapakować do zamrażalnika, co graniczyło niemalże z cudem - zważywszy na ilość mięsa, ilość miejsca w zamrażalniku i ilość rzeczy, które już w nim były:eek:

Co do pogody, to u nas na razie piękne słonko świeci, więc zapowiada się ładny dzień, ale co będzie dalej zobaczymy. Niestety mamy tak, że jak rano jest słońce, to zazwyczaj po południu chmury i na odwrót - zwariowana pogoda:baffled:

Slonce sie schowalo i ciemne chmury

Aga, może wystarczy zdjąć okulary przeciwsłoneczne ;-)

Chcialam tak z rana napisac, ze od tygodnia - nawet wiecej chyba z 12 dni nie widzialam mojej wagi :) Teraz jestem u Tesciowej - a ona wagi nie ma :) :) :)
Az sie boje co sie bedzie dzialo i co zobacze, jak ponownie na wage stane - bo jestem rozpieszczana i dokarmiana do granic mozliwosci :) :) :)

Angelika, czyli są też teściowe gatunku ludzkiego :-D

Widzę, że niektóre z Was nawet w niedzielę cierpią na bezsenność;-)

Tusieńka, żebyś wiedziała - dzisiaj otworzyłam oczy o 6.15 :baffled: Młoda dawała czadu w brzuchu!

I ja się witam :-), życzę słonecznej niedzieli:tak:

Ja niestety spędzę ją w domku :-((wczoraj też nie wychodziłam) ale mam nadzieję, że choróbsko odpuści i na święta będę jak nowa.

Cześć :-)

Czes dziewuszki :-)

Ja ledwo działam a w zasadzie to juz chyba powoli przestaje działac.

Nos jak marchewka czerwony od kataru cieknie kapie pieron wiec co jeszcze, kazda kosc mnie boli ładnie mnie rozłozyło wiosna na dworze a ja leze praktycznie cały dzien pod kołderka bo mi zimno jak cholera.A tak sie trzymałam no do dzis.Strasznie sie źle i słabo czuje.
Ech....trzymajcie sie dziewuszki zdrowo bo w taka pogode to grzech chorowac....pa

Rozumiem Cie doskonale, Twoje samopoczucie. Oby szybko Ci przeszło !:tak:

Przeziębienie już odpuściło całkiem. Czuję się świetnie :happy:
Aha! Odkryłam, że na obdarty od smarkania nos rewelacyjna jest... maść nagietkowa :-) Smarowałam nią te obtarte od chusteczek miejsca 1-2 razy dziennie i dzięki temu w ogóle po mnie nie widać, że miałam katar stulecia :-D Polecam! :-)

Mój nos wyglada tragicznie, same łuski na nim no i jest czerwony jak u jakiegoś alkoholika :eek: Mąz własnie jedzie do sklepu i kazalam mu kupic ta maść nagietkową. Mam nadzieję, że zadziała :tak:

Skąd Ty Kalina bierzesz takie strony ? Ja czasami siedzę przy kompie i z nudów sobie rózne hasła wpisuję, ale nie znajdyje takich ciekawych rzeczy ;-):-)

U nas niestety pogoda sie zepsula:wściekła/y: Slonce sie schowalo i ciemne chmury, wiec tylko patrzec, jak bedzie lalo:wściekła/y: No coz, kwiecien plecien....

No to juz teraz wiem skąd ta fatalna pogoda u nas - idzie od Ciebie :baffled:
Wczoraj było tak ladnie i cieplutko, a dzisiaj od rana pochmurno i ma padać :-( No, ale ja i tak cały dzien planowalam dzisiaj przed TV. Gardlo juz niby ok, ale ten katar mnie strasznie męczy i zatyka :baffled:

Wczoraj zrobilam na obiad zapiekankę ( bardzo ja lubimy, wrzuce przepis ). Połowę sasiadom podrzucilismy. Chcielismy iśc do nich i zjeśc razem, ale tak mnie brzuch wczoraj cągnął, że postanowiliśmy jednak zostac w domu. Wczesniej zaprosili tez nas na "winko" na wieczór, ale z tym moim zawalonym nosem to jednak wolałam nie ryzykować tym bardziej, że ich dzieciaki nadal chore.

Madziumba - grupa wsparcia w chorobie tez działa. Zdrówka. Będzie dobrze :)

Trzymajcie się dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Tricolor, powitać :-) u nas też się coś chmurzy straszyli burzami i chyba im się sprawdzi bo coś dusznawo zaczyna być... nawet wczoraj późnym wieczorem było bardzo ciepło :-D Tau, kochana pożycz trochę słonka :-) bo tu w Kielcach zaczyna się na poważnie za chmurki chować... a i smacznego obiadku <mniam> :-)

Do góry