Cześć :-)
Czes dziewuszki :-)
Ja ledwo działam a w zasadzie to juz chyba powoli przestaje działac.
Nos jak marchewka czerwony od kataru cieknie kapie pieron wiec co jeszcze, kazda kosc mnie boli ładnie mnie rozłozyło wiosna na dworze a ja leze praktycznie cały dzien pod kołderka bo mi zimno jak cholera.A tak sie trzymałam no do dzis.Strasznie sie źle i słabo czuje.
Ech....trzymajcie sie dziewuszki zdrowo bo w taka pogode to grzech chorowac....pa
Rozumiem Cie doskonale, Twoje samopoczucie. Oby szybko Ci przeszło !
Przeziębienie już odpuściło całkiem. Czuję się świetnie

Aha! Odkryłam, że na obdarty od smarkania nos rewelacyjna jest... maść nagietkowa :-) Smarowałam nią te obtarte od chusteczek miejsca 1-2 razy dziennie i dzięki temu w ogóle po mnie nie widać, że miałam katar stulecia

Polecam! :-)
Mój nos wyglada tragicznie, same łuski na nim no i jest czerwony jak u jakiegoś alkoholika

Mąz własnie jedzie do sklepu i kazalam mu kupic ta maść nagietkową. Mam nadzieję, że zadziała
Skąd Ty
Kalina bierzesz takie strony ? Ja czasami siedzę przy kompie i z nudów sobie rózne hasła wpisuję, ale nie znajdyje takich ciekawych rzeczy ;-):-)
U nas niestety pogoda sie zepsula

Slonce sie schowalo i ciemne chmury, wiec tylko patrzec, jak bedzie lalo

No coz, kwiecien plecien....
No to juz teraz wiem skąd ta fatalna pogoda u nas - idzie od Ciebie
Wczoraj było tak ladnie i cieplutko, a dzisiaj od rana pochmurno i ma padać :-( No, ale ja i tak cały dzien planowalam dzisiaj przed TV. Gardlo juz niby ok, ale ten katar mnie strasznie męczy i zatyka
Wczoraj zrobilam na obiad zapiekankę ( bardzo ja lubimy, wrzuce przepis ). Połowę sasiadom podrzucilismy. Chcielismy iśc do nich i zjeśc razem, ale tak mnie brzuch wczoraj cągnął, że postanowiliśmy jednak zostac w domu. Wczesniej zaprosili tez nas na "winko" na wieczór, ale z tym moim zawalonym nosem to jednak wolałam nie ryzykować tym bardziej, że ich dzieciaki nadal chore.
Madziumba - grupa wsparcia w chorobie tez działa. Zdrówka. Będzie dobrze
Trzymajcie się dziewczyny :-)