reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

przyszla mamusia a mnie taka awersja na jajka wziela w tej ciazy ze wogole nie jem jajek......sama nie wiem dlaczego....jak zobacze to az mnie trzesie normalnie hehehe.....ciekawe co ja bede w swieta miala hahhaha
A ja tylko jajecznicy nie mogę jeść a na twardo ok tylko jak zjem za dużo to mi mniej smakują i wiem, że trzeba przestać;-);-)

reklama
przyszla mamusia a mnie taka awersja na jajka wziela w tej ciazy ze wogole nie jem jajek......sama nie wiem dlaczego....jak zobacze to az mnie trzesie normalnie hehehe.....ciekawe co ja bede w swieta miala hahhaha

aga..zostaną ci do zjadania słodyczki..albo ...albo nie wiem co - przeciez na Wielkanoc top sie jajka je.. :)

O ciekawą ciążę masz :) Bezjajkową - a na co masz zachcianki?

slodycze????bleeeeee
slodkiego tez nie bardzo mi sie chce
ja nie mam jakis specjalnych zachcianek tymu musze to zjesc i koniec......mieso i wedliny mi bardzo smakuja....nawet apetyt jakis specjalny nie jest......od poczatku ciazy chyba ze 3-4 kilo przytylam tylko a wlasciwie tylko brzuszek rosnie bo nadal we wrzystkie swoje spodnie wchodze:):):):)

Hej dziewczynki!

Aga z psem to kiepska sprawa, ja kiedyś chciałam psa włochatego, ale głupiutka nie pomyślałam o sprzątaniu... Prawie codziennie muszę odkurzać :angry::-)

Kurcze teraz będzie trzecia miesiączka po... A ja jeszcze żadnych badań nie zrobiłam, ale to szybko minęło :-D Nie wiem czy robić badania, czy tylko do ginekolog iść skonsultować, co myślicie?

jesli zrobisz badania a cos znajda to medziesz mogla zapobiec kolejnej tragedii ....a jak nie znajda.....to nalezy trzymac kciuki..
ja badania robilam po 3 poronieniu....i chociaz 3 dzieci urodzilam bez problemu z tym samym mezem to jak widac problem sie pojawil.....tyle tylko ze ciaze obumieraly a nie wiadomo dlaczego wlasciwie.....zespol antyfosfolipidowy wykluczyli ale mimo wszystko jestm na aspirynie tak jak przy tym zespole i jak widac dziala

reklama
Kinguś...chętnie oddam Ci jakieś stworzonko :)))

Sonita gdy wychodziłam ze szpitala lekarz mi powiedział że nie muszę robić żadnych badań tylko mam się brać "do roboty ":-)...czy to normalne ??

Do góry