aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja po kazdym poronieniu moglam sie starac juz po 1 @.....ale i tak nie udawalo sie za 1 razem....dopiero za kolejnymi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze teraz będzie trzecia miesiączka po... A ja jeszcze żadnych badań nie zrobiłam, ale to szybko minęłoNie wiem czy robić badania, czy tylko do ginekolog iść skonsultować, co myślicie?
Mi kazali zrobić toxo, cytologię, tarczycę no i chodziłam na usg żeby zobaczyć czy się wszystko zagoiło.Sonita gdy wychodziłam ze szpitala lekarz mi powiedział że nie muszę robić żadnych badań tylko mam się brać "do roboty ":-)...czy to normalne ??
ja po kazdym poronieniu moglam sie starac juz po 1 @.....ale i tak nie udawalo sie za 1 razem....dopiero za kolejnymi
Lepiej iść do ginka i niech on też się wypowie;-)Cytologię na pewno zrobię, jakieś wyspecjalizowane badanie krwi i co jeszcze?
Na pewno się uda. U nas po zabiegu udało się za 2 razem gdzie przytulanki były 6 dni pod rządA z drugim zaliczyłam poprostu wpadkę i wierzę że uda mi się kolejny raz
Miłego plotkowania:-):-)no nic ide szykowac obiadek i przyszykowac sie do wyjscia na plotki do kolezanek
narka dziewczynki moze do pozniej
ja te wszystkie baedania o ktorych mowicie, czyli toxo, cyto itp mialam robione w 10tc, lekarz kazal mi po poronieniu odczekac 3 cykle, zeby wszystko sie pogoilo i doszlo do siebie, powiedziaol ze zbyt szybka ingerencja moze doprowadzic do uszkodzenia i tak podrazionego wnetrza, lub do zakazenie..
po 3-ciej @ stawilam sie u lekarza na badaniu, zrobiono mi USG by wszystko sprawdzic jak jest i uslyszlam, ze mamy zielone swiatelko..