reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kurcze teraz będzie trzecia miesiączka po... A ja jeszcze żadnych badań nie zrobiłam, ale to szybko minęło :-D Nie wiem czy robić badania, czy tylko do ginekolog iść skonsultować, co myślicie?

Sonita gdy wychodziłam ze szpitala lekarz mi powiedział że nie muszę robić żadnych badań tylko mam się brać "do roboty ":-)...czy to normalne ??
Mi kazali zrobić toxo, cytologię, tarczycę no i chodziłam na usg żeby zobaczyć czy się wszystko zagoiło.

No widzisz Aga, ale Ty posłuchałaś swojej intuicji, a nie lekarzy...

Cytologię na pewno zrobię, jakieś wyspecjalizowane badanie krwi i co jeszcze?

ja po kazdym poronieniu moglam sie starac juz po 1 @.....ale i tak nie udawalo sie za 1 razem....dopiero za kolejnymi

Ja się zaczęłam starać 4 dni po wyjściu ze szpitala ale to dlatego że lubię @..:-Di może dlatego że teraz mam młodszego od siebie faceta. Z pierwszym mężem staraliśmy sie 10 lat ale on mial problemy tak duże że nawet in vitro nie pomagało. A z drugim zaliczyłam poprostu wpadkę i wierzę że uda mi się kolejny raz

dodam jeszcze że mąż odszedł do mojej przyjaciółki bo ona twierdziła że jest z nim w ciąży...haha... Ale był zdziwiony gdy ja naturalnie zaszłam w ciążę

Cytologię na pewno zrobię, jakieś wyspecjalizowane badanie krwi i co jeszcze?
Lepiej iść do ginka i niech on też się wypowie;-)

A z drugim zaliczyłam poprostu wpadkę i wierzę że uda mi się kolejny raz
Na pewno się uda. U nas po zabiegu udało się za 2 razem gdzie przytulanki były 6 dni pod rząd :-D:-D:-D:-D

no nic ide szykowac obiadek i przyszykowac sie do wyjscia na plotki do kolezanek
narka dziewczynki moze do pozniej
Miłego plotkowania:-):-)

ja te wszystkie baedania o ktorych mowicie, czyli toxo, cyto itp mialam robione w 10tc, lekarz kazal mi po poronieniu odczekac 3 cykle, zeby wszystko sie pogoilo i doszlo do siebie, powiedziaol ze zbyt szybka ingerencja moze doprowadzic do uszkodzenia i tak podrazionego wnetrza, lub do zakazenie..

po 3-ciej @ stawilam sie u lekarza na badaniu, zrobiono mi USG by wszystko sprawdzic jak jest i uslyszlam, ze mamy zielone swiatelko..

reklama
ja te wszystkie baedania o ktorych mowicie, czyli toxo, cyto itp mialam robione w 10tc, lekarz kazal mi po poronieniu odczekac 3 cykle, zeby wszystko sie pogoilo i doszlo do siebie, powiedziaol ze zbyt szybka ingerencja moze doprowadzic do uszkodzenia i tak podrazionego wnetrza, lub do zakazenie..

po 3-ciej @ stawilam sie u lekarza na badaniu, zrobiono mi USG by wszystko sprawdzic jak jest i uslyszlam, ze mamy zielone swiatelko..

A więc może mi zaszkodzić zbyt wczesne staranie się ??

Do góry