kinguś
Nie poddam się
Zrobiłam ogólne krew i mocz. Cytologię, tsh, toxo i usg i to chyba tyle. Ale warto z lekarzem skonsultować jakie badania zrobić.A jakie przez ten czas robiłaś badania ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam ogólne krew i mocz. Cytologię, tsh, toxo i usg i to chyba tyle. Ale warto z lekarzem skonsultować jakie badania zrobić.A jakie przez ten czas robiłaś badania ??
A więc może mi zaszkodzić zbyt wczesne staranie się ??
Cześć Dziewczynki. Dawno tutaj nie byłam więc nadrabiam zaległości.
Aga34 pewnie Ci to już wiele Dziewczynek napisało, ale oczywiście, że masz szansę na zdrowe dzieciątko, a bać się będziesz bo to po stracie niestety normalne.Dojście do siebie psychicznie zajmuje więcej czasu niż fizycznie, ale w grupie łatwiej więc zostań z nami.A takiej bratowej to Ci współczuję. Nie wiem czy głupia czy bez serca? A męża też miałaś "niezłego" Normalnie materiał na powieść.Nie doczytałam, kiedy straciłaś Maleństwo, ale tak super szybko to lepiej nie zaczynać staranek bo musi sie wszytsko w środeczku zagoić. Najczęściej pada termin, że 3 miesiące.
Dziękuję Ci, faktycznie pomaga mi przebywanie tutaj z Wami Wszystkimi Kochanie Panie a co dobratowej tonajlepiej poprostu OLAĆ JĄ. Wszelkie rozmowy skończąsię na tym, że będzie usatysfakcjonowana i częściej będzie miała podobne pomysły. A mąż ... hihi...faktycznie do powieści się nadaje. Tłumaczysobie teraz że pewnie był dla mnie za stary i dlatego nie mogłam z nim mieć dzidzę)
dorotasochackaAgus ja bardzo chetnie Ci pomoge w sprzataniuuwielbiam sprzatac a teraz nie pracuje wiec ja juz prawie po
a bratowa to ja bym osobiscie udusila
Dorotko, zapraszam serdecznie na sprzątanko). A bratowej nie duś wiesz, nie warto sobie gów....m rąk brudzić
)
also
Aga34, brak słów jeśli chodzi o Twoją bratową. Czasami się zastanawiam czy niektórzy ludzie po prostu nie myślą czy są tacy wredni. Może porozmawiaj z nią spokojnie albo z bratem i powiedz, że takie sytuacje są nie na miejscu, że jest Ci przykro, że Ty przeżywasz stratę dziecka a ona Ci proponuje wybór sukienki ciążowej, żeby pomyślała jak ona by się czuła, gdyby sytuacja była odwrotna. Czasami trzeba powiedzieć otwarcie, bo ludzie którzy tego nie przeżyli nie kumają czaczy niestety.
Also , kochana bratowa jest osobą która nieprzejęłaby się stratą dziecka, ona i tak go nie chce
Oj dawno Cię nie było, nieładnie;-)Cześć Dziewczynki. Dawno tutaj nie byłam więc nadrabiam zaległości.
Beatko cóż to za brzydkie sny Ci po główce chodzą? Wygonić je i odgonić, żeby Maluszka (i Ciebie) nie stresowały a brzuszek masz śliczny.