reklama
Witam:-)u nas od rano ciepło,za ciepło,słońce grzeje aż żal iśc do pracy.
Jeżyk,Mirka śliczni chłopcy

Po wczorajszej mojej wizycie okey,gin ogromnie zadowolony z efektów stosowania clo i przepisał dalszą kurację
wszystko w najlepszym porządku tylko jakoś ciązy nie ma.Jak weszłam to akurat na monitorze USG było zdjęcie 10-tygodniowej fasolki i on do mnie mówi no takie zdjęcie chciałbym ci pokazac.Chciał dobrze ale mi jakoś smutno się zrobiło.
Cieplutko pozdrawiam wszystkie Was:-):-)
Jeżyk,Mirka śliczni chłopcy

Po wczorajszej mojej wizycie okey,gin ogromnie zadowolony z efektów stosowania clo i przepisał dalszą kurację

Cieplutko pozdrawiam wszystkie Was:-):-)
dorotasochacka
Aktywna w BB
Sylwia Ty też niedługo będziesz tuliła mluszka:-) mój właśnie śpi i stęka sobie, chyba kupka chce się wydostać na światło dzienne
A przytulanie własnego dziecka to naprawdę piękne uczucie, normalnie nie ma nic piękniejszego:-)
jak to przeczytalam to sobie wyobrazilam siebie z moim obaskiem
musim troche poczekac i badanka porobic, ale wiem ze moj G sie boi bardziej niz ja,wczoraj mi to powiedzial..ale i tak wiem ze damy rade, jakos tak w srodku to czuje:-):-):-)
dorotasochacka
Aktywna w BB
karolka zobaczysz ze bedzie dobrze
moze za duzo myslisz i kombinujesz??
moja znajoma starala sie o dziecko 2 lata i zaszla w ciaze miesiac przed zabiegiem invitro, po prostu sobie odpuscili starania bo wiedzieli ze maja juz date zabiegu
a tu taka niespodzianka

)

moja znajoma starala sie o dziecko 2 lata i zaszla w ciaze miesiac przed zabiegiem invitro, po prostu sobie odpuscili starania bo wiedzieli ze maja juz date zabiegu
kinguś
Nie poddam się
Dobrze, że clo skutkuje. Niedługo zobaczysz taki obraz na usgPo wczorajszej mojej wizycie okey,gin ogromnie zadowolony z efektów stosowania clo i przepisał dalszą kuracjęwszystko w najlepszym porządku tylko jakoś ciązy nie ma.Jak weszłam to akurat na monitorze USG było zdjęcie 10-tygodniowej fasolki i on do mnie mówi no takie zdjęcie chciałbym ci pokazac.Chciał dobrze ale mi jakoś smutno się zrobiło.

Piękna niespodzianka.moja znajoma starala sie o dziecko 2 lata i zaszla w ciaze miesiac przed zabiegiem invitro, po prostu sobie odpuscili starania bo wiedzieli ze maja juz date zabiegua tu taka niespodzianka
)
![]()
Ja jestem nawiedzona wiem ale umówiłam się na jutro do ginka sprawdzić czy wszystko ok. Zadzwoniłam dziś i były jeszcze miejsca i potraktowałam to jako znak;-) Wiem nienormalna jestem. Ciekawe jak zareaguje pani dr jak mnie zobaczy

Ostatnia edycja:
dorotasochacka
Aktywna w BB
Ja jestem nawiedzona wiem ale umówiłam się na jutro do ginka sprawdzić czy wszystko ok. Zadzwoniłam dziś i były jeszcze miejsca i potraktowałam to jako znak;-) Wiem nienormalna jestem. Ciekawe jak zareaguje pani dr jak mnie zobaczyJa wiem, że Wy mnie zrozumiecie.
wcale nie jestes nawiedzona tylko sie matrwisz;-) ja tez pewnie bede bardzo czesta pacjentka podczas nastepnej ciazy.
zobaczysz ze bedzie dobrze:-):-):-):-):-):-):-)
glowa do gory Kochana, nie matw sie na zapas:-):-):-)
kinguś
Nie poddam się
Wiedziałam, że mnie zrozumiecie. Po prostu czuje, że muszę sprawdzić żeby spokojnie przeżyć święta i doczekać do usg 23.04.wcale nie jestes nawiedzona tylko sie matrwisz;-) ja tez pewnie bede bardzo czesta pacjentka podczas nastepnej ciazy.
zobaczysz ze bedzie dobrze:-):-):-):-):-):-):-)
glowa do gory Kochana, nie matw sie na zapas:-):-):-)
dorotasochacka
Aktywna w BB
Kiedy myślisz, że jest źle,
a serce znowu łamie się,
nie myśl, że to koniec juz,
bo szczeście może być tuż tuż.
Podnieś się wiec z kolan,
swoje życie złap w garść,
daną chwile wykorzystaj,
i do szcześcia drogą marsz.
Acidus
"Każda chwila,
to szansa żeby wszystko zmienic"
zobaczysz ze bedzie dobrze;-)
a serce znowu łamie się,
nie myśl, że to koniec juz,
bo szczeście może być tuż tuż.
Podnieś się wiec z kolan,
swoje życie złap w garść,
daną chwile wykorzystaj,
i do szcześcia drogą marsz.
Acidus
"Każda chwila,
to szansa żeby wszystko zmienic"
zobaczysz ze bedzie dobrze;-)
kinguś
Nie poddam się
Dorotasochacka piękne ;-);-);-)
Uciekam robić obiadek. Do zobaczenia później.
Uciekam robić obiadek. Do zobaczenia później.
Ostatnia edycja:
reklama
dorotasochacka
Aktywna w BB
smacznego ja tez zmykam
:-)