reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Hej kochane,

Ja tak samo jak Wy mam mysli o wczesniejszym porodzie- hehe a tu jeszcze tyle rzeczy trzeba.

Agatka Twoje sny nmie powalaja- hehe.

Ja mialam dzisiaj troche nie przyhjemne zdarzenie rano- a mianowicie chcialam zetrzec z dolnej czesci oka troszeczke makijazu- bo wczoraj byl dzien dziecka i po prysznicu usnelam w 5 min. No i na waciku zobaczylam - krew!!! Chyba musialam dotknac wewnetrznej strony ale nigdy mi sie to wczesniej nie przydazylo i to z obu oczu. Mysle ze to moze przemeczenie no i te 8 godzin przed komputerem a wieczorami tez TV ogladam.

MEVA- mi moj J powiedzial ze moge zapomniec o rowerze, a rok temu o tej porze smigala codziennie do pracy. Dzien przed naszym slubem wywinelam takiego orla ze mialam cale nogi posiniaczone a jeden na pol uda. Jak poszlam na wizyte do mojego ginekologa to mi powiedzial o Pani Marleno widze ze niezla impreza byla- a ja na to nie panie oktorze zupa za slona : ::D:D:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie

ja zaraz muszę sie pomierzyć bo mam zamiar kupic sobie nowy biustonosz, bo w każdym mi niewygodnie, boje sie co bedzie o porodzie:baffled:
dzisiaj to mi nic nie smakuje, bo wczoraj takie przysznosci jadlam , maz zabral mnie na pizze, lody z malinowa polewka, mniam mniam :tak:
a moze ktoras z was wychodzi za maz , ? matko musze sprzedac sukienke, bo wisi jeszcze na szafie , a miejsca brak , a dzidzius coraz blizej :tak:dalam ogloszenie ale pies z kulawa noga nie zadzwonil :no:

Dzien przed naszym slubem wywinelam takiego orla ze mialam cale nogi posiniaczone a jeden na pol uda. Jak poszlam na wizyte do mojego ginekologa to mi powiedzial o Pani Marleno widze ze niezla impreza byla- a ja na to nie panie oktorze zupa za slona : ::D:D:D:D

Oj to porządnie przesoliłaś:-D:-D:-D:-D:-D
Ja też rower odstawiłam i to już od samego początku :tak::tak::tak:
A co do krwawienia z oczków może zamocno przetarłaś? a może to też zmęczenie no i ten komputerm . Mnie często puszcza sie krew z noska , ale to chyba zbyt soche powietrze i śluzówka jest przesuszona , może u ciebie jest podobnie?

Oj to porządnie przesoliłaś:-D:-D:-D:-D:-D
Ja też rower odstawiłam i to już od samego początku :tak::tak::tak:
A co do krwawienia z oczków może zamocno przetarłaś? a może to też zmęczenie no i ten komputerm . Mnie często puszcza sie krew z noska , ale to chyba zbyt soche powietrze i śluzówka jest przesuszona , może u ciebie jest podobnie?

Andzia ja z noskiem tez tak mam ale nigdy nie leciala mi krew z oczu wiec sie troche przerazilam. Chyba pojde do apteki po jakies krople do oczu. Mysle ze to nic powaznego ale cos z tym trzeba zrobic.

Hej kochane,

MEVA- mi moj J powiedzial ze moge zapomniec o rowerze, a rok temu o tej porze smigala codziennie do pracy. Dzien przed naszym slubem wywinelam takiego orla ze mialam cale nogi posiniaczone a jeden na pol uda. Jak poszlam na wizyte do mojego ginekologa to mi powiedzial o Pani Marleno widze ze niezla impreza byla- a ja na to nie panie oktorze zupa za slona : ::D:D:D:D

:) Dobrze że na twarzy sińców nie było, nogi na ślubie i tak pod kiecką schowane:). Ja w pierwszej połowie też na rowerze nie jeździłam, bo krwawienia, potem zima to się nie chciało, a teraz rower oddałam w użytkowanie mężowi bo jemu ukradli... trochę szkoda że już raczej prędko nie pojeżdżę, bo po tej przejażdżce przypomnialam sobie, jakie to przyjemne. No a jak się mala urodzi to trzeba będzie wózeczek pchać, a nie pedałować.

Kluseczko, ja bym poszła na Twoim miejscu do lekarza. Chyba nie słyszałam nigdy, aby komuś krew z oka leciała.. Pewnie to jakieś naczynka, jak piszą Dziewczyny, ale jakoś mnie to zmroziło.

Możesz mnie chlasnąć w pysk, jak Cię wystraszyłam zbytnio ;-)

A ja już mam prawie całą wyprawkę skompletowaną, czekam tylko, aż torba przyjdzie, żebym mogła się spakować do szpitala :tak: Wczoraj doszło łóżeczko i rożek, więc wieczór miałam zakręcony na maksa :-D Jestem też nadal padnięta po wczorajszych zakupach z Madziumbą, a moja kochana rodzinka pozostawiła mnie w domu bez kropli mleka nawet! :wściekła/y:

Ciężkie jest życie ciężarówki... :oo:

NOno no tylko mi tu z PILAMI nie wyskakiwac prosze. Spytam sie jak bede nastepnym razem u lekarza. Jak na razie oczy ok nawet lzy jak leca od wiatru to sa czyste. Troche chyba przemeczona jestem.

Kalina - wirtualny klaps dla CIEBIE:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry