reklama
maran-atha
Fanka BB :)
j będę trzymać kciuki i bądź dobrej myśli :*
hooba
lutówka 2009 i 2012
j bedzie dobrze
)
mary105
j napewno wszystko bedzie dobrze
wasze dzieci ssają całe rączki czy casami sam kciuk?dzisiaj w nocy obudziłam się żeby mała nakarmic a ona spała i kciuka miała w buzi i sobie ssala.smoczka chce tylko wieczorem czasami. W dzien i w nocy wypluwa go Boję sie że mi się nauczy ssać kciuka i jak ją potem oducze?Smoka zawsze można wziąsc a rączke ?
wasze dzieci ssają całe rączki czy casami sam kciuk?dzisiaj w nocy obudziłam się żeby mała nakarmic a ona spała i kciuka miała w buzi i sobie ssala.smoczka chce tylko wieczorem czasami. W dzien i w nocy wypluwa go Boję sie że mi się nauczy ssać kciuka i jak ją potem oducze?Smoka zawsze można wziąsc a rączke ?

Zuzia24
-j- wszystko bedzie dobrze.najgorszy jest momen kiedy dziecko zabieraja ale potem bedziesz sie cieszyla ze juz jest po wszystkim.
Witam wszystkie forumowiczki. Jestem studentką psychologii i prowadzę badania do pracy magisterskiej. Temat mojej pracy dotyczy planów życiowych, postaw rodzicielskich, emocji, zachowań i motywacji rodziców po narodzinach pierwszego dziecka. Proszę Panie o pomoc i wypełnienie ankiety zawartej na poniższej stronie
webankieta.pl/ankieta/w1hpta3bp6qs
Badanie dotyczy par, więc jeśli partnerzy moją odrobinę wolnego czasu .......
Będę niezmiernie wdzięczna. Z góry dziękuję za poświęcony czas i energię.

webankieta.pl/ankieta/w1hpta3bp6qs
Badanie dotyczy par, więc jeśli partnerzy moją odrobinę wolnego czasu .......

Będę niezmiernie wdzięczna. Z góry dziękuję za poświęcony czas i energię.

Bo kamuflować to trza umić!!!![]()

a gdzie w tym Radomiu mieszkasz? podasz ulicę? pytam, bo mam trochę rodziny w Radomiu i bywam :-)
szczęśliwa1
j ja takze trzymam kciuki :-)
reklama
-j--nie stresuj sie tak bardzo,wszystkie myslimy tutaj o WAS i slemy pozytywne wibracje;-)Bedzie dobrze
![]()