reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Natalka też nie lubi smoka. Czasem tylko jak jej bardzo dziąsła dokuczja to dostaje posmarowanego żelem i sobie troche pociumka ale jak wypluje to już więcej nie chce. O wiele smaczniejsze są własne ręce i wszystko co się rusza. Wczoraj udało jej się zdobyc ze stoła kromkę chleba i jaka zadowolona ją ciumkała:-D

reklama
Pati raczej z tych uzaleznionych od smoka, ale ty rodzinne, bo mamusia tez za nic w swiecie smoka oddac nie chciała, starszy brat tez, ale skutków ubocznych nie widze, wiec czemu nie, poza tym rzeczywiscie raczki na pierwszym miejscu ale ona je tak gryzie niemiłosiernie, ze sama jej wyciagam i smoka wciskam

A musi mieć smoczek? Bo my zgubiliśmy nasz i już drugi dzień się Julka nie domaga, śmialiśmy się bo podczas szukania dziecko nam samo zasnęło. I już wcale nie szukam i teraz odzwyczajam, bo Podobno po 6 miesiącu już nie dobrze dawać smoczka. A nam do szóstego nie wiele brakuje.

Oj, bez smoka byłoby ciężko... :baffled: Są chwile że domaga się go bardzo stanowczo, chyba że jest w zasięgu ręki bo nauczył się już sam go sobie do buzi wkładać :sorry2: Nie zawsze dobrą stroną, ale jednak :-D

Pati raczej z tych uzaleznionych od smoka, ale ty rodzinne, bo mamusia tez za nic w swiecie smoka oddac nie chciała, starszy brat tez, ale skutków ubocznych nie widze, wiec czemu nie, poza tym rzeczywiscie raczki na pierwszym miejscu ale ona je tak gryzie niemiłosiernie, ze sama jej wyciagam i smoka wciskam

To Bartek z Patrycją mogą sobie podać ręce ;-) U nas jest tak samo.

A wracając do smoczków, to mam jeszcze nadzieję, bo do wypróbowania pozostały mi firmy Nuby i Nip, a z tego co któraś z Was, mamusie, pisała - ten z Nuby jest najbardziej podobny do TT :tak:

To Bartek z Patrycją mogą sobie podać ręce ;-) U nas jest tak samo.

A wracając do smoczków, to mam jeszcze nadzieję, bo do wypróbowania pozostały mi firmy Nuby i Nip, a z tego co któraś z Was, mamusie, pisała - ten z Nuby jest najbardziej podobny do TT :tak:
ollcia, a napisz mi dokładnie jak wygląda ten twój smok, może jeszcze poszukam w warszawie, dziś idę na zakupy, moze gdzie jeszcze nie sprzedli

Ojj, mamusia, ciężko chyba będzie żeby go dostać, ale jakby Ci się udało to byłabym baaaardzo wdzięczna. A wyglądaj one tak:
smok.jpg

Wiesz, czytałam, że te 0-6 miesięcy i te od 6 miesiąca różnią się tylko dekoracją na smoku, a wielkość samego smoczka się nie zmienia, więc to bez znaczenia.
Jak narazie to mam dwa, których używam naprzemiennie i mam nadzieję że wystarczą mi na baaaardzo długo.

Wiesz, czytałam, że te 0-6 miesięcy i te od 6 miesiąca różnią się tylko dekoracją na smoku, a wielkość samego smoczka się nie zmienia, więc to bez znaczenia.
Jak narazie to mam dwa, których używam naprzemiennie i mam nadzieję że wystarczą mi na baaaardzo długo.
oki, zobaczę i dam znać

reklama
Do góry