reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Przyłączam sie i tez życzę powodzonkaNo to powodzenia z zupką ambitny Tygrysie :-)
tygrysek82
oj kochane mamusie jak tak bardzo trzymacie kciuki to napewno sie uda!!!

zdam relacje

zdam relacje

mamusia2008
mamusia Karolinki
mamuśki
robiłam wczoraj swojej kruszynce taki deserek
starłam na tarce 3 biszkopciki dodałam 60 ml mleczka modyfikowanego i wymieszałam, moja mała tak wcinała ze aż uszy jej się trzęsły

, dzisiaj powtórzymy deserek, ale już dodam swojego mleczka z cycucha
robiłam wczoraj swojej kruszynce taki deserek
starłam na tarce 3 biszkopciki dodałam 60 ml mleczka modyfikowanego i wymieszałam, moja mała tak wcinała ze aż uszy jej się trzęsły

, dzisiaj powtórzymy deserek, ale już dodam swojego mleczka z cycuchakokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Mamusia super że Karolci smakowało ja kiedyś takie deserki robiłam Tusi tylko że zamiast mleka jogurcik naturalny no ale wtedy miała jakieś osiem miesięcy.
A Natalka ostatnio pluje na odległośc jak wyczuje smak sztucznego mleka
a jeszcze niedawno nie robiło jej różnicy czy pije cycusiowe czy butelkowe
A Natalka ostatnio pluje na odległośc jak wyczuje smak sztucznego mleka
a jeszcze niedawno nie robiło jej różnicy czy pije cycusiowe czy butelkoweblizniaki2000
Mamusia, dzieki za pomysł, spróbuję moze niejadkowi mojemu tez zasmakuje
Dziś wielki dzień mamcia gotuje dla synusia zupkę:-):-):-):-):-):-):-):-)
I jak zupka????;-)
tygrysek82
Dziewczyny jestem z siebie dumna!!!!!!!:-):-) zostane pierwsza kucharka mojego synka

zupka sie udała i synkowi nawet smakowała zjadł całą porcje przewidzina na dziś

normalnie jutro chyba powtorke zrobie puki mi sie jeszcze nie znudzi kucharzenie

zupka sie udała i synkowi nawet smakowała zjadł całą porcje przewidzina na dziś

normalnie jutro chyba powtorke zrobie puki mi sie jeszcze nie znudzi kucharzenie

mamusia2008
mamusia Karolinki
no to super, ze synkowi smakowało, gratulki:-)Dziewczyny jestem z siebie dumna!!!!!!!:-):-) zostane pierwsza kucharka mojego synkazupka sie udała i synkowi nawet smakowała zjadł całą porcje przewidzina na dziś
![]()
reklama
Dziewczyny jestem z siebie dumna!!!!!!!:-):-) zostane pierwsza kucharka mojego synkazupka sie udała i synkowi nawet smakowała zjadł całą porcje przewidzina na dziś
![]()
Ja czekam na relacje jak i z czego gotowalas...bo my dzisiaj sloiczkowa zjadlyśmy