reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja czekam na jutrzejsze USG żeby zobaczyć czy jakiś pęcherzyk urósł... i zobaczymy co dalej... w pracy nerwowo się ostatnio zrobiło i atmosferka się zagęściła... więc średnio... w domku z M nawet miło, kociaki rozkoszne jak zawsze... nie jem tylko się napycham... taki mam apetyt... ciągle chodzę głodna niestety.. te hormony mnie dobiją... nie zmieszczę się w drzwi;) niedługo..

Z miłych wieści wo końcu udało mi się namówić M na lampę koło TV:)

.

reklama
Madziu pracą się nie przejmuj, ludzie sie zmieniaja i zawsze cos moze sie spierdzielic. Gratuluje lampki!!!!!!! Czekamy tez na pecherzyk i II Jesli chodzi o imionka to tez mi sie podobaja!!!!!!!!

Ja byłam u ginka w czwartek i okazało się że pęcherzyk nie pękł tylko urósł do wielkości grajphruta na jednym jajniku, a drugi jajnik ma cechy PCO. Nie miałam tego wcześniej. Teraz biore duphaston. I zmieniam lekarza, bo ten nawet na kontrol mi nie kazał przyjść. Powiedział tylko że lepiej żeby ten pęcherzyk już nie rósł. I Tyle. Żadnych badań, nic. Ale niusia@ juz mi dała namiar na ginka. Może do niego spróbuję.

Wróbelek czekam na @, i ide do następnego. Mam nadzieję że ten się okaże lepszym specjalistą. Szukam ich na metodzie prób i błędów. Tylko ile jeszcze to będzie trwało??

Olu - moje jajniki przed pierwsza ciążą tez nie miały wyglądu policystycznych - a juz w grudniu czyli 5 miesięcy po zabiegu już takie były:( Radziłabym Ci zrobić kontrolne USG po @ i jeżeli się nie zmniejszy to włączyć hormony - często tabletki antykoncepcyjne przepisują... na moje torbiele poskutkowały czego Tobie życzę:)

Ile by nie trwało to lepiej poszukac dluzej, niz pozniej zalowac Wiem cos o Tym. Ja na chwile obecna jestem z mojego ginka zadowolona, ale wiadomo, zawsze moge zmienic zdanie

reklama
Do góry