reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Malinka skąd masz takie bombowe emotionki
madziulanatasza
Ja też chcęha ha madziulaz internetu![]()
madziulanatasza
już byłam PRÓBOWAŁAM wybierać ,ale nie chcą mi sie nigdzie wkleić
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
trzeba sie starac bo jeszcze mnie wymieni na mlodszy modelnoo kochana jaka Ty dobra zonka-mamuska
Normalnie szok, że tak pusto wczoraj byłonie było co nadrabiac za bardzo
![]()

niekiedy ma sie wrazenie ze czlowiek nogfi wybral na loteriino to poszlyscie za mnabo ja jako tu jedyna tak wczesnie klade sie do lozeczka
dzis znowu mam biagania,muszeisc wniosek zlozyc do przychodni,musze pojsc aby wypisali mi zaswiadczenie ze pobieram rodzinne(gdzies mi decyzja wsiakła:/ )
ja to sie na latam.

sluszna decyzjaa ja dzis znowu latania mam:/
a gadalam wczoraj z moim ,zbytnio nie chcial o tym gadac,ale mowi,ze chyba pozwolimy mu zobaczyc sie z Kuba ale aby nie mowil ze jest tata.

szkoda bedzie miala co nadrabiacgadalam wczoraj na gg chwiel z Mlena i pisala ze cos sie jejj net muli i na BB nie moze wejsc![]()
najlepiej jak odwiedzisz lekarza sama sie uspokoisz a tak bedziesz ciagle o tym myslala;-)A co to jest cos zlego
Nie wiem czy nie pójde, moze mi zrobią usg i posprawdzają wszystko, nie wiem..
swietneCześć dziewczyny ,u na nocka jak zwykle -spokojnaRobię sobie herbatkę ,a dom czeka na ogarnięcie,dziś muszę ugotowac 2 obiady ,bo na dziś i jutro ,jak mnie nie będzie ,żeby łatwo im było odgrzać
A poysłu na jakąś zupinę czy misz masz jednogarnkowy brak.Ksawierek dzis na zawodach dziecięcych,a ja choć miałam też jechac to nie pojechałam ,bo długo trwac bedą ,bo do 13 lub 14
Wczoraj kupiłam sobie śliczne sandałki na allegro za bardzo przzwoitą cenę ,już sie chwalę
topobuwie_pl *__ORYGINALNE__ /re1836/__41
Edytuj treść notatki
(630624469) koniecznie
mi sie podobajatopobuwie_pl *__BAJECZNE__ /gr1951/__40
Tutaj możesz dodać notatkę o tym przedmiocie![]()
(635584137) też mi się podobająEXTRA WYGODNE SANDAŁKI FIOLET (41) HN6041-25 Tutaj możesz dodać notatkę o tym przedmiocie
(634775273) i takie na co dzień ,Klaudii też takie licytuję

nie ma sie co bac tylko ruszyc do lekarza na badanieKurcze normalnie juz sie boje..:-(

musisz sie oszczedzac wiec dobry pomysl z tym szewcem niech twoj cie wyreczynajgorsze jest to ze ja nie potrafie tak ciagle lezec jak w domu taki bałagan:-( narazie ide sie wykapac i przejde dotego szewca po buty bo mi zadnej kartki nie dal, miala je od razu w ten sam dzien odebrac
potem bede miala po butach
![]()

no to tak jak jaJa i buty i ubranie muszę najpierw przymierzyć, żeby się na coś zdecydować. Taka trochę wybredna jestem![]()

milego spedzania urlopu z mezemwitam :-) Was zostawic to 30 stron do czytania aż sie boję co będzie jak nie bede do Was zaglądac przez najbliższe 2 tygMąż ma urlop takze raczej nie bede zaglądac no jutro przygotowania do wyjazdu bo jednak wszyscy jedziemy do Krakowa potem wesele :-( bede tęskinic za Wami
moze wieczorami ale wątpie Milego dnia kobietki
;-)
![]()
Podziel się: