witam
ja dzis cos rozleniwiona jestem nic mi dzis sie nie chce.zauwazylam ze od wczoraj zaczynam puchnac ledwo obraczke z palca sciagnelam a i usta jakies mi wielkie sie zrobily nie wspominajac o piersiach ktore ciaza mi do dolu
a wogole to mnie nosi cos nerw w niedziele idziemy na komunie a ja w nic sie nie mieszcze tzn miescic moze i sie mieszcze ale w cycach dopiac nie moge,a nie ma sensu zebym cos kupowala bo co z tym zrobie.mowie ze pojde jak sierota w dresach.
wlasnie zaczelo padac u mnie.
ja dzis cos rozleniwiona jestem nic mi dzis sie nie chce.zauwazylam ze od wczoraj zaczynam puchnac ledwo obraczke z palca sciagnelam a i usta jakies mi wielkie sie zrobily nie wspominajac o piersiach ktore ciaza mi do dolu

a wogole to mnie nosi cos nerw w niedziele idziemy na komunie a ja w nic sie nie mieszcze tzn miescic moze i sie mieszcze ale w cycach dopiac nie moge,a nie ma sensu zebym cos kupowala bo co z tym zrobie.mowie ze pojde jak sierota w dresach.

wlasnie zaczelo padac u mnie.

lekarze wiedza co robia a pierwsza cesarka byla w tysiac osiemstet ktoryms tam roku wiec od temtego czasu juz wiedza wszystko;-) Musimy byc wdzieczne ze teraz istnieje cos takiego jak USG i mozemy sie przygotowac do cesarki a lekarze sa w stanie okreslic kiedy jest ona bardziej bezpieczna dla dzidzi i dla nas. CO do tesciowej to olej- ja tez mialam dzisiaj zly dzien bo mnie klijent w pracy tak wk....urzyl ze przylozylam piescia w stol, kolega sie zlitowal przejal telefon i koles dostal opier papier - no nie za mnie ale za bzdury jakie gadal a mi zajelo chwile zanim sie uspokoilam ale ulzylo;-) Kochana masz do wyboru albo sie przejmowac tesciowa - ktora tylko pewnie jak wiekszosc bredzi ze starosci i szarpac sobie nerwy albo olac to i zajac sie soba i swoja rodzina. Tesciowa sie juz nie zmieni bo za pozno a jedyny sposob na takich ludzi to udawac ze sie ich slucha przytakiwac a i tak robic swoje;-) Alez sie rozpisalam.