DOROTA.D.-L.
Fanka BB :)
Witam przyszłe mamy, które mają termin tak jak ja na czerwiec 2009.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witamyWitam przyszłe mamy, które mają termin tak jak ja na czerwiec 2009.
Myslalyscie juz o antykoncepcji po ciazyJa sie chyba znow zdecyduje na implant antykoncepcyjny.
Dorota witaj![]()
ale zato jaka słodka :-):-):-)
oh kochana a co ja umiem ;-) no bo jak inaczej ta moja biedna chłopina wytrzymała by z taką jędzą jak ja![]()
A u ciebie jest refundowany? W Polsce chyba trochę kosztujeMyslalyscie juz o antykoncepcji po ciazyJa sie chyba znow zdecyduje na implant antykoncepcyjny.
Ewunia - powidla to nie wiem, ale jak domowej roboty to powinny byc ok, a poncz - bezalkoholowy tak?? No bo jak z % to odpada.Kasieńko, czy talent, to nie wiem... podpatrywałam moją mamę jak przygotowywała ciasta, to zapamiętałam, i póki co nauka nie poszła w las ;-) tak samo podglądałam ojca mechanika, i też się tego nie bałabym zrobić - wymieniać opony czy załatać dziurki w karoserii...
Kasiu, a jeśli wypiek np ma poncz i powidła, to nie zaszkodzi, jesli mogę wiedzieć co o tym sądzisz?
A przyspieszacze, jesli podziałają spróbuję wszystko, chociaż mycie okien nie działa :-) w 38 tyg ciązy z Julką, myłam okna i nic ;-) zobaczymy, niby kolejne dzieci rodzą się szybciej i przed terminem, niedługo sprawdzę tą teorię
Kami, tutaj Kasia ma rację, teraz sobie pomarudź, a potem będzie zabawa... zapomnisz, co to nudawięc ciężaróweczki, jak możemy to marudźmy, bo niedługo skończy się okres ochronny
![]()
Misia, a slonie to co?? Sloniom tez nalezy sieMinutka- nic dziwnego, ze nie masz ochoty na i seks...w tej koncowce ja tez specjalnie nie mam. No moze czasem mnie najdzie, ale szybko sie odechciewa bo czuje sie niezdarnie jak slon! Kondycja nie ta . :-) Moj biedny A bardzo narzeka i mowi, ze jest sfrustrowany..ehehe...a ja to niby co! Ja to dopiero sie frustruje, ze nie moge;-)
Kasieńko, myslałam o kupnych np z Dawtony... albo ewentualnie z czymś innym przełożyć... ponacz robię z soku z cytrynki, trochę aromatu lub alkoholu... a znasz może Kasiu jakiś poncz bez%? będę wdzięcznaEwunia - powidla to nie wiem, ale jak domowej roboty to powinny byc ok, a poncz - bezalkoholowy tak?? No bo jak z % to odpada.
A w 38 tc myc okna - to normalnie zboczenie jakies jest.
Misia, a slonie to co?? Sloniom tez nalezy siecztery razy po dwa razy ... ;-);-)
A i tak przy okazji przypominam ze o sexie w ciazy piszemy na odpowiednim watku . ok??