reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
No właśnie ja też się zastanawiałam nad implantem, także Martusia, jakbyś mogła trochę informacji na ten temat udzielić, to byłabym wdzięczna. Interesuje mnie m.in. to kiedy można go założyć po ciąży i jakie są koszty takiej imprezy.

Kasieńko, czy talent, to nie wiem... podpatrywałam moją mamę jak przygotowywała ciasta, to zapamiętałam, i póki co nauka nie poszła w las ;-) tak samo podglądałam ojca mechanika, i też się tego nie bałabym zrobić - wymieniać opony czy załatać dziurki w karoserii...
Kasiu, a jeśli wypiek np ma poncz i powidła, to nie zaszkodzi, jesli mogę wiedzieć co o tym sądzisz?
A przyspieszacze, jesli podziałają spróbuję wszystko, chociaż mycie okien nie działa :-) w 38 tyg ciązy z Julką, myłam okna i nic ;-) zobaczymy, niby kolejne dzieci rodzą się szybciej i przed terminem, niedługo sprawdzę tą teorię :-D

Kami, tutaj Kasia ma rację, teraz sobie pomarudź, a potem będzie zabawa... zapomnisz, co to nuda :-D:tak::tak::-D więc ciężaróweczki, jak możemy to marudźmy, bo niedługo skończy się okres ochronny :-D
Ewunia - powidla to nie wiem, ale jak domowej roboty to powinny byc ok, a poncz - bezalkoholowy tak?? No bo jak z % to odpada.
A w 38 tc myc okna - to normalnie zboczenie jakies jest.
Minutka- nic dziwnego, ze nie masz ochoty na i seks...w tej koncowce ja tez specjalnie nie mam. No moze czasem mnie najdzie, ale szybko sie odechciewa bo czuje sie niezdarnie jak slon! Kondycja nie ta . :-) Moj biedny A bardzo narzeka i mowi, ze jest sfrustrowany..ehehe...a ja to niby co! Ja to dopiero sie frustruje, ze nie moge:tak:;-)
Misia, a slonie to co?? Sloniom tez nalezy sie :-p:-p:-pcztery razy po dwa razy ... ;-);-)

A i tak przy okazji przypominam ze o sexie w ciazy piszemy na odpowiednim watku . ok??

reklama
Ewunia - powidla to nie wiem, ale jak domowej roboty to powinny byc ok, a poncz - bezalkoholowy tak?? No bo jak z % to odpada.
A w 38 tc myc okna - to normalnie zboczenie jakies jest.

Misia, a slonie to co?? Sloniom tez nalezy sie :-p:-p:-pcztery razy po dwa razy ... ;-);-)

A i tak przy okazji przypominam ze o sexie w ciazy piszemy na odpowiednim watku . ok??
Kasieńko, myslałam o kupnych np z Dawtony... albo ewentualnie z czymś innym przełożyć... ponacz robię z soku z cytrynki, trochę aromatu lub alkoholu... a znasz może Kasiu jakiś poncz bez%? będę wdzięczna :-D a co do okien, naszła mnie taka schiza hehehe :-D a teraz nic mi się nie chce, a teraz jeszcze mam takiego doła i tak jestem zła że bym normalnie pozabijała i zapłakała... niech ten dzień juz się kończy i niech tylko pozostanie wspomnieniem...
a co do słoni... jest taka piosenka : cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, o pólnocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz :-D:-D
ale to nie dla mnie... bleeee na samą myśl mnie skręca ;-)

Do góry