reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Witam!!!
Laski - możecie mi podać jakiś link jakim kremikiem ZIAJKA smarujecie dzieciaczki przed wyjściem na spacerek?? Nie mogę się dokopać do tej stronki:no: Byłam w sklepie ale są różne te z Ziajki a ja nie wiem o który chodzi...
Dziękuję z góry.

Ewelinko ja na spacerki smaruje buzke i rączki Juleczki taki kremikiem
NIVEA Baby Krem OCHRONNY na słońce K.1 (615139023) - Aukcje internetowe Allegro

Ale kupiłam już Ziajkę 50+
Ziajka Słoneczna emulsja wodoodp. dla dzieci F50+ (628350204) - Aukcje internetowe Allegro

Tygrysku Ty kiedys pisalas o sloiczkach w ktorych w skladzie jest mleko??O co chodzilo, bo nie pamietam...

ja kupilam wczoraj Julci zupke jarzynkowa gerbera i tam jest mleko w proszku oraz maslo z mleka:szok::szok::szok::szok:myslisz ze moze to zaszkodzic Juli....w końcu to gerber chyba wiedzą co mozna takim maluchom:dry::dry::dry::dry:

Pytanie a propos twojej jarzynkowki...wszystko gotujesz razem w jednym garnuszku???

Tygrysku Ty kiedys pisalas o sloiczkach w ktorych w skladzie jest mleko??O co chodzilo, bo nie pamietam...

ja kupilam wczoraj Julci zupke jarzynkowa gerbera i tam jest mleko w proszku oraz maslo z mleka:szok::szok::szok::szok:myslisz ze moze to zaszkodzic Juli....w końcu to gerber chyba wiedzą co mozna takim maluchom:dry::dry::dry::dry:

Pytanie a propos twojej jarzynkowki...wszystko gotujesz razem w jednym garnuszku???

Nie twojej dzidzi nie powinno zaszkodzić chodziło mi o przypadek Filipka ktory jest na Nutramigenie i zadnego białka narazie nie może:tak:a jak w zupce jest mleko to jest i białko więc ja wolę nie ryzykować :tak::tak:

a warzywka gotuję razem w jednym garnuszku podobniez jak sie bedzie juz dodawało miesko to trzeba wtedy w osobnym naczyniu gotować:tak:
Ale mama leń ostatnio i dziecie słoiczki wcina od kilku dni dziś dynia z ziemniaczkami ewidentnie Filipowi nie smakuje:-:)-:)-(
Ale jutro zamierzam znow coś upichcić mamusinowego:-D znalazlam ostatnio pana na targu ktory ma wiejskie marchweki i warzywka więc będę dalej eksperymentować:tak::tak:

Nie twojej dzidzi nie powinno zaszkodzić chodziło mi o przypadek Filipka ktory jest na Nutramigenie i zadnego białka narazie nie może:tak:a jak w zupce jest mleko to jest i białko więc ja wolę nie ryzykować :tak::tak:

a warzywka gotuję razem w jednym garnuszku podobniez jak sie bedzie juz dodawało miesko to trzeba wtedy w osobnym naczyniu gotować:tak:
Ale mama leń ostatnio i dziecie słoiczki wcina od kilku dni dziś dynia z ziemniaczkami ewidentnie Filipowi nie smakuje:-:)-:)-(
Ale jutro zamierzam znow coś upichcić mamusinowego:-D znalazlam ostatnio pana na targu ktory ma wiejskie marchweki i warzywka więc będę dalej eksperymentować:tak::tak:

To tak jak mojeu Kacperkowi dynia z ziemniakami nie szla, chociaz na drugi dzien bylo juz lepiej i tak fajnie pomlaskiwal. A dzis dalam mu same brokuly z gerbera. Ochyda:shocked2: Dalam mu tylko dwie lyzeczki bo tak biednego pociagalo a chce sprawdzic czy nic mu nie bedzie po nich, zebym juz ewentualnie nastepny skladnik miala do zupki.
A kiedy myslisz podac miesko?

To tak jak mojeu Kacperkowi dynia z ziemniakami nie szla, chociaz na drugi dzien bylo juz lepiej i tak fajnie pomlaskiwal. A dzis dalam mu same brokuly z gerbera. Ochyda:shocked2: Dalam mu tylko dwie lyzeczki bo tak biednego pociagalo a chce sprawdzic czy nic mu nie bedzie po nich, zebym juz ewentualnie nastepny skladnik miala do zupki.
A kiedy myslisz podac miesko?
gdzies czytalam ze od momentu podania przecierkow warzywnych odczekac 4 tygodnie i dopiero miesko wprowadzic:confused: wiec za jakies 2tygonie moze podam. juz czeka nawet purre jarzynowe z indykiem:-)
A brokulki tez tak sobie smakowały Filipkowi:-D

reklama
Za pierszym razem nie dałam, ale potem zaczełam dawać masełko, w symie to ja trzy albo cztery razy dopiero sama gotowałam, narazie daję marchewkę,pietruszkę,filet z kutczaka,ziemniaczka i łyżeczkę masełka i wszystko w jednym garnku gotuję a potem miksuję

Do góry