hm a mial robiony posiew w kierunku bakrerii i jeszcze jeden osobny w kierunku grzybó???? gdyz robi sie je odzielnie
Nie nie mial osobno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hm a mial robiony posiew w kierunku bakrerii i jeszcze jeden osobny w kierunku grzybó???? gdyz robi sie je odzielnie
Witam!!!
Laski - możecie mi podać jakiś link jakim kremikiem ZIAJKA smarujecie dzieciaczki przed wyjściem na spacerek?? Nie mogę się dokopać do tej stronkiByłam w sklepie ale są różne te z Ziajki a ja nie wiem o który chodzi...
Dziękuję z góry.
hmmmmm jak my robilismy to osobnoo robilismy na grzyby i osobno na bakterieNie nie mial osobno.
Tygrysku Ty kiedys pisalas o sloiczkach w ktorych w skladzie jest mleko??O co chodzilo, bo nie pamietam...
ja kupilam wczoraj Julci zupke jarzynkowa gerbera i tam jest mleko w proszku oraz maslo z mlekamyslisz ze moze to zaszkodzic Juli....w końcu to gerber chyba wiedzą co mozna takim maluchom
Pytanie a propos twojej jarzynkowki...wszystko gotujesz razem w jednym garnuszku???
Nie twojej dzidzi nie powinno zaszkodzić chodziło mi o przypadek Filipka ktory jest na Nutramigenie i zadnego białka narazie nie możea jak w zupce jest mleko to jest i białko więc ja wolę nie ryzykować
a warzywka gotuję razem w jednym garnuszku podobniez jak sie bedzie juz dodawało miesko to trzeba wtedy w osobnym naczyniu gotować
Ale mama leń ostatnio i dziecie słoiczki wcina od kilku dni dziś dynia z ziemniaczkami ewidentnie Filipowi nie smakuje:--
-(
Ale jutro zamierzam znow coś upichcić mamusinowegoznalazlam ostatnio pana na targu ktory ma wiejskie marchweki i warzywka więc będę dalej eksperymentować
![]()
gdzies czytalam ze od momentu podania przecierkow warzywnych odczekac 4 tygodnie i dopiero miesko wprowadzicTo tak jak mojeu Kacperkowi dynia z ziemniakami nie szla, chociaz na drugi dzien bylo juz lepiej i tak fajnie pomlaskiwal. A dzis dalam mu same brokuly z gerbera. OchydaDalam mu tylko dwie lyzeczki bo tak biednego pociagalo a chce sprawdzic czy nic mu nie bedzie po nich, zebym juz ewentualnie nastepny skladnik miala do zupki.
A kiedy myslisz podac miesko?
a dodajesz do zupki maselko czy oliwe z ooliwek???Ja już dawałam mięsko i nic jarkowi nie było ja gotuje jarzynki i mięsko razem i potem miksuje