reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

syla....trzymam kciuki za 1 czerwca, rozumiem, ze złe samopoczucie, ciagłe dolegliwości dodatkowo nakręca i ciężko tu wchodzic widzac złe wieści....ale zobacz prucz złych sa tez i dobre!!! miglak, guska, also, alla juz się doczekały :-) niedługo i na ciebie kolej przyjdzie....

ja idę do ginka 26.05 - w dzień matki i pewnie powie, ze wszystko ok bo bardzo dobrze się ostatnio czuję...moze dlatego, ze psychika zanotowała, ze już 35 tc leci i dzidzia ze 2500g ma więc kawał dziewuchy :-)....usg mam 12.06-chyba ostatnie przed porodem....oby :-)...a za 9 dni juz 9-ty miesiąc zacznę

aga aj jestem myslami z tobą

słodziutka-trzymajcie się .....

aga irl...ja wiem, ze juz sie dobrze czujesz, ale mimo wszystko postaraj sie oszczędzać do końca 34tc.....

selenko pieknie wygladasz :-)

ach a co do luteiny ....brałam od 8tc do 14tc, nie wiem czy fizycznie cos mi pomagała, psychicznie napewno i to baaardzo :-)

acha also....boooskie fotki i maluszek, pieknie wygladasz mamusiu!!!!! przeslicznie

Ostatnia edycja:
reklama
Hey dziewczynki :-):-):-) Mam do Was takie pytanie... robiłam już dwa miesiące pod rząd badanie progesteronu, jutro idę trzeci. Wynik z marca to 4,28 a z kwietnia 6,44. W normach mojego laboratorium jest, że wynik w normie jest od 4,5 do 17,8. Ale normy normami, a mi sie wydaje,że słabiutki ten progesteron... :baffled::baffled::baffled: Co o tym sądzicie??

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczynki.Mój brat oświęcił mnie że mam neta w komórce.Choć same wiecie jakie to jest pisanie.Ale musiałam Wam napisać i pokazać się.O wszystkich Was pamiętam!O wszystkich!Tylko nie mam możliwości jak i co pisać.Całuje i dziękuję za wszystkie kciuki i za modlitwy.A o eskach już nie wspomnę

Sylwia rozumiem..... wiem że czas dla ciebie trudny, ale my wszystkie tutaj wiemy prze przetrwacie do 40 tc i ujrzymy pieknego okrągłego bobaska:tak:

Pixella naprawde czas wam śmignął.... juz zaraz 9 mc:happy2:...

AJ....... przytulam mocno

Alicja a ty gdzie zabłądziłaś..... zostaw juz tego biednego mężusia.... daj chłopakowi odpocząć przecież on taki okruszynek a ty go biustem przygniatasz:szok:

Daaa ja jakoś na tych normach się nie znam, wiem tylko że w każdym dniu cyklu wynik jest rózny.... może dlatego masz róznice... najlepiej wyjaśni ci gin podczas wizyty....

witam

also -Ignas jest sliczniutki :)

miglak -pamietamy!!! gratuluje coreczki !!! niech nabiera sily i szybciutko wraca do domciu...

przyszla mamusiu -trzymam kciuki

witam nowe kolezanki

alla czekamy na zdjatka Kubusia

edziu jak milo widziec twojego posta :)

selenko wygladacie bosko

czy ktos wie co u wrobelka?

pozdrawiam Was wszystkie BUZIAKI

Hey dziewczynki :-):-):-) Mam do Was takie pytanie... robiłam już dwa miesiące pod rząd badanie progesteronu, jutro idę trzeci. Wynik z marca to 4,28 a z kwietnia 6,44. W normach mojego laboratorium jest, że wynik w normie jest od 4,5 do 17,8. Ale normy normami, a mi sie wydaje,że słabiutki ten progesteron... :baffled::baffled::baffled: Co o tym sądzicie??

Ta norma to dla fazy lutealnej... Obserwuje swój cykl na podstawie temperatury i ten progesteron robiłam równo 7 dni po owulacji.

Daaa ja jakoś na tych normach się nie znam, wiem tylko że w każdym dniu cyklu wynik jest rózny.... może dlatego masz róznice... najlepiej wyjaśni ci gin podczas wizyty....

Wiem, wiem, że najlepiej spytać lekarza, ale wybieram się dopiero za jakiś miesiąc i tak już sama sobie wymyślam własne interpretacje :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Hej Edytka fajnie że sie odezwałaś..

Olcia juz po wizycie jesteś???? I jak tam??? Co lekarz powiedział??

Gloria Ty chyba też dzis wizytke miałaś, czy mi się coś pomyliło??

Do góry