reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześc dziewczyny,
kurcze ledwo żyję, duszno mi jakoś i nie mam siły się przemieszczć. Dobrze, że mała zajęła się sobą, bo ja na prawdę ledwo żyję. Kurcze, chyba nie przez tabletki???
Brzydula oglądnięta, małą nocnik zaliczyła z powodzeniem, popisała mi nówke ścianę i jest przeszczęśliwa.

na pewno ,bo to jedyne dla matek karmiących.
luna ja pisałam,że jak ja brałam Cerazette to nic innego jeszcze nie było_Od niedawna wiem,że jest jeszcze Azalia.
Widzisz różnicę? Dlatego napisałam, że sa już koleżanki.:tak:

Madziula swietne:-D:-D:-D

Wnuczek: Babciu widziałaś moje tabletki? były oznaczone LSD
Babcia: Jebać tabletki, widziałeś smoka w kuchni:-D

postaram się:)
tak więc przedstawiam moją księżniczkę Natalię:
damak.jpg

mojego męża D.:
img1098e.jpg

a ja wyglądam mniej więcej tak:
img1027x.jpg

Dziewczyny ja tylko dziś na chwilkę.
2 razy dziś miałam potworny ból rozpierający w klatce po czym zemdlałam.
Trwało to dość długo zanim się obudziłam za pierwszym razem(myślę,że z 10 -15 minut ) i potem drugi raz zjechałam po koniu ,więc mniej bolało ,bo przyjaciółka mnie złapała tuż przy ziemi i w zasadzie leciałam już podtrzymywana.
Od tamtej pory czyli mniej więcej od 16 boli mnie niemiłosiernie głowa i jest mi słabo.
Ból w klatce nadal mi towarzyszy ,ale bardziej taki mżący niż rozpierający.
Jednak dziś z tego powodu z Wami nie posiedzę ,bo nie mam siły.
Najgorsze,że mam świadomość od czego ten atak.:wściekła/y::wściekła/y:
DO LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!

Laura nauczyla sie mowic You can dance:szok:
No jak tyle tego z mamusią ogląda...zuch dziewczynka

Tak, mi tez rosły

Witam sie z poranną herbatką i kanapkami z szynkąi majonezem:-D:-D:-D:-D
Matko, znowu???To ja Ci polecam chlebek ziarnisty z naturalnym serkiem homogenizowanym ze szczypiorem.
MMMMMMMMnnnnnnnniiiiiiiiaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm

u mnie sasiadka(rodzicow)wklada te kapcie szpitalne do opakowan i niezle wychodzi .juz gadalam z tym klijentem co do niej to przywozi(ale jakas cic malina(malinko nie obrazam cie:) ) nic nie wie,dawalam mu moj nr ale on chyba nei przekazal:/ .musze znowu jakos wpasc na niego .
Tez bym chciała taka robote. Poratowałaby

to dziwne- pierwsze słyszę że ktoś nie miał badań glukozy:confused:
Mnie tez to bardzo dziwi. To jedne z podstawowych badań. Konieczne. Nie ma to tamto, i tłumaczenie lekarza, że nie widzi potrzeby położyłby mnie na łopatki, z miejsca bym go zmieniła.

ja dzisiaj nic nie robie, mam focha na m, wczoraj mu powiedziałam, ze sam sobie będzie wsystko robic koło siebiei patryka, że skoro po 1 on nie docenia tegoco robie, po 2 za dużo wymagam od patryka to powiedziałam ok, nie będe wymagac od Was nic , ale Ty nei wymagaj ode mnie i takim oto sposobem od dzisiaj piorą sobie swoje rzeczy i robią sobie z nimi co chcą, ja to mam gdzies czy beda mielio wyprasowane czy nie, obiad robie, aletylko dla siebie no i wiadomo patrykowi tez zrobie, bo to dziecko, ale reszta neich sie sami martwią.. żałuje tylko że kosz na pranie pusty i ze wszystko wyprane i wyprasowane mają.. ale.. skonczysie i potem będą się martwic...:tak:
I BARDZO DOBRZE!!! RÓB NIC I NIECH CI Z TYM DOBRZE BĘDZIE!!!

NO JAK TO CO , POMAGA:-D:-D:-D

przypadki dzwoniących do helpdesku z banku
1. Doradca: - Jak mogę panu pomóc?
Klient
: - Piszę swojego pierwszego maila
Doradca
: - OK. Jaki jest problem?
Klient
: - No tak... Wpisałem już literkę "a" w adres, ale nie wiem, co zrobić, żeby się pojawiła ta pętelka...

7. Klient: Nie mogę połączyć się z Internetem.
Doradca
: Czy na pewno wpisał pan prawidłowe hasło?
Klient
: Tak, całkowicie. Podejrzałem je u mojego kolegi.
Doradca
: Czy może mi pan powiedzieć, jakie to hasło?
Klient
: Pięć gwiazdek.

13.Doradca: Ma pan oprogramowanie szpiegujące w komputerze. To jest przyczyną problemów.
Klient: Szpiegujące? Widzą przez monitor, jak się ubieram???

15.Doradca: Czy może pan kliknąć na "Mój komputer?".
Klient: Ale ja nie mam pańskiego komputera, tylko swój własny.
Dobre:-D

A teraz mi sie przyponiało....

kiedyś przyszedł do mnie facet i mówi: ma pani ładowarki samochodowe do komórek?

Ja mowie, tak ale do jakiego modelu?

A on do fiata punto:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W tym momencie nie mogłam wytrzymac i tak parsknęłam smiechem że aż klienta poplułam-przysięgam:-D
Nie musisz przysięgać, ja to normalnie właśnymi oczami zobaczyłam i innej reakcji sobie nie wyobrażam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kuźwa, przypomniało mi się, że mam dziś rande'vu z teściową
No to trzeba się wyszykować i zakład cholera , że zadzwoni ( że mamy przyjść) włąsniejak mała zaśnie.

reklama
poważnie?
jakoś poprzednim razem mleko zanikłomi całkowicie po 2 miesiącach,ale piłam wtedy szałwię,a to ponoć pomaga

Moje tez pija mleczko przed samym spaniem:tak::tak::tak:Do niedawna zasypiały przy butli ale teraz jak wypija to daja butle i jeszcze troooche szaleja;-):-)

Własnie Dominik przyciagnal mi całe pranie ktore bylo w pralce wiec to chyba znak ze musze sie ruszyc:-D:-D:-D

Bede z doskoku;-):-)

Pozatym często dzieci którym sie zabierze takiego usypiacza zaczynają ssać kciuk, a to już jest o wiele gorsze:no: Jak nie będzie potrzebowała to sama zuci :tak:

dziewczyny jestem zakręcona zapomniałam zaznaczyć cytaty:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
joanna jestem:tak::tak:jak miło że pytasz o mnie:tak::tak:
as do lekarza ni i wyluzuj kochna:tak:(przyganiał kocioł garncowi)
wiki chwal się zakupami:tak:
luna komplecik od ciebie idealny naładuje baterie to strzele antoszce focie:tak:
madziulanatasza ty też hwal się zakupami:tak:
anabuba no nie możesz wyglądać jak żona piekarza no i nie daj bóg dziewczyny jak córki piekarza więc je też smaruj no bo co by ludzie powiedzieli:-D:-D:-D
meduska klijenci są czasami świetni piotrek jak mi czasami opowiada to wyje ze śmiechu:tak:
no dowcipy super:-D:-D:-D
spadam jeszcze na t i sprzątanie mnie czeka:tak:

dobra, to już mnie troche uspokoiłyście:) zresztą jak silikona wyrzuciła, to lateksa też się pozbedzie... predzej czy pozniej:p dzieki za dobre słowo i rady, a tymczasem zmykam, bo pora trochę posprzątać:/ trzymajcie się

reklama
dobra, to już mnie troche uspokoiłyście:) zresztą jak silikona wyrzuciła, to lateksa też się pozbedzie... predzej czy pozniej:p dzieki za dobre słowo i rady, a tymczasem zmykam, bo pora trochę posprzątać:/ trzymajcie się
Twoja corka jest w wieku moich dziewczynek:tak::tak::tak:
Moje sa tylko o dwa tyg mlodsze:-):tak:

Do góry