reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dzieki dziewczynki, ja tez tak robie, ale nie wiedzialam czy nie szaleje za bardzo z tym otwieraniem okien...uspokoilyscie mnie:tak::tak:
Na noc na razie tez zamykam

Zmykam spac...buziaczki

reklama
I wstyd sie przyznac,ale nasza mała nigdy nie miala załadanej czapeczki po kapieli.....raz próbowalismy ak była mała,to był taki krzyk,ze poprzestało na jej braku....na spacerku oczywiscie ma....
Kochana, wcale nie wstyd, ja tez nie zakładałam po kapieli czapeczki, ani chłopakom, ani Madzi i wcale sie nie wstydzę:-)

Kochane, a moja Julka odparzyła sobie cipcie, walczę już z Tym parę dni sudokremem, ale średnio mi to idzie. Sama nie wiem jak i od czego jej się to zrobiło:-:)-( Może poradzicie coś na odparzenia ? Nigdy nie było z tym problemu, a tu masz.

Kochane, a moja Julka odparzyła sobie cipcie, walczę już z Tym parę dni sudokremem, ale średnio mi to idzie. Sama nie wiem jak i od czego jej się to zrobiło:-:)-( Może poradzicie coś na odparzenia ? Nigdy nie było z tym problemu, a tu masz.
polecam krem clotrimazolum , u nas się sprawdza, bo mała często odparza sobie cipcie ,u nas tez sudokrem nie pomagal

U nas świetnie się sprawdza bepanten maśc:tak: a jak mała się kiedyś nabawiła pieluchowego zapalenia skóry to dodatkowo kąpałam ją w nadmanganianie potasu

Mamcie kochane ide dzisiaj ze swoim maluchem do alergologa bo juz nie mam sil. Wczoraj znowu mialam wspaniala niedziele-caly dzien wylam. Niuniek znowu nic do buzi nie chcial wziasc, przy tym zwymiotowal mi i wogole. Dzis to samo a na dodatek 3 kupka od samego rana. Rzadziuska strasznie, spieniona i ten cholerny sluz!!!
Dziewczyny poprostu juz nie moge:frown:

reklama
Fasolkamaria ja podobnie jak mamusia polecam clotrimazol :tak: Małemu jakiś czas temu zrobiły się okropne krostki i zaczerwienia w okolicach pupci. Długo się z tym męczyliśmy i dopiero clotrimazol pomógł. Kilka dni i nie było śladu po odparzeniu :tak: I jak na razie nie ma nawrotów. A maść kosztuje kilka złotych i mozna ją dostać bez recepty.

Do góry