reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Kochana, wcale nie wstyd, ja tez nie zakładałam po kapieli czapeczki, ani chłopakom, ani Madzi i wcale sie nie wstydzę:-)I wstyd sie przyznac,ale nasza mała nigdy nie miala załadanej czapeczki po kapieli.....raz próbowalismy ak była mała,to był taki krzyk,ze poprzestało na jej braku....na spacerku oczywiscie ma....
fasolkamaria
Kochane, a moja Julka odparzyła sobie cipcie, walczę już z Tym parę dni sudokremem, ale średnio mi to idzie. Sama nie wiem jak i od czego jej się to zrobiło:-
-( Może poradzicie coś na odparzenia ? Nigdy nie było z tym problemu, a tu masz.
mamusia2008
mamusia Karolinki
polecam krem clotrimazolum , u nas się sprawdza, bo mała często odparza sobie cipcie ,u nas tez sudokrem nie pomagalKochane, a moja Julka odparzyła sobie cipcie, walczę już z Tym parę dni sudokremem, ale średnio mi to idzie. Sama nie wiem jak i od czego jej się to zrobiło:--( Może poradzicie coś na odparzenia ? Nigdy nie było z tym problemu, a tu masz.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Kochane, a moja Julka odparzyła sobie cipcie, walczę już z Tym parę dni sudokremem, ale średnio mi to idzie. Sama nie wiem jak i od czego jej się to zrobiło:--( Może poradzicie coś na odparzenia ? Nigdy nie było z tym problemu, a tu masz.
U nas świetnie się sprawdza bepanten maśc
a jak mała się kiedyś nabawiła pieluchowego zapalenia skóry to dodatkowo kąpałam ją w nadmanganianie potasutygrysek82
ach wczoraj brakowało mi weny do pisaniaDzieki Tygrysku
A gdzieś Ty się dzisiaj podziewała![]()

mamusia2008
mamusia Karolinki
ja kupiłam bez recepty,Clotrimazolum jest bardzo dobry tylko nie wiem czy nie jest na recepte bo nam to przepisała lekarka
Mamcie kochane ide dzisiaj ze swoim maluchem do alergologa bo juz nie mam sil. Wczoraj znowu mialam wspaniala niedziele-caly dzien wylam. Niuniek znowu nic do buzi nie chcial wziasc, przy tym zwymiotowal mi i wogole. Dzis to samo a na dodatek 3 kupka od samego rana. Rzadziuska strasznie, spieniona i ten cholerny sluz!!!
Dziewczyny poprostu juz nie moge
Dziewczyny poprostu juz nie moge

reklama
asiulkaa
Fasolkamaria ja podobnie jak mamusia polecam clotrimazol
Małemu jakiś czas temu zrobiły się okropne krostki i zaczerwienia w okolicach pupci. Długo się z tym męczyliśmy i dopiero clotrimazol pomógł. Kilka dni i nie było śladu po odparzeniu
I jak na razie nie ma nawrotów. A maść kosztuje kilka złotych i mozna ją dostać bez recepty.
Małemu jakiś czas temu zrobiły się okropne krostki i zaczerwienia w okolicach pupci. Długo się z tym męczyliśmy i dopiero clotrimazol pomógł. Kilka dni i nie było śladu po odparzeniu
I jak na razie nie ma nawrotów. A maść kosztuje kilka złotych i mozna ją dostać bez recepty.Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 2 tys
- Wyświetleń
- 141 tys
- Odpowiedzi
- 61
- Wyświetleń
- 23 tys
Podziel się: