fasolkamaria
Fanka BB :)
Dzięki dziewczynki za odpowiedź. Całuski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i stwierdził, że to normalne o tej porze roku...Mamcie kochane ide dzisiaj ze swoim maluchem do alergologa bo juz nie mam sil. Wczoraj znowu mialam wspaniala niedziele-caly dzien wylam. Niuniek znowu nic do buzi nie chcial wziasc, przy tym zwymiotowal mi i wogole. Dzis to samo a na dodatek 3 kupka od samego rana. Rzadziuska strasznie, spieniona i ten cholerny sluz!!!
Dziewczyny poprostu juz nie moge![]()

U nas dzisiaj już 4 kupa

jak to jest u was bo moja Lenka skończyła już 6 miesięcy ale jeszcze sama nie siedzi i z tym przewracaniem się też jest różnie... nie wiem czy mam się martwić...
ten soczek za niecale 4 zl
A ty ile za niego zapłaciłaś???
Ogólnie moja Jula lubi te soczki z hIPA "gęściejsze"a z bobovity ubielbia jabłko z miętą
Dla Mnie smakuje on jak tymbark jabłko mięta niczym sie w smaku nie rózni

co do przewracania się, to moja przewraca się już od 3 tygodni, a co do siadania to jeszcze sama nie siedzispotkałam dziś na spacerze koleżankę która ma 4 miesięczną córcię, chodzi z nią od dwóch miesięcy na rehabilitacje bo mała ma zwiotczenie mięśni kręgosłupa, powiedziała mi ze lekarz i rehabilitantka stwierdzili że 6 miesięczne maleństwo powinno już samo siedzieć i przewracać się samo z plecków na brzuszek i z brzuszka na pleckijak to jest u was bo moja Lenka skończyła już 6 miesięcy ale jeszcze sama nie siedzi i z tym przewracaniem się też jest różnie... nie wiem czy mam się martwić...

moj juz od dawna sie turlika z plecow na brzuch z brzucha na plecy i tak wkolospotkałam dziś na spacerze koleżankę która ma 4 miesięczną córcię, chodzi z nią od dwóch miesięcy na rehabilitacje bo mała ma zwiotczenie mięśni kręgosłupa, powiedziała mi ze lekarz i rehabilitantka stwierdzili że 6 miesięczne maleństwo powinno już samo siedzieć i przewracać się samo z plecków na brzuszek i z brzuszka na pleckijak to jest u was bo moja Lenka skończyła już 6 miesięcy ale jeszcze sama nie siedzi i z tym przewracaniem się też jest różnie... nie wiem czy mam się martwić...
siedzi ladnie jak ma podparcie a jak podparcia brak to wytrzymuje mala chwile i zaraz laduje na ktorejs stronie