reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Tarnów

reklama
IGORKU - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
ricorrenza183.gif

Wszystkim chorowitkom - zdróweczka
Aniu - to super prezenty dostałaś :-D
Madziu - Amelka już dobrze - do jutra ma lekarstwa, a ja tylko dzisiaj jestem w domu na urlopie, bo mama ma jakieś załatwienie i mnie prosiła żebym została

Dzień doberek:-)

Kolejny piękny dzień i siedzenie w domu:-(
Wczoraj zaliczyłyśmy lekarza zmienił jej antybiotyk bo gardło paskudne a jak powiedziałam że mam około tygodniowe przerwy w braniu antybiotyków to zaraz kazał zrobić badania, więc dziś z rana poleciałysmy do przychodni. Julcia była dzielna choć płakała ale jakbym widziała całą strzykawę krwi to też by mi się słabo zrobiło:-D
Teraz czekam na mamę i lecę do fryzjera tylko nie mam pomysłu na fryzurę więc pewnie na podcięciu się skończy;-)

ooooo Kasiu to niewesoło u was:shocked2::shocked2::shocked2:ściskam Cię mocno:-D
Madzia ej ej to przygotowań moc?? A gdzie to wesele na Woli???a jak mama???
oj Lenka sielanka:-D:-D to moze cos z tego bedzie:eek:
Agatka dziś ciepełko było:rofl2::rofl2: jutro też a środa-czwartek zalamanie:crazy:
my bylismy w Banku i Plusie i zakupach z W..

może i bedzie ale nie w tym roku:-D

reklama
Hejka!!!

No Madzia wiem jak to jest:tak::tak:duże firmy nie chca pomagac, choć można to przecież odpisać w darowiznę:confused2::confused2::confused2:u Domy nie mial kto nagrody glownej zasponsorowac...nawet głupiej hulajnogi za 100 coby dzieci ucieszyc:baffled:rodzice czesto sami sponsorowali:angry::angry::angry::angry:
Kasiu to baw się dobrze...moi przyjda do mnie później:laugh2::laugh2::laugh2:ja już byłam z mamą i babcia w kawiarni na pysznej kawce i sałatce:tak::tak::tak:

Beti a ty bedziesz może???

Ilaria to bedziesz ty czy mąż???:rofl2:

Agatka super ze Amelce lepij:happy::happy:niech zdrowieje:-D
Lenka zdrowka dla Juleczki jeszcze raz:happy:

Do góry