reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Super myśle że Patce też posmakuje wczoraj wcinała ziemniaczki ze szpinakiem wiec po tym to chyba wszystko zjadliwe nawet sie nie zająknęła tylko tej jarzynówki jej nie daje

reklama
Super myśle że Patce też posmakuje wczoraj wcinała ziemniaczki ze szpinakiem wiec po tym to chyba wszystko zjadliwe nawet sie nie zająknęła tylko tej jarzynówki jej nie daje
to fajnie, bo moja nie chciała jeść zupek, dopiero te z mięskiem zaczęła, wie co dobre

Ostatnio małemu kupiłam samo mięsko w słoiczku np. Kurczak lub indyk. I teraz nie wiem jak mam mu to dać. czy samo, czy z czymś?

A słoiczki nie otwarte trzymacie w lodówce czy w szafie?

Ostatnio małemu kupiłam samo mięsko w słoiczku np. Kurczak lub indyk. I teraz nie wiem jak mam mu to dać. czy samo, czy z czymś?

A słoiczki nie otwarte trzymacie w lodówce czy w szafie?
ja zawsze trzymam w lodowce, ale myślę ze w szafie tez mozna trzymać, przecież w sklepie są na polkach, a nie w lodówkach

jak ja dawałam samo mięsko to dawał kleik do mieska

Ja trzymam w lodówce a jak zamierzam podac to wyciagam dzien wczesniej bo wtedy sie szybciej podgrzewa mysle ze nie musza byc w lodówce byle nie trzymac w pełnym słoncu bo najgorzej to chyba ostre światło na nie wpływa

Ja trzymam sloiczki w szafce:tak: a co do tych sloiczkow z samym mieskiem to ja bede dodawala to miesko do wlasnej jarzynowki tylko tzn jak ja sama zrobie:-D:-D:-D:-D a Filipek juz po obiadku moje dziecie uwielbia brokuly:-D:-D:-D

Od szóstego miesiąca są takie dania, że ja w sklepie z otwarta buzią stałam, że az ten mój mnie szturchał co chwilkę. Indyk w pomidorach, jarzynowa z cielęciną, krem marchewkowy z zółtkiem, menu smakosza: mus bananowy z owocami leśnymi, owoce z jogurtem :szok: !

Tylko nie wiem jak mam zacząć to dawać :eek:

Od szóstego miesiąca są takie dania, że ja w sklepie z otwarta buzią stałam, że az ten mój mnie szturchał co chwilkę. Indyk w pomidorach, jarzynowa z cielęciną, krem marchewkowy z zółtkiem, menu smakosza: mus bananowy z owocami leśnymi, owoce z jogurtem :szok: !

Tylko nie wiem jak mam zacząć to dawać :eek:

Wlasnie ja tez zastanawiam sie czy to wprowadza sie podobnie jak pierwsze sloiczki:eek::eek::eek:
we wtorek wszystkiego dowiem sie, juz dopisuje do mojej listy pytan do pediatry...ach ta kobitka to ma się ze mna:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry