reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
to fajnie, bo moja nie chciała jeść zupek, dopiero te z mięskiem zaczęła, wie co dobreSuper myśle że Patce też posmakuje wczoraj wcinała ziemniaczki ze szpinakiem wiec po tym to chyba wszystko zjadliwe nawet sie nie zająknęła tylko tej jarzynówki jej nie daje
mamusia2008
mamusia Karolinki
ja zawsze trzymam w lodowce, ale myślę ze w szafie tez mozna trzymać, przecież w sklepie są na polkach, a nie w lodówkachOstatnio małemu kupiłam samo mięsko w słoiczku np. Kurczak lub indyk. I teraz nie wiem jak mam mu to dać. czy samo, czy z czymś?
A słoiczki nie otwarte trzymacie w lodówce czy w szafie?
jak ja dawałam samo mięsko to dawał kleik do mieska
tygrysek82
Fanka BB :)
Ja trzymam sloiczki w szafce
a co do tych sloiczkow z samym mieskiem to ja bede dodawala to miesko do wlasnej jarzynowki tylko tzn jak ja sama zrobie

a Filipek juz po obiadku moje dziecie uwielbia brokuly

Agacia82
Mami :)
Od szóstego miesiąca są takie dania, że ja w sklepie z otwarta buzią stałam, że az ten mój mnie szturchał co chwilkę. Indyk w pomidorach, jarzynowa z cielęciną, krem marchewkowy z zółtkiem, menu smakosza: mus bananowy z owocami leśnymi, owoce z jogurtem
!
Tylko nie wiem jak mam zacząć to dawać

Tylko nie wiem jak mam zacząć to dawać

Od szóstego miesiąca są takie dania, że ja w sklepie z otwarta buzią stałam, że az ten mój mnie szturchał co chwilkę. Indyk w pomidorach, jarzynowa z cielęciną, krem marchewkowy z zółtkiem, menu smakosza: mus bananowy z owocami leśnymi, owoce z jogurtem!
Tylko nie wiem jak mam zacząć to dawać![]()
Wlasnie ja tez zastanawiam sie czy to wprowadza sie podobnie jak pierwsze sloiczki

we wtorek wszystkiego dowiem sie, juz dopisuje do mojej listy pytan do pediatry...ach ta kobitka to ma się ze mna

reklama