reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

dziewczyny nasila mi sie coraz mocniej juz nie moge nawet placz mi nie pomaga:no::no::no::no::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
nic innego musze czekac
Ja tu panikuje , jak mnie coś za kuje , a tu dziewczyna z bólami w pracy siedzi!
Monia cholera jasna( przepraszam) ty do domu migiem , albo najlepiej do szpitala!!!!!!
Słuchaj kiedyś na koloniach pani robiła wywiad miejsca urodzenia , każdy odpowiadał np. szpital taki a taki , a jeden biedak odpowiedział karetka pogotowia. Cała grupa parskała śmiechem , więc jak nie chcesz ,żeby twoje dziecko podobnie odpowiedziało to mykaj z tej pracy jak najprędzej!

reklama
Ja tu panikuje , jak mnie coś za kuje , a tu dziewczyna z bólami w pracy siedzi!
Monia cholera jasna( przepraszam) ty do domu migiem , albo najlepiej do szpitala!!!!!!
Słuchaj kiedyś na koloniach pani robiła wywiad miejsca urodzenia , każdy odpowiadał np. szpital taki a taki , a jeden biedak odpowiedział karetka pogotowia. Cała grupa parskała śmiechem , więc jak nie chcesz ,żeby twoje dziecko podobnie odpowiedziało to mykaj z tej pracy jak najprędzej!
kochanie byla 2 dni temu w szpitalu niestety wyslali mnie do do domu tylko mam 2,5 cm wiec musze sie jeszcze pomeczyc i dlatego ze to druga ciaza wiec inaczej na to patrza

Monia za ta pracę to dostaniesz ostre baty od Nas wszystkich!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Iwinko ja wiem ale ani lezenie ani nic mi nie pomaga :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochanie byla 2 dni temu w szpitalu niestety wyslali mnie do do domu tylko mam 2,5 cm wiec musze sie jeszcze pomeczyc i dlatego ze to druga ciaza wiec inaczej na to patrza

kurde mnie na porodówkę przyjęli przy 1,5cm rozwarcia, jak miałam 2,5 to już była jazda bez trzymanki! A Ty w robocie siedzisz?:szok::szok:
Do domu Monia! ale już:sorry:

Jeśli chcą Ci jeszcze ciążę utrzymać to przecież powinnaś leżeć z tyłkiem w górze i brać leki rozkurczowe a nie chodzić do roboty:eek: Przecież wiadomo, że nacisk dziecka na szyjkę przy chodzeniu przyspiesza jej rozwieranie:zawstydzona/y:
W głowie mi się to nie mieści, przecież nie jesteś jeszcze w terminie do porodu:baffled::szok::baffled::szok::baffled::szok: :;o

Ostatnia edycja:
kurde mnie na porodówkę przyjęli przy 1,5cm rozwarcia, jak miałam 2,5 to już była jazda bez trzymanki! A Ty w robocie siedzisz?:szok::szok:
Do domu Monia! ale już:sorry:
kochanie ja che zeby mnie przyjeli ale mowie wam to pojeb..... kraj nie cha nic zrobic do 37 tyg a teraz zaslaniaja sie ze to 2 ciaza inaczej na to wszystko patrza
mowie wam placze i placze i nic nie moge zrobic

Monia nie rozumiem tego wszystkiego. Prawie rozsypałaś się na dobre a Ty w pracy jesteś i do tego do szpitala iść nie możesz? No kurde coś jest nie tak.

To kiedy masz w końcowym efekcie do tego szpitala jechać , przecież sama sobie rozwarcia nie sprawdzisz, a z tego co wiem to przy regularnych skurczach rozwarcie się powiększa! Wiesz co ja chyba to przezywam bardziej niż ty! Być może dlatego ,ze u nas to zaraz biorą do szpitala , albo każą przyjeżdżać , co parę godzin na badanie! Ale i tak myślę ,że siedzenie w pracy nie jest dobrym rozwiązaniem!

mi to sie wydaje ze te bole miesiaczkowe to rozwieranie sie szyjki w twoim monia przypadku:baffled::baffled::baffled:
wlasnsie z moja mama rozmawialam, i ona tak przy drugim dziecku miala:baffled::baffled:
takze zbieraj sie do domu, bierz rzeczy dla siebie i maluch i mykaj na porodowke, i nie daj sie z tamtad odeslac!!
masz prawo zostac w szpitalu!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

iwon dzia za poprawienie posta:zawstydzona/y::zawstydzona/y: przeparszam ze tak jeden za drugim:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Monia do szpitala !! Muszą Cię przyjąć i nie mają innego wyjscia ... Przez zaniedbanie durnych lekarzy jeszcze coś może Wam się stać .. :( Nie chce krakać ... i z góry przepraszam :*

A mam pytanie dziewczyny .. opadł mi dwa dni temu brzuch :) a strasznie boli mnie na wysokości żeber tylko że na całej szerokości brzucha :( do tego strasznie szybko bije mi serce , jak bym przebiegła conajmniej 5km :(
Mąż w pracy a ja nie wiem co robić ..
A jeszcze pytanko co do tego czopu ... bo ja od paru dni mam dość obfite upławy i nie wiem czy to może być czop czy raczej nie .. a lekarz ciagle mowi że jest ok :((
Przepraszam że pytam ..

reklama
Monia do szpitala !! Muszą Cię przyjąć i nie mają innego wyjscia ... Przez zaniedbanie durnych lekarzy jeszcze coś może Wam się stać .. :( Nie chce krakać ... i z góry przepraszam :*

A mam pytanie dziewczyny .. opadł mi dwa dni temu brzuch :) a strasznie boli mnie na wysokości żeber tylko że na całej szerokości brzucha :( do tego strasznie szybko bije mi serce , jak bym przebiegła conajmniej 5km :(
Mąż w pracy a ja nie wiem co robić ..
A jeszcze pytanko co do tego czopu ... bo ja od paru dni mam dość obfite upławy i nie wiem czy to może być czop czy raczej nie .. a lekarz ciagle mowi że jest ok :((
Przepraszam że pytam ..

Czop jest biały , ale najczęściej z domieszką krwi, jest bardzo gęsty! A co do brzucha to przy pierwszej ciąży opada nawet 2-3 tygodni prędzej! O tych bólach w okolicy żeber nic ci nie powiem , bo nie wiem , ale zmierz sobie ciśnienie!

Do góry