reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ale do tych kawek/kompotow to nam ciasta trzeba zapodac. Trza chyba jakis placek zakrecic - chyba ze ktoras juz ma cos to dawac na stol:-)

ja jeszcze nie zrobiłam ciasta chyba po południu będe piekła to narazie nie poczestuję

uciekam dziewczynki dalej kosić trawke jak się zmęcze to zajrzę do Was

HEJKA:-)

A to my dzisiaj - tylko jakieś mi dziwne oko wyszło proszę nie patrzeć ;-)

brzuszki zgrabniutkie ciekawe jaki tym razem będe ja miała bo z synkiem to duża piłka:-Da teraz ciekawe podobnoż druga ciąża to brzuszek mniej zgrabny:eek::-p

dziewczyny załapałam mega doła , jest beznadziejnie , poczytałam troche w necie róznych historii , moja beta za malo przyrasta, innym z prawidłowym rozwojem przyrasta w ciagu 2 dni z 20 tys na 4o tys, doczytałam tez ze jak jesy martwy plod to hcg moze przejakis czas utrzymywac sie na tym samym poziomie lub lekko przyrastac, w kazdym razie taki powolny rozwoj bety oznacza jakies poronienia czy martwe ciaze

juz nie mam sil, przed chwila poklocilam sie z mezem juz nie wytrzymuje tego napiecia

kobito neta nie czytaj wiesz jak mozna tych bzdur sie na czytać a wtedy to się zaczyna domysły itd.:no:lekarz powiedział że jest dobrze i tego się trzymaj :tak:

Witajcie
przyszla :crazy::-:)-:)-(tydzien przed czasem
:baffled:

przykro mi:-(

Cześć babki!

mi kazal robic 21dc i 2dc

Mnie lekarz kazał zbadać estradiol i testosteron dokładnie między 22 a 24 dc. Powiedział,że ważne żeby właśnie wtedy. Ja już nie wiem kogo słuchać, co lekarz to inna teoria.

Zazdroszcze dziewczynom ktore maja dar do pieczenia, ja to moge eksperymentowac z gotowniem ale do ciast mam lewe rece i mnie nawet nie ciagnie

To tak jak ja. Zwykłej babki nie upiekę a moja siostra torty nawet piecze.

Ja uwielbiam chipsy paprykowe, tylko odpedzam tę pokusę bo po ciązy został mi ładny nadbagaz i sie go pozbyc nie mogę:baffled:
To tak jak u mnie. Wszyscy mi mówili,że po ciąży schudnę szybko a le niestety było inaczej.

Przed ciążą ważyłam 48 kg a teraz chyba około 60 kg . masakra

Ja przed ciążą 52, teraz po 2,5 roku od porodu 59. Przytyłam 20 kg w ciąży:szok:

A propos odchudzania na obecną chwilę nadmiar brzuszka spadł i utrzymuję 55 kg. Jeszcze kalkulator otyłości brzusznej okazuje mi 3 cm nadmiaru na brzuszku ale wizualnie już wygląda o wiele lepiej. Ziółka jogurty i brak łakoci działa.

Jakie pijesz ziółka? Ja teraz przy starankach nie wiem co mogę pić. Nawet chrom przestałam łykać, bo dziewczynki tu nie polecały.

wiadomosc z ostatniej chwili jest nas na BB-staraczki ok.34 laseczki w tym 10 ciezarowek :-) nie jest zle, prawie 1/3 zafasolkowanych :-) tak trzymac

No to juz mamy kobietkę od statystyk na BB. :-D:-D:-D

Musze przyznac ze uwielbiam kawke - w poprzedniej ciazy tez popijalam i nic sie nie dzialo - mysle, ze jedna czy dwie slabe nie zaszkodza

Mój lekarz zawsze mówił,że wszystko z umiarem jest w ciąży dozwolone. Położna w szpitalu nawet po porodzie pozwalała pić kawę, ale jedną i długo przed karmieniem. Ja w ciąży nie piłam kawy, bo miałam odruch wymiotny jak ją czułam. A jak miałam niskie ciśnienie to nawet lekarz kazał mi wypić kawę. Albo pijcie bezkofeinową. Nie ma różnicy w smaku. Ja kupowałam kiedyś tchibo i była naprawdę ok.

Cześć Beatko jaki kompocik ugotowałaś ja bardzo lubie kompot ale jakoś nie umie dobrego ugotować zawsze czegoś za dużo dam
Ja lubię najzwyklejszy tylko z wiśni. Wtedy nie da się go zepsuc.
Może nawet dziś zrobię. Ale najpierw dorsz na obiadek;-)

reklama
GOSIU-KOCHANIE-GRATULUJE SLONCE FASOLKI!!!!!! BARDZO SIE CIESZE, ZE MOJE PRZECZUCIA SIE SPELNILY....TAK MYSLALAM, ZE SIE UDA PO BADANIU-SUPER!!!
Kto jeszcze sie fasolka pochwali, bo ja nie jestemw stanie czytac tych wszystkich stron jakie zapelnilyscie jak bylam w szpitalu....? czy oprocz Gosi mamy jeszcze nowe fasolki?

A wogole to witam sie...i oswiadczam, ze nadal kulawa jestem, noga spuchnieta i bardzo boli, ale zgodnie z zaleceniem rehabilitanta robie cwiczenia na m.czteroglowy, hehe...fajnie brzi:-)....mam nadzieje, ze rozruszam moje cudo za kilka dni na dobre:-)
Depresyjny nastroj zniknal, ale cieszyc sie tez nie mam za bardzo z czego....no chyba ze mi tu zaraz wiesci o kolejnych fasolkach podeslecie:-)

Rana podeschla, wczoraj sciagnelam opatrunek i zmienilam po kapieli-tam, gdzie mam szwy jest cacy i sucho, a tam gdzie byla kamerka-nadal jeszcvze troche krwawie....ale to tylko kwestia kilku dni:-)

Dalej mam te milusie zastrzyki w brzuch...odlot....nienawidze tego-jeszcze 8 mi zostalo, ufff

I tyle:-)

OluPM-kochanie rozwazam takie leczenie niekonwencjonalne - naturalnie, bo nie bede w stanie tak szybko zdecydowac sie na kolejna operacje i bede chciala wczesniej skorzystac z wszelkich innych mozliwosci....dzieki za wiadomosc:-);-)

Beatko-Kingus-slicznie wygladasz...napotkalam Twoje zdjecie po drodze-piekny brzusiu i ogolnie jakos tak ci fajnie:-)

Wybaczcie ale wiecej nie napisze....nie jestem zreszta w temacie, a pewnie nie ma chetnych na streszczenia:-)

Pozdarwiam wszystkie stare i nowe forumowiczki i 3mam dalej kciuki!

GOSIA-Buziacazki dla Ciebie i fasoleczki specjalne!!! i dawaj nam tu fluidki...ja musze zapelniac czyms ten sloiczek.... na potem:-D

Do góry