reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Tycia no ja to sobie obrałam inny system na przedłużenie płatnego wychowawczego :sorry: raczej w innej opcji jakby mi się kończył wychowawczy musiała bym wrócić do pracy bo tak mam na opłaty te pieniążki i jeszcze troszkę dorzucamy jak jest prąd do zapłacenia a wypłata jest niewielka wiec jakby odjąć od niej opłaty i dojazd to byśmy mieli na życie 700zł :sorry:
i wielkie gratulacje dla ciebie że tak super angielski ci poszedł :tak:

co do zajęć Rosmerta fajnie że Hunercik zadowolony ja sobie obiecałam że z Emilką pójdę od tego roku ale na początku był kryzys z kasą :zawstydzona/y: a teraz nie bardzo mam ochotę :zawstydzona/y:

dziś coś się kiepsko czułam żołądek mnie bolał jak diabli dopiero herbata z miętą troszkę pomogła do tego głowa mi napitala i kaszel męczy :baffled:

reklama
Dzieki dziewczyny:tak:.
Gosia,a jak sie czujesz tak generalnie,masz mdlości itp?
A zapomnialam sie "pochwalic",ze dziś w sklepie spotkałam Justyne Steczkowska;-):-D.

hej
u nas własnie padał grad

:tak::tak::tak:;-)

Rosmerta gratki dla Hubka,przed nami jeszcze daleka droga,bo Kuba nawet przy stoliczku ciagle schodzi z krzesełka i wdrapuje mi sie na kolana,a o wyjściu do toalety mogę pomarzyć.

Tyciaja jestem na wychowawczym i będę jeszcze przez rok conajmniej.:tak:

Wolfia mnie zawsze zmiany przerażaja,więc podziwiam,dacie radę i podejmiecie słuszna decyzję.

Irtasiano w koncu nasza Irenka sie znalazła.Zdrówka dla maluchów!:tak:Tęsknimy tu za Tobą.

:tak::tak::tak:;-)

Rosmerta gratki dla Hubka,przed nami jeszcze daleka droga,bo Kuba nawet przy stoliczku ciagle schodzi z krzesełka i wdrapuje mi sie na kolana,a o wyjściu do toalety mogę pomarzyć.
Kondzio też ciągle tylko do mamy.Jest mi z tym bardzo miło;-),bo strasznie go kocham.Starsze dzieciaki bardziej chyba były za tatą,bo to on był od wygłupów;-).Teraz za to chyba ze mną mogą sie bardziej dogadac;-),bo Jacek jest nerwus.

Witam ;-)

Gosia,a jak sie czujesz tak generalnie,masz mdlości itp?

wczoraj miałam mdłości :baffled: mam gorsze i lepsze dni ;-)z Emilką o tym czasie obejmowałam kibelek od rana do wieczora.... a dzis bardziej mi dokucza ząb :baffled: w nocy mi spać nie pozwalał wiec musze się wybrać do dentysty mam nadzieje że dziś jeszcze to nie będzie takie pilne bo nie mam do kogo iść z tych ludzi do których bym chciała :sorry: a dopiero wieczorem z Robertem gadaliśmy o dentyście :wściekła/y: i mówiłam muszę zrobić górny ząb bo mnie boli częściej niż ten dolny który mnie dawno nie bolał (bo mam 2 do zrobienia) i jak nazałość w nocy mi dał popalić ten dolny :wściekła/y:

Witam:tak:
Tycia gratuluję:-) Oby tylko do 21.06 i będziesz miała więcej czasu dla siebie i rodzinki:tak:
Rosmerta super, że Hubek jest już taki samodzielny:-) Jak wrócimy na stałe do Polski też pomyślę o podobnych zajęciach dla Gośki. Chyba, że będzie już wrzesień i spróbujemy od razu z przedszkolem:tak:
Wolfia na pewno podejmiecie słuszną decyzję:tak:
Irtasiu zdrówka dla Ciebie i dzieciaków:-)
Gosiu a Tobie lepszego samopoczucia. Tak to jest, że w ciąży nigdy nie wiadomo co wyskoczy.. :tak:

O,jakie tu pustki dzisiaj:szok::baffled:.
Przychodze z dobrymi wiadomościami,dostałam 4 z matmy:szok::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):tak::rofl2:.
Pomoglam jednej koleżance(tej,która lubię;-)) i dostała 3,5:rofl2:.Przeszczęśliwa,aż się popłakała:sorry:.Za to drugiej(takiej zazdrosnej i zawziętej:zawstydzona/y::-()nie pomogłam-doslownie tylko malutki przykładzik jej zrobiłam:sorry:,bo braklo czasu.Widziałam za to,że ona wsólpracowała;-) z dwoma dziewczynami,wiec pomyślałam,że da sobie radę...:sorry:.Dostała 3.Ja zajęłam sie pomoca tej co lubie...a tamta co dostała 3 wielce na mnie obrażona...Próbowalam z nią pogadac,ale ona miała focha(pózniej powiedziala tej co lubie,ze nie moze na nas liczyc... ;( ).Przez to mimo tej czwórki pół dnia mialam nerwa,az mnie głowa chyba z emocji zaczęła bolec...
Wez tu czlowieku bądz dobry,pomagaj na egzaminach,to Ci potem jeszcze focha strzela,bo nie miałas czasu pomóc na jednym...:crazy:.Odechciewa mi sie pomocy w ogóle.Ta co ja lubie widzę,że jest bardzo w porządku,bo mówiła,żebym najpierw napisała sobie,a jak starczy czasu,żeby jej pomóc...I jakos tak pomiędzy moimi zadaniami udało sie coś sklecic i dla niej.bardzo się cieszę:tak:.I dostałam niestety 4+ z socjologii,powinna byc 5,ale trudno;-).Jeszcze przede mną 3 egzaminy-kobyły;-) i finish:tak:.
Sorki,że tak smęce o tej szkole:sorry:,ale sporo dzis zjadłam nerwów:zawstydzona/y:.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, dziś wieczorem wróciliśmy z Warszawy. Chłopaki zostali sami w domu i spisali się na medal, mieszkanie wysprzątane, naczynia wymienione w zmywarce. Mam nadzieję, że nie za głośno słuchali muzyki, jeśli tak to pewnie się dowiem od sąsiadów :sorry:

Wczoraj mi się udało wejść na trochę na BB, ale prawie nic poczytałam, nie wspominając o pisaniu, bo korzystałam w netu z komórki i strony się ładowały mi strasznie długo :szok: więc zrezygnowałam.
Naprodukowałyście się tak dużo, że teraz mam co robić :sorry: zabieram się za czytanie.

Oj Tyciugratuluję.Ale Ty masz wielkie serducho,nie przejmuj sie tak.:tak:
Kasiad witaj i pisz,jak podróz.

reklama
Tyciu gratuluję:-) Matmę masz już za sobą:tak:
A Twoja koleżanka nie ma za grosz poczucia przyzwoitości. Nie dość, że jej pomogłaś to jeszcze pięknie Ci za to "podziękowała":angry:.
Babie palcem nie chce się kiwnąć, a Ty będziesz za nią harować. I Tyciu kochana jeśli następnym razem najdzie Cię wątpliwość czy postępujesz słusznie pomyśl sobie ile kosztuje Cię przygotowanie do egzaminu. Jesteś obowiązkowa i poświęcasz czas nauce, a mogłabyś spędzić go z dziećmi.A ktoś inny paskudnie wykorzystuje Twoje dobre serce i próbuje łatwym kosztem skończyć studia. Nie dawaj się. :no:

Do góry