Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WolfiA, życzę, żebyście sobie z mężem wszystko na spokojnie wyjaśnili.
Wszystko sobie wczoraj wyjaśniliśmy i spokojnie porozmawialiśmyWolfia i jak?? wszystko sobie wyjasniliscie już??
Tak jak zawsze u nas wszystko trwa najwyżej dobę, bo dłużej nie dajemy rady się kłócić;-)
Na sobotę się umówiliśmy, jak dzieciaki pójdą spać na dłuższą pogawędkę przy kominku
Może być miło:-)
.Szkoda tylko,że dzieciaki chore
.Zdrówka dla nich.A jak tam kociaki młode?
.To dobrze,że nie potraficie sie długo na siebie gniewac...
.Znałam małżęństwo,które potrafiło sie nie odzywac tygodniami
,ale już teraz rzecz jasna nie istnieje...
.
:-Ojej,to ona biedna ma teraz pewnie problemy z poruszaniem sie skoro tyle dni zakropione oczka i słabo widzi.
W poniedziałek w ogóle musiałam zrezygnować z czytania wieczornego Franklina, bo nie potrafiłam, a w pracy się ze mnie nabijali bo przesiedziałam cały dzień w odległości ponad metr od kompa żeby móc pracować
Dlatego nie podsuwamy Milence pod nos teraz żadnych książeczek, malowanek itd. 
Ja mam dosyc matmy,obawiam sie,ze może byc ciężko:-(.Dobija mnie psychicznie mysl,ze moje 2 kumpele myslą,że ja jeszcze za nich egzamin napiszę...:-
sorry:.Ciąży mi to bardzo...:-
zawstydzona/y:.
Dasz radę i zdążysz to pomożesz, nie to nie, i nie miej z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia!!! 

.Nie było mnie w niedziele jednak w szkole(komunia=brak notatek) i jedna z nich juz rano w poniedziałek do mnie zadzwoniła,że pokserowała mi notatki(pracuje w urzedzie miasta i ma za free).I powiedziała,zebym sie nie przejmowala notatakami,tylko spokojnie uczyła sie matmy...