reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lenka śpi trochę późno ale jak jeszcze chora to nie chce jej męczyć niech odsypia nockę bidulka :tak::tak:
a tutaj pustki to idę bo nie będę sama ze sobą pisac :-D

reklama
wiesz tak sobie myślę gdyby mój ex ułożył sobie życie to dopingowałabym mu z całej siły bo to dobry cłowiek i zasługuje na dobr kobietę :tak::tak:
ale ex mojego piotrka to mega wredna i wyniosła suka oj tyle złego co robi piotrkowi mi a przedewszystkim gabrysi to mózg staje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

widzialam ja zaledwie na komuni jak sie z nia witalam i wczoraj jak pojechalismy sie pozegnac:-D:-D:-D
No to naprawde duzo ja widzialas:szok::szok::szok:
aaaa ja tu z wAMI GADU GADU A MÓJ MAŁY POTWOREK PORACZKOWAŁ DO KUCHNI I chciała sobie kaszkę zrobić tylko na podłodze :szok::szok::szok: wszystko rozwalone a jak podeszłam i "krzyknęła"aaaa co robisz to Lena radocha i usmiech od ucha do ucha i sobie brawo bije :-D:-D
:szok::szok::szok::szok::szok: dobra jest:-):-):-)

wiesz tak sobie myślę gdyby mój ex ułożył sobie życie to dopingowałabym mu z całej siły bo to dobry cłowiek i zasługuje na dobr kobietę :tak::tak:
ale ex mojego piotrka to mega wredna i wyniosła suka oj tyle złego co robi piotrkowi mi a przedewszystkim gabrysi to mózg staje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to dlaczego jesli moge zapytac sie rozeszliscie jesli twoj ex jest dobrym czlowiekiem itd ty tak chcialas czy on????:baffled::baffled::baffled:

My juz po spacerku Emily robi sobie teraz mala drzemke a potem moze znowu pujdziemy na chwilke na dwor bo pogoda jest super nie za cieplo nie za zimno w sam raz no i nawet sloneczko sie pokazuje:tak::tak::tak::tak:

ta Ricore jest taka lagodna ze sie zdziwilam ja to jeszcze z mlekiem pije wiec luzik Jak bedziesz miala kiedys okazje to skorzystaj jest swietna
Capucinko moja mam uwielbia:tak:
To chyba sobie kupie i bede sobie dosypywala do capucinko:-);-)
A ja pomylam podlogi i powiesilam pranie, kolejne w automacie:-D
Laura na drzemce wiec mam czas na kawusie :)
A ja to nic nie zrobiłam:szok::-DMam dwie suszarki prania do sciagniecia i w koszu do wyprania:-)Ale jakos weny brak
Obiad juz zjedlismy,naczynia umyje sie pozniej;-):-)

Zaraz chyba wyjde z mlodymi na spacerek bo juz wyja i marudza

No to naprawde duzo ja widzialas:szok::szok::szok:

:szok::szok::szok::szok::szok: dobra jest:-):-):-)

to dlaczego jesli moge zapytac sie rozeszliscie jesli twoj ex jest dobrym czlowiekiem itd ty tak chcialas czy on????:baffled::baffled::baffled:

My juz po spacerku Emily robi sobie teraz mala drzemke a potem moze znowu pujdziemy na chwilke na dwor bo pogoda jest super nie za cieplo nie za zimno w sam raz no i nawet sloneczko sie pokazuje:tak::tak::tak::tak:
bo przestałam go kochać bo chyba wygasło to co nas łączyło a nie chciałam dalej go okłamywać oszykiwać bo nie zasłużył na to......zakochałam się w piotrku i to ja odeszłam ..........ale to jest fajny facet tylko nie dla mnie spokojny rodzinny pracowity tylko za bardzo wpływowy słuchał bardziej mojej mamy niż mnie miał czas na omaganie wszystkim niż mi......teraz poniewczasie zrozumiał co robił źle ...wiem że gdyby mógł cofnąć czas napewno by to zrobił bo jak mówi nigdy nie przestał mnie kochać............wiem że gdyby cokolwiek złego mi się stało napewno by mi pomógł ...zresztą ja jemu też....mimo że się czasami na siebie złościmy wnerwiamy to żyjemy ze sobą na stopie przyjavcielskiej bo mamy wspólne dzieci które nie są nic winne temu że się rozstaliśmy:tak:

no tego nie potrafie zrozumieć ,że odgrywa się dzieckiem :no:

To chyba sobie kupie i bede sobie dosypywala do capucinko:-);-)

A ja to nic nie zrobiłam:szok::-DMam dwie suszarki prania do sciagniecia i w koszu do wyprania:-)Ale jakos weny brak
Obiad juz zjedlismy,naczynia umyje sie pozniej;-):-)

Zaraz chyba wyjde z mlodymi na spacerek bo juz wyja i marudza

dowikla moja kochana Ty się nic nie martw ja dzisiaj palcem nie kiwnęłam a w domu mega syf dzisiaj ale jestem chora i mu pokazę że też potrzebuje trochę odpoczynku swoją droga ciekawe ,że go jeszcze nie ma o 17 skończył pracę ..
ja zaraz własnie mykam na dwór jest cieplej niż do południa super słonko :tak::tak:

bo przestałam go kochać bo chyba wygasło to co nas łączyło a nie chciałam dalej go okłamywać oszykiwać bo nie zasłużył na to......zakochałam się w piotrku i to ja odeszłam ..........ale to jest fajny facet tylko nie dla mnie spokojny rodzinny pracowity tylko za bardzo wpływowy słuchał bardziej mojej mamy niż mnie miał czas na omaganie wszystkim niż mi......teraz poniewczasie zrozumiał co robił źle ...wiem że gdyby mógł cofnąć czas napewno by to zrobił bo jak mówi nigdy nie przestał mnie kochać............wiem że gdyby cokolwiek złego mi się stało napewno by mi pomógł ...zresztą ja jemu też....mimo że się czasami na siebie złościmy wnerwiamy to żyjemy ze sobą na stopie przyjavcielskiej bo mamy wspólne dzieci które nie są nic winne temu że się rozstaliśmy:tak:

malinka pozazdrościc relacjiale by takie były potrzeba dwóch mądrych osób
jja kiedys leczyłam rany po moim związku przez rok spotykałam się z kims super facet na prawdę strasznie mnie pokochał ale niestety ja nie potrafiłam tego odwzajemnić bardziej widziałam w nim przyjaciela niz partnera do zycia do dziś mamy kontakt nie jakis bardzo częsty ale mamy i wiem ,że gdybym potrZzebowała pomocy zawsze moge na niego liczyć mimo tego ,że go zostawiłam jak poznałam L , że w sumie go wykorzystałam traktując jak lekarstwo i ucieczkę strasznie go cenie i szanuję .Jedyny facet który traktował mnie jak księżniczkę kulturalny , dowcipny kuźwa ideał no :-D ale neistety serce nie sługa

no tego nie potrafie zrozumieć ,że odgrywa się dzieckiem :no:

dowikla moja kochana Ty się nic nie martw ja dzisiaj palcem nie kiwnęłam a w domu mega syf dzisiaj ale jestem chora i mu pokazę że też potrzebuje trochę odpoczynku swoją droga ciekawe ,że go jeszcze nie ma o 17 skończył pracę ..
ja zaraz własnie mykam na dwór jest cieplej niż do południa super słonko :tak::tak:

malinka pozazdrościc relacjiale by takie były potrzeba dwóch mądrych osób
jja kiedys leczyłam rany po moim związku przez rok spotykałam się z kims super facet na prawdę strasznie mnie pokochał ale niestety ja nie potrafiłam tego odwzajemnić bardziej widziałam w nim przyjaciela niz partnera do zycia do dziś mamy kontakt nie jakis bardzo częsty ale mamy i wiem ,że gdybym potrZzebowała pomocy zawsze moge na niego liczyć mimo tego ,że go zostawiłam jak poznałam L , że w sumie go wykorzystałam traktując jak lekarstwo i ucieczkę strasznie go cenie i szanuję .Jedyny facet który traktował mnie jak księżniczkę kulturalny , dowcipny kuźwa ideał no :-D ale neistety serce nie sługa
mlenko skąd ja to znam:tak::tak::tak::tak:
cholercia ale my jesteśmy do siebie podobne:szok::szok::szok:
a ja się dowartościowałam ostatnio.....:zawstydzona/y:mamy obok sąsiada taki typ lowelasa ciastunio nie powiem wysoki umięśniony fajnym autkiem jeździ zawsze mówil mi grzecznie dzień dobry i zdawkowe cześć...kiedyś piotrek powiedział że on ma kurwiki w oczach jak na mnie patrzy ...powiedziałam taaaaa szczególnie jak w rozciągniętuych dresach wynosze śmieci:-D:-Dostatnio zaczął coś tam zagadywać tak grzrcznościowo o pogodzie o dzieciaczkach itp a piotrek się trochę złościł ale się z tegośmialiśmy a dzisiaj ten sam sąsiad zapytał czy bym nie poszła z nim na kawulca??:-D:szok:

ale was wywiało......:-p
ja teraz pewnie będę trochę mniej na bb już tęsknię:-:)-:)-(ale mama piotra zaraz będzie to muszę jej trochę potowarzyszyc ale to do piątku chyba a i wieczorkami zapewne będe zaglądała bo inaczej sie zapłaczę:tak::tak::tak:

no i jestem,działo się coś ciekawego??? :-D:-D:-D:-D:-D

niedawno wróciliśmy ze spaceru :tak::tak::tak::tak::tak:Oliwka szalała na placu zabaw że szok.
tesciowa przywiozła nam pełno truskawek :tak::tak::tak::tak: mniam mniam,już wypilismy koktajl Oliwka też wypiła.

oj malinka malinka i co pójdziesz z nim na tego kawulca??? :-D:-D:-D:-D

Ania i co będzie z tymi fotkami????wkleisz :rofl2:

reklama
My własnie wrocilismy ze spacerku:tak::tak::tak:Dzieciaki sie wyszalaly i wymeczyły:-)
Byąłm na poczcie bo musze powysyłac to wszystko co sprzedałam na allegro:-)a troche tego było teraz:tak::tak::tak:
Ogladalam pogode na caly długi weekend i ma byc nieciekawa:no::no::no:Dobrze ze siedzimy w domu:-)

Tak sobie dzisiaj obliczyłam ze jak wszystko bedzie ok,wyprowadzimy sie i wogole to moze we rzesniu pojade z dzieciakami na troszke nad morze-ale to jeszcze nic pewnego:-);-)

Jakby co to MALINUS wlecisz do mnie prawda

Do góry