P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
U mnie pogoda super i tez spacerek zaliczony:-)mają później być burze ale jak narazie to nie widać aby cos się działo ale znajac życie przyjdzie burzysko
suuuuper cieszę się że narazie jest w miare ok:-)
GOSIA teraz juz wiadomo na bank że fasolka jest w brzusiu suuuper:-)
słodki maluszek:-)
to się ciesze ze szwagier się zgodził:-)
oby udało się pomiejszyć te trójglicerydy
a teraz łatwo o dietke lato co warzywa i owoce w dostatku;-)i spacerki na świerzym powietrzu
dziękuje kochana:-)ps.ja 12 km od Gdańska

masz nas:-)ps.ale racja dobrze dac rodzeństwo już urodzonym dzieciaczkom
U mnie pogoda super i tez spacerek zaliczony:-)mają później być burze ale jak narazie to nie widać aby cos się działo ale znajac życie przyjdzie burzysko

Czesc Dziewczynki,
Wpadlam sie zameldowac ze jestem juz w domu, wrocilam ze szpitala, przejsc mialam co nie miara, jadac zmoczylam siedzenie w taxi, myslalam ze juz zostane i bede rodzic bo zaczely sie skurcze :-( jednak wszystko sie dobrze skonczylo...Jestem nadal w dwupaku, ufffff...Mam b. silna grzybice i jakies zapalenie, mimo antybiotyku, ciaz sa bakterie i silne uplawy i to one moga w kazdej chwili spowodowac pekniecie pecherza i porod, dlatego mam sie obserwowac i jak znow zaczenie ze mnie leciec (sorry) to znow na pogotowie, nawet za dwa dni jak bedzie potrzeba bo gin powiedzial ze raczej nie odroznie a w takim przypadku wody b. czesto sie sacza...
suuuuper cieszę się że narazie jest w miare ok:-)
GOSIA teraz juz wiadomo na bank że fasolka jest w brzusiu suuuper:-)
czesc dziewczynki niektore z was beda mnie pamietac , dla innych jestem nowa.. dla odswiezenia mojej historii.. warto wierzyc i sie nie poddawac.. ja staralam sie pol roku, mam policystyczne jajniki,, przeszlam operacje laparoskopie i po niej zaraz sie udalo..a oto moj szkrabek ur.22.05 o 7.15
waga:3500kg dl. 58cm..![]()
słodki maluszek:-)
Witam Kobitki:-)Dzisiaj miałam męczący dzien i płacący,byłam na pogrzebie:-(.Z moim ginekologiem umówiłam sie na przyszły poniedziałek.Tak namówiłam mojego M na badania nie musiałam go długo namawiac.Cieszę sie bardzo mam nadzieje,że jego plemniczki będa ok![]()
to się ciesze ze szwagier się zgodził:-)
cholesterol i cukier mam w górnej granicy normy
bardzo wysokie trójglicerydy - tym spowodowane jest to ze tyje - mam nie jesc nic oprocz warzyw i owoców, obiad tylko z pary - zero miesa, nawet kurczaka, slodyczy, alkoholu, masla, mleka, jajek, smietany, sera, jogurtów..no nic oprocz owoców i warzyw, ewentualnie ciemny chleb
tak mam jesc do konca tygodnia, w poniedzialek do ginekologa i ma mi przepisac wszystkie hormony do badania..i podjac decyzje co robimy - leki ktorymi sie to leczy nie sa wskazane w ciazy wiec trzeba znalezc cos co nie zaszkodzi ciazy a pomoze na te trójglicerydy.
podwyzszone trójglicerydy moga byc spowodowane albo uwarunkowaniami genetycznymi albo rozregulowana gospodarka hormonalna - w moim wieku nie powinnam miec tak wysokiech trójglicerydów - to bardzo grozne.
oby udało się pomiejszyć te trójglicerydy

Na moioch siostrzyczkach moge polegac,tak jak na was,tez mi duzo doradzacie
Ja mieszkam 50km od Gdanska:-)
dziękuje kochana:-)ps.ja 12 km od Gdańska

Patrysiu-i Madziu-super macie, ze macie siebie...ja nie mam siostry a bardzo chcialabym....:-(
masz nas:-)ps.ale racja dobrze dac rodzeństwo już urodzonym dzieciaczkom