pabla27
Fanka BB :)
hej,
ja dziś padnięta jestem, jakiś ciężki dzionek miałam.
Mała ogólnie ok, ale teraz mi przed samym spaniem zwymiotowała całą kaszkę którą zjadła
oczywiście podejrzewam że z przejedzenia, bo od obiadku wciąż coś jadła, a to chlebek, a to biszkopty, a to chrupki, całego banana itp...i teraz mi wypiła 150 ml kaszki i już nie chciała a ja mądra matka dałam jej resztę łyżeczką. Oczywiście nie na siłę bo dziobka otwierała szeroko, ale przejadła się i cała nasza pościel, ona, ja i podłoga w kaszce
wrzuciłam ją raz jeszcze do wanny, przebrałam i od razu zasnęła. ja właśnie siedzę z farbą na włosach, muszę odrosty zakryć bo już tragedia.
jutro jedziemy na tą działkę na grilla, mam nadzieję że pogoda nie będzie gorsza od dzisiejszej.
Tosika - koniecznie masz do mnie wpaśc!!! niezłe smsy synek Ci śle:-)
Beaa - Zdrówka dla Zainab!!
Surv - ja uważam że powinnaś sobie dać spokój i tyle. Niech Ci Agata pokaze parę fajnych ćwiczeń i rób z małą w domu a kontrolnie moze się z nią umawiaj co parę mcy.
Kicrym - na pewno coś fajnego znajdziesz, nic się nie martw
Kamu - faktycznie beznadziejnie z tym samochodem
wszystkim życzę jutro ładnej i słoneczniej pogody i odpoczynku!
ja dziś padnięta jestem, jakiś ciężki dzionek miałam.
Mała ogólnie ok, ale teraz mi przed samym spaniem zwymiotowała całą kaszkę którą zjadła

jutro jedziemy na tą działkę na grilla, mam nadzieję że pogoda nie będzie gorsza od dzisiejszej.
Tosika - koniecznie masz do mnie wpaśc!!! niezłe smsy synek Ci śle:-)
Beaa - Zdrówka dla Zainab!!
Surv - ja uważam że powinnaś sobie dać spokój i tyle. Niech Ci Agata pokaze parę fajnych ćwiczeń i rób z małą w domu a kontrolnie moze się z nią umawiaj co parę mcy.
Kicrym - na pewno coś fajnego znajdziesz, nic się nie martw
Kamu - faktycznie beznadziejnie z tym samochodem

wszystkim życzę jutro ładnej i słoneczniej pogody i odpoczynku!