blizniaki2000
Fanka BB :)
ja to nawiedzona w tej kwestii, bo zapisuję o której je i ile i o której robi kupę, po prostu taki mini urząd statystyczny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

u nas podobnieU nas też kaszka na wieczór niewiele zmienia, jeśli chodzi o nocne budzenie. Jak zaśnie ok. 19.00-19.30, to już po 22.00 pierwsza pobudka na cycusia i potem znowu gdzieś koło 3.00-4.00. Ale już się tak przyzwyczaiłam, ze nie pamiętam,jak to jest przespać całą noc![]()
, Nusia zasypia okolo19-20 i juz około 22-23 buszi sie na cycka, póxniej około 2-3 cyc i około 5-6 równiez cyc
, od urodzenia sie Lenki nie przespałam całej nockimoje Słonce nie toleruje mojego mleczka z butelki i mozna zapomniec o modyfikowanymCzy jest jakaś mamusia której dziecko nie chce pić mleka modyfikowanego?
, czasem robie jej kaszke na mleczku modyfikowanym to za bardzo nie chce jeść...ja gotuje juz dawno swieze warzywka i Nuśce nic nie jestA ja mma do Was pytanko z innej beczki....
Kupiłam dzisaj świeże warzywka marchewkę, ziemiaczki czy moge takie swieże zrobić malutkiej czy nie bardzo???
No i czym mogę dodac kalafiorku troszke czy to za szybko?
, a kalafiorka jeszcze nie jadłysmyGRATULUJE!!!!!Mamy 2 ząbka!!!
Wpadłam się tylko pochwalić i zmykam.
nie zostawiam jej juz na leżaczku ani w sumie nigdzie bo sie wygina w rózne strony i raz o mało mi z łózka nie fikła...A czy Wasze dzieciaczki leżą normalnie na leżaczkach?Fabian sobie na nim siada i sięga rączkami do podłogi żeby ją skrobaćI już kompletnie nigdzie nie mogę go zostawić...

Cycek i woda. i co ja teraz mam robić?????ja bym nie rezygnowała, spróbuj po pare łyzeczek dziennie zeby się przyzwyczaił, na siłe tez nie podawaj bo moze się zniechęcic a przeciez nie o to chodzi, ja jak karmie Nusie to jej np. spiewam albo mówie bajeczke, moje Słonce uwielbia "Lokomotywę".
A w ogóle memy troskętego typu,że maleństwo moje przestało jeść wszystko oprócz cycusia. Żadnej zupki, kaszki, soczku, nic.Cycek i woda. i co ja teraz mam robić?????
Na siłę, po łyżeczce? Zrezygnować na jakiś czas?.
, u nas to działa więc moze i u ciebie sie uda;-)Gratuluję ząbąbka.Dziękuję dziewczyny.
Co do chusteczek to bardzo lubię te z Biedronki Lawendowe, a teraz kupiłam te z zielonym i są chyba jeszcze lepsze. Natomiast pieluchy Dada to dla mnie porażka, są bardzo sztywne i grube.
Mam pytanko napiszcie mi schemat jedzonka Waszym dzieci? Ja mam wrażenie, że głodzę dziecko(

A ja dzis gotuje dla Filipka zupke kalafiorową z indykiem![]()

a ja nadal nic nie gotowałam

Podziwiam Cię, ja jeszcze nic nie ugotowałam. Nie mam wenyA ja dzis gotuje dla Filipka zupke kalafiorową z indykiem![]()
.