reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

reklama
Ja na wieczór mam bombę kaloryczną! :szok::-D Truskawki z lodami. Kusiło mnie jeszcze na bitą śmietanę do tego ale jakoś o tej godzinie to chyba już nie bardzo:zawstydzona/y:;-):-)

Dobranoc dziewczynki :))
Trzymajcie za mnie kciuki bo mam taki plan jutro zrobić prezent mężowi i się rozpakowac :p ;D
Może mi się uda

Alusia niezły masz plan.:-) A przeanalizowałaś go z syneczkiem:confused::-D:-D

Dziewczyny które nie są jeszcze wpisane na listę lipcówek, napiszcie do mnie.:tak::tak::tak:
Potrzebny jest nick, data porodu OM i wg USG. Płeć oraz imię dziecka, jeżeli wiecie co będzie....:-D
Lista Lipcóweczek 2009

Ostatnia edycja:
Alusia8989 musi być :-):-):-) żadna inna opcja nie jest brana pod uwagę :-):-):-)
niuta3 moc buziaczków i maxik zdrówka dla Ciebie i Twojch uroczych chłopaczków :-):-):-)
jo-anna ja też już straciłam rachubę ile kasy wydaje na leki :szok: ... to recepty od gina, to od żylnego , to na serducho, to tarczyca i tak w koło Macieju ... a gdzie dzidzia, a gdzie psiaki ... jak tak dalej pójdzie to będę pracować tylko na aptekę ... mam cichutką nadzieję, że po porodzie wszystko się uspokoji bo moja wątroba padnie i pozostanie po niej miłe wspomnienie ;-)
Beacia82 buziaczek za miłe słówko słoneczko :-):-):-)
gabiaz Ty kochanie pstasie mleczko a ja opchnełam michę truskawek z jogusiem, a na jutro planuję truskawki zapiekane w koglu-moglu :-):-):-) mówię Wam pychotka :-):-):-)
Alusia8989 KCIUCZKI ZACIŚNIĘTE KOCHANIE :-):-):-) POWODZONKA :-):-):-)

UFF udało się Was podczytać :-):-):-) teraz życzę Wam słodziutkich snów i milusiego poranka :-):-):-)

Witam z rana. Wy tu dalej o alkoholach, a mnie normalnie język na brodę uciekł:-p. Co do jedzenia to ja mniej mam ochotę na słodycze, a bardziej na coś konkretnego. Z tym, że jak w pobliżu leży np. czekolada to też sobie nie odmawiam:zawstydzona/y:. A chyba powinnam, bo na wczorajszej wizycie wyszło, że przez 2 tyg. przytyłam 1,6 kg.

cześć
ja dziś po nocce z durnymi snami ;-)
ech ostatnio na nic nie mam apetytu, nic mi się nie chce
a jak wczoraj natchnięta rozmowami o alko wciągnęłam jedno bezalkoholowe piwko to skończyło się zgagą :-(
mam nadzieję, że jakoś przetrwam ten dzień...

Witam sie i ja :-)

Ja tez nocka z durnymi senkami :szok: kiedy to sie skonczy....??? A tak poza tym to slonko swieci rewelacyjnie tylko jakos zajeb....wieje :baffled: trza ruszyc dupke na ryneczek,zakupki,obiadek,spacerek na podworko i troszke do pisakownicy ;-):tak::-).....

Miłego....

Alusia niezły masz plan.:-) A przeanalizowałaś go z syneczkiem:confused::-D:-D

No ładnie go prosiłam ale chyba nie slucha mamusi bo cisza :-D

No i ja się Witam z rana :))
Nocka średnio bo bez męża i z wielkim bólem głowy ;/ wczoraj chyba mnie troche przewiało i coś mnie bierze ;/ teraz wstałam, zadzwoniłam do taty i pije gorącą herbatke.

Ale zaraz wracam do łóżka do mojego Kochanego ;))

Życze miłego dnia i trzymajcie kciuki ! ;) Prosze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam sie i ja z rana:-) Słonko poświeciło i nadal tak trwa. Sąsiad dach zmienia i sobie w lekkim towarzystwie stukań i wierceń dospałam poranek:-) Teraz już po śniadanku i jadę się gdzieś powłóczyć troszkę. I nawet się dziś obudziłam bez bólu głowy, bo przez ostatnie cztery dni to była katastrofa. No i jeszcze mam dziś wizytację u stomatolog. Mam nadzieję, że ostatnia w ciąży:tak: i poproszę ją może o usunięcie kamienia jeśli coś w ogóle mam.
Tak więc kobitki przesyłam Wam trochę promyków, bo na południu podobno leje. A ja powoli sie zbieram i jadę może coś upolować smacznego:-D Miłego dzionka:happy2::cool2:

Do góry