reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:tak:
moja przyszła do nas o 2:baffled: jestem połamana i jeszcze jakaś upierdliwa mucha nas atakowała:baffled: o młoda co 6 co chwilę wolała "uwaga mucha", "mama mucha" "sio":baffled:

idę na polowanie:evil::evil:

Dzień dobry :-) Ale naskrobałyście od wczoraj :szok:

Znowu spałam z synkiem :baffled:. Macie pomysł jak sobie z tym poradzić?

Magda, a co z tatą Krzysia? Rozumiem, że nie jesteście razem, ale jakoś Ci pomaga w opiece nad synem?

Kuxa, ja też chodzę na terapię i brałam leki przez jakiś czas (od 2 tygodni nie biorę). Jak chcesz się wymienić doświadczeniami, to pisz na priva ;-).

Madzik, jak dziecko niewyraźnie mówi w tym wieku, to powinno się iść do logopedy? Czy to za wcześnie?

Fredzik dzięki za linka

Magda depersja, nerwica i cholera wie co jeszcze.

Dzięki za trzymanie kciuków.
Psycholog była miła, 50 min siedzialam mimo ze wizyta 30min
powiedzialam o wszystkim. fajnie prowadzila rozmowe, pytala o wszystko, dzieki temu o oniczym nie zapomnialam i tylko 2-3 razy "udało" mi sie stracic wątek.
kazala mi isc na konsultacje do psychiatry, zrobic badania neurologiczne, bo moje wyłączenia i bóle mogą byc problemem neurologicznym a nie wynikac z depresji
tak więc w srode za tydzien mam psychiatrę. młody facet, na zdjeciu wygląda wporzo (bo już go wygooglałam). Może nie jest jeszcze "zepsuty fachem" i da sie z nim dogadac. zobaczymy
i glowa mnie po tym wszystkim rozbolała. nie wiem czy to pogoda, czy stres puścił czy co

a Xawek dalej kupcia. dziś juz 3 były
dalam mu węgiel i wygrzebałam Enterol, jak wstanie to mu dorzuce do obiadu, może w klopsiku mu przemycę. i Dicoflor do mleka dosypałam. tylko niestety wyczuł i nie wypił całego ale lepszy rydz niż nic.

Blueberry
dzięki, dobrze wiedziec ze mam z kim o tym pogadac,

Tata Krzysia nawet nie uznał go, nie płaci też na małego ani nic... Dla niego to była jednodniowa przygoda.... zresztą będąc ze mną spotykał się też z innymi kobietami :-/

reklama
Magda a nie mozesz założyc sprawy o ustalenie ojcostwa i alimenty? to sie robi za jednym zamachem. może warto. niech skurczybyk płaci.

tylko to ma swój minus. jak masz ojca wpisanego w papiery to juz potem sie rozne problemy robią, bo często trzeba zgody obojga rodziców. Wiem z autopsjii

Do góry