reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniówki kulinarnie!

Gosiu, to przepis zdecydowanie na małą blaszkę!

no blaszki takiej aż dużej to ja nie mam tylko ja mam podobny przepis na jabłecznik i robię w okrągłym półmisku żaroodpornym ale wtedy chyba 1 kg owoców wydaje mi się za dużo :confused: chyba ze zależy jakich jak myślisz :confused: bo agrest do kwaśnych należy wiec to raczej dużo sie nie daje wiec dałam pół kg i nas kwasiło hihi ;-)
 
reklama
no blaszki takiej aż dużej to ja nie mam tylko ja mam podobny przepis na jabłecznik i robię w okrągłym półmisku żaroodpornym ale wtedy chyba 1 kg owoców wydaje mi się za dużo :confused: chyba ze zależy jakich jak myślisz :confused: bo agrest do kwaśnych należy wiec to raczej dużo sie nie daje wiec dałam pół kg i nas kwasiło hihi ;-)
Myślę, że od owoców zależy i może byłoby lepsze z większą ilością cukru, albo faktycznie z podwójnej porcji.
 
Myślę, że od owoców zależy i może byłoby lepsze z większą ilością cukru, albo faktycznie z podwójnej porcji.

na moją rodzinkę w domu to potrzeba blaszkę ;-)chyba następnym razem wezmę podwójne ciasto zrobię i dam w środek jagody :sorry2: ja to mam pomysły jak baba w ciąży :-D
 
reklama
Do góry