ania.chlopcy
Fanka BB :)
A wiecie .. chyba adoptuję Kasię. Przychodzę z pracy a tu posprzątane, pranie zrobione, poprasowane :-)Żyć nie umierać!! :-)
:-)
to jej nie wypuszczaj w sobotę. ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiecie .. chyba adoptuję Kasię. Przychodzę z pracy a tu posprzątane, pranie zrobione, poprasowane :-)Żyć nie umierać!! :-)
nie brałamPewnie Cię opieka nakryje
:-):-):-)
własnie chyba ja przykuję do kaloryferato jej nie wypuszczaj w sobotę. ;-):-)
napewno jest to utrudnienie, zwłaszcza prz dwójcePrzyznam że to niespanie w dzień trochę daje nam w tyłek. Matuś jest potwornie marudny i ostatnio coś apetyt stracił :-( Miałam takie 15 min że płakali obaj ale na szczęście sytuacja opanowana.
Aniu ja myślę że soki nie byłyby takie złe. Ona pije bardzo dużo kolorowych wód. Zamiast śniadania do szkoły dostaje 2 rogaliki typu "7days". No i namiętnie jada drożdżówki i inne słodycze.Witam
karolcia-83 Może Matuś już nie potrzebuje codziennej popołudniowej drzemki. Ale słodycze przed lub w porze obiadu to bezsens. Tak czy inaczej współczuję.
A co do ząbków to niektórzy mają słabe niezależnie od higieny i słodyczy. A czarnieją chyba po lapisowaniu. (mleczaki, żeby zatrzymać próchnicę.) Michał ma 7 lat a pierwszej plomby dorobił się jak miał 4 a może 5 lat. (nie pamiętam już)
Ale w przypadku Darii przypuszczam że tryb żywienia nie jest bez znaczenia. Pewnie jeszcze oprócz słodyczy pije dużo słodkich soków.
Taka niania to skarb :-)A wiecie .. chyba adoptuję Kasię. Przychodzę z pracy a tu posprzątane, pranie zrobione, poprasowane :-)Żyć nie umierać!! :-)
ona juz jest prawie letniaBeti ale opieka społecznaza wyzysk nieletniej
![]()