post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
to samo miałam już pod palcami klawiaturyKicrym Ty kujonie;-);-) heheh zartuje super ze 6 zasluzylas ciesze sie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to samo miałam już pod palcami klawiaturyKicrym Ty kujonie;-);-) heheh zartuje super ze 6 zasluzylas ciesze sie![]()
Pabla - Tosika cię nie zagadała ?Dała trochę odetchnąc. Fajnie że było miło.
Surv my wracamy 9tego więc nie kuś a co bym M nie namawiała, a co by prosto z lotniska na zlot nie jechać, bo mnie tam dziewczyny *pik pik* obrabiająPabla i Tosika - zazdroszczę spotkanka! Pabla, musisz nam na zlocie dokładnie Monikę oplotkować:-) Powiem Wam, że coraz bardziej się cieszę na nasze spotkanie!![]()
a co to za szczepienie??Dziewczyny czy Wy będziecie szczepić na MMR
Jeju Post mi sie dzisiaj śniło, że rodziłaśŁucek grzecznie w brzuszku mamusi mieszka bo wczoraj to jakby tak chyba groził że sie wyniesie![]()
No, może dziś się okaże, że to jednak ŁucjaJeju Post mi sie dzisiaj śniło, że rodziłaśale dobrze że ok i Łucek siedzi grzecznie na swoim miejscu
![]()