reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam,
Kircym wielkie gratki, madra kobita jestes:tak:Ja wczoraj wypilam drinka za Twoje zdrowie:tak:
Survi moje kondolencje. Ja do tej pory nie moge uwierzyc ze moja mama nie zyje:-(
Tosika to masz teraz rzesy jak Misia:-D
Post mam nadzieje ze do porodu sie wyrobicie a Lucek bedzie grzecznie czekal:tak:
Pabla 8 to dobra godzina:tak:Misia dzis wstala o 9.30, ale o 22 obudzila sie i niespala chyba z godzine:baffled:
Kasia ostatnio tak myslalam jakby Misia sie budzila o 6 to chyba bym nieprzytomna chodzila i robilabym sobie drzemki razem z nia:tak:Wspolczuje, mam nadzieje ze z czasem beda dzieci Ci wstawac chociarz do 8:tak:

U nas dzis pochmurno ale chyba nie bedzie padac(mam taka nadzieje). Wybieramy sie do kuzynki mojego G, przyjechala z Wloch ze swoja pol roczna corka Noemi:tak:Dziewczynki jeszcze sie nie pobawia razem ale jeszcze jest jedna kuzynka, ktora ma 1,5 rocznego syna to Misia sie z nim pobawi:tak:

Dziewczyny Kochane,
ja uciekam dziś do mamy i na pewno do niedzieli nie zajrzę do Was:-(
jutro mamy urodzinki Leny na działce, trzymajcie kciuki za ładną pogodę! Tosika - czaruj mi tu całą sobotę słoneczną:-)
i jeszcze raz proszę o zastanowienie się nad wyżywieniem i wpisanie na listę na zamkniętym, szczególnie mi chodzi o piątek jak będziemy się zjeżdżac i o niedzielę jak będziemy wyjeżdżać
Kasia - jak Ty przyjedziesz do nas na sobotę to chyba też jakieś jedzonko trzeba zamówić, jak myślisz??
dobra, narazie uciekam, nie wiem czy jeszcze dziś zajrzę.
Jakby co to do usłyszenia w niedzielę!!

Post nas nie zalało ale już rezygnuje i wracam do Olsztyna w weekend bo zbankrutuje na internecie komórkowym.
Po przyjeździe nadrobię szybko zaległości kartowe :-)

Jeszcze jedno mam pyatanie odnośnie szczepienia czy jeśli sama mam kupić szczepienie : błonnica , tężec, krztusiec = Infanrix IPV + Hib to muszę mieć receptę od pediatry?
Stąd moje pytanie bo zmieniłam przychodnie i pani mnie poinformowała że musze sama zaopatrzyć się w tą szczepionkę, a w internecie znalazłam że ona na receptę.
A z tą szczepionką MMR to może też zaszczepię ale trochę później i zastanawiam się czy nie zaszczepić Adama przeciwko grypie.

Ostatnia edycja:
no i jak zaczęłam Wam odpisywać, to mnie mąż za chabety wział i pojechaliśmy do Mrągowa:tak: nie, nie na piknik:-p ale meble obejrzeć prosto od producenta, i rzeczywiście jestem pod wrazeniem (szczególnie cen) ale pani popwiedziała, zebyśmy z dwa tygodnie poczekali, to zwiozą z innych magazynów to większy wybór będzie:tak:
Kicrym graaaaaatulacjeeeee!!! Całuski wielkie:-) no i jakiej innej oceny można było się spodziewać jak nie 6:tak: od tak mundrej kobity:tak:
bardzo dziękujemy za życzona i my Kubusiowi w ostatnią miesięcznice przesyłamy moc buziaków:-):-):-):-):-):-):-)
Pabla jeszcze raz dziękuje za gościnę:tak::-)
Pabla - Tosika cię nie zagadała ? :-D Dała trochę odetchnąc. Fajnie że było miło.

no to ja teraz wiem, dlaczego Ty uciekłaś z Olsztyna:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p Liwka wracaj, obiecuje, że już nie będę tyle gadała:-p

Agnik masz racje dwie łazienki w domciu to rewelka:-) i wyobraź sobie, ze my też przerobiliśmy z garderobo-graciarni na górze drugą łazienkę - jak byłam w ciąży z Tosią:-) syfu co niemiara było z takiej klitki ale teraz luksus niesamowity;-) życzę wytrwałości i mało nerwów z ekipą budowlaną;-)
Beaa no to prezent pięknyyyyy będzie miała Zainab, no i ja też uwielbiam takie dodatkowe bonusy dla siebie:-D:-D:-D:-D:-D:-D prosimy ładnie o zdjecia nowych nabytków:tak:
Pabla i Tosika - zazdroszczę spotkanka! Pabla, musisz nam na zlocie dokładnie Monikę oplotkować:-) Powiem Wam, że coraz bardziej się cieszę na nasze spotkanie!:tak:
Surv my wracamy 9tego więc nie kuś a co bym M nie namawiała, a co by prosto z lotniska na zlot nie jechać, bo mnie tam dziewczyny *pik pik* obrabiają:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

no i nasze kondolencje...trzymaj się kochana:tak:dobrze, ze jesteś teraz z mamą, napewno bardzo Ciebie teraz potrzebuje.... tulę mocno...

Magdzik bo zawsze jest tak, że im blizej kogoś masz tym dalej;-) wyobraź sobie, ze jak mój brat mieszkał ulicę dalej to spotykaliśmy się bardzo rzadko, a teraz jak przeprowadzili sie do Gdańska, to kontakt jest zdecydowanie częstszy:confused::baffled::-)

Dziewczyny czy Wy będziecie szczepić na MMR
a co to za szczepienie??:baffled:
Dorka masz rację, normalnie trzepie rzęsami jak Misia:-D:-D:-D Jak dotrę do domu to pstrykne fotkę z bliska to może zauważycie meeeega rzęsy (chociaż niewiem czy to dobry pomysł, bo wszystkie zmarszczki i niedoskonałosci cery będzie widać:zawstydzona/y::-p)
Pabla czary mary odprawione a w razie czego wejdź na tą stronkę ;-)
Olsztyn, Poland Forecast : Weather Underground

jeszcze raz dziekuje za gratulacje:tak:
My juz po spacerku zakupowym i plac zabaw też zaliczony:tak:U nas też w realu takie wyprzedaże, i pewnie mamy takie same sztruksy z Andulą:-D
U nas ładna pogoda, o 17 zwala się rodzinka tzn (siostra z 2 połówka i mama) i oblewamy:tak:nic nie posprzątane ale tak mi sie nie chce:dry:Kuba śpi, zasnął w momencie przeciorany po rannym spacerku:-D
Łucek grzecznie w brzuszku mamusi mieszka bo wczoraj to jakby tak chyba groził że sie wyniesie:szok::szok:
Jeju Post mi sie dzisiaj śniło, że rodziłaś:szok:ale dobrze że ok i Łucek siedzi grzecznie na swoim miejscu:-p:tak::-D
Surv wyrazy współczucia:confused:
Liwus u nas trzeba mieć recepte
Pabla trzymam kciuki za pogodę, udanych urodzinek i wypoczynku:tak:
Dorka no to Misia ma kumpla do zabawy:tak:

My bylismy u kuzynek G. Kircym oni bardzo fajnie sie razem bawia. Oliwier jest malym lobuzem ale przy Misi byl grzeczny:tak: mala Noemi tez bardzo fajna gadala znami, usmiechala sie. Az sie chce drugiego dizdziusia;-) Ale jeszczs nie teraz:tak:
Kircym no to oblewacie:tak:
Pabla kciuki za pogode zacisniete:tak:

Hej Dziewczyny

U nas parno, ze hej, wytrzymac sie nie da.
Dzisiaj przed poludniem pojechalismy do innego miasta bo maz mial tam interes, pozniej sama wrocilam, a on tam zostal z malym potworem

Pabla- trzymam kciuki za fajna pogode, oby tylko nie padalo!
Dorka- a wy w ogole planujecie kolejnego dzidziusia?:-)
kicrym- milego oblewania geniuszu!
tosika- zdjecia nabytkow wkleje, tylko musze zrobic dobre foty, wczoraj probowalam, ale nie sa ostre. Ty w ogole chyba na miejscu nie mozesz usiedziec, wydajesz sie byc caly czas czyms zajeta, a moze sie myle?
Surv- moje kondolencje, trzymaj sie kochana.

Ale wam zazdroszcze tego zjazdu, szkoda, ze nie jest on 2 tygodnie pozniej:(
Macie porobic mnostwo fotek i je tutaj wkleic!

A tak w ogole co dzisiaj porabiacie, ze taka cisza?
Rano ogladalam CNN i mowili, ze w Niemczech, Polsce, Slowacji, Czechach i Wegrach sa mega powodzie. Pokazywali nawet Polske i ludzi w wodzie po kolana. Jak jest u was?

Ostatnia edycja:
reklama
Beaa u nas suchutko na szczecie powodz nas ominela teraz i 12 lat temu rowniez :tak:Szczesliwy ten szczecin:tak:Ja tez zazdroszcze zjazdu baaardzo:-:)-(przykro mi ze Was nie zobacze:-:)-(

M na silowni ja kapie Fisiaka i niedlugo wieczorny relaks.

Do góry