reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Gosiu, może nie być widać tej płci ale zapytam....... chociaż nawet jak mi coś powie lekarz to nie będę się nastawiać ale jestem taka niecierpliwa.......:-)
Czytałam parę odpowiedzi na różnych forach, że dziewczyny już znały płeć w 12, 13 tygodniu i potem tylko to potwierdzały......Może mi też się zdarzy taki przypadek......

reklama
Mam do Was jeszcze takie pytanko. Czy któraś z Was ma ochotę i popija colę? Ja rok temu przy problemach faraonowych w Egipcie tak się nauczyłam pić colę, że jeszcze przed ciążą ją lubiłam ale teraz myślałam że mi przejdzie.....Staram się nie przesadzać ale jakoś tak woda mdła, soki za słodkie a zimna cola - cudo:-)

jak dla mnie woda jest najlepsza, soki też są za słodkie, a coli i pepsi nie lubiłam zawsze i to mi zostało:tak: ale moja koleżanka całą ciążę piła pepsi i to litrami w nocy wstawała żeby się napić, a tak ogólnie to przed ciążą i teraz po ciąży to nie lubi pepsi, więc ciąża ma swoje prawa:-)

Mam do Was jeszcze takie pytanko. Czy któraś z Was ma ochotę i popija colę? Ja rok temu przy problemach faraonowych w Egipcie tak się nauczyłam pić colę, że jeszcze przed ciążą ją lubiłam ale teraz myślałam że mi przejdzie.....Staram się nie przesadzać ale jakoś tak woda mdła, soki za słodkie a zimna cola - cudo:-)

ja nie lubie ani coli ani pepsi:sorry2:ale lifta malinowego ooo tak uwielbiam:-)

A ja jednak ide 20 lipca na wizyte a nie 22 bo ja w poniedziałki jeżdze dlatego mała zmiana:-)no i wtedy to będe chyba nawet 16 tc co już na pewno dowiem się płeć no chyba że pokaze pupcie mamusi:-p:-D

Ja też mam na colę zachcianki, ale staram się nie pić, innych napojów gazowanych też unikam, bo to sam cukier i chemia... Najlepsze są soki i woda dla ciężarnych. Pamiętajcie o piciu Dziewczyny, bo wody płodowe się tworzą!

Ja pije wode albo bittrer lemon bo od coli mnie odrzuca.Macie racije picie jest dla nas bardzo wazne zeby malestwo mialo w czym sobie plywac.

Ja też mam na colę zachcianki, ale staram się nie pić, innych napojów gazowanych też unikam, bo to sam cukier i chemia... Najlepsze są soki i woda dla ciężarnych. Pamiętajcie o piciu Dziewczyny, bo wody płodowe się tworzą!

no właśnie bo ostatnio mi się chce non stop pić i wogóle mam wieeeeeeeeeeeelką chętke na zimne mleko z kartonika (w pierwszej ciąży też tak miałam):tak:co pewnie bo wody się zbieraja :tak:bo nawet w chłodniejsze dni chce mi się non stop pić;-)

Ello

Co do napoi to ja musze od czasu do casu sie fanty napic bo bym zwariowala a tak wogole to malo czym sie moge napic, ciagle mi malo albo nie smakuje a ostatnio maz pil piwo i musial pol szkalnki odstapic bo bym zemdlala:zawstydzona/y: wiem ze nie powinnam ale co zrobie:sorry2:

reklama
Witam was,ja juz po wizycie i cała szczesliwa.Dzidziolek ma 4,63mm,tetno 150.Miałam miec robione usg genetyczne ,ale tak sie dzidzia raczka zasłaniała,ze lekarz nie mógł zmierzyc,wiec na kolejnej wizycie za 2 tygodnie bedzie robione.lekarz mnie pytał czy cos jem wogóle bo nic nie przytyłam.:tak::-):-):-):-):-):-):-).Kobietki ,a jak u was z waga?bo mnie brzuszek troszke wywaliło ,a waga w miejscu stoi.

Do góry