reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Mi zaczął się od dołu się wybrzuszać - tuż na"ogrzewaniem", a teraz ciagnie w górę lekko. Moje fałdki tluszczykowe też znikają:) Zaczynam się zastanawiać jak ja będę się ze soba czuła coraz grubsza i mniej kształtna. Na razie obserwuję i myślę co to będzie.. wszystko fajnie, ale jednak ciężko się na siebie patrzy.

mi sie tez juz wybrzuszyl na doli i ciagnie do gory juz przybylo mi 5 kilo ale dzidzi podoobno wielkie tak gin. stwierdzila:-)a co chcialybysci miec ja chlopca

reklama
BlackWizard
Można kupić poduszeczkę z wyhaftowaną datą i godziną urodzenia albo srebrny smoczek lub łużeczkę na kórej również można wygrawerować godzinę i datę urodzenia.Moich znajomych synek takie prezenty niedawno na chrzest otrzymał.

Witajcie:)
Również zostanę styczniową mamą. Maleństwo ma przyjść na świat wg mojego lekarza 30 stycznia:) Wszystkim dziewczynom gratuluję:)
Witam serdecznie!!

Cały dzień fatalnie się czuję, przez tą pogodę, leje i grzmi.... Jest mi niedobrze i słabo, koszmar...

Black Wizard, Szczeniaczek-Uczniaczek super, albo taki jezdzik do odpychania się nożkami albo rodzic może pchać, np z chicco.

mi sie tez juz wybrzuszyl na doli i ciagnie do gory juz przybylo mi 5 kilo ale dzidzi podoobno wielkie tak gin. stwierdzila:-)a co chcialybysci miec ja chlopca
Moje chyba za duże nie jest - w 12 tygodniu miało 5,2 cm, a ja od tych ciągłych sensacji żołądkowych to na razie spadłam z wagi 2kg, ciekawe jak skoro brzucho mi rośnie i piersi tez większe... ale to się pewnie odrobi lada moment;)
Ja mam przeczucie na dziewczynkę, mąż na chlopca, ale w sumie to przy pierwszym dziecku wszystko jedno czy dz. czy ch.:-p
Tylko dla dziewczynek to są takie cudowne sukienki i ciuszki ;)

ja mam juz wspaniałego synka, i teraz po cichu marzymy sobie o dziewczynce:-)ale to sie okaze coz za cudo w moim brzusiu mieszka;-)wczoraj wrocilismy z urlopu spieklismy sie na raczki ale brzusio oczywiscie chronilam przed sloneczkiem...ach a dzis upal jak smok,teraz troszke przyjemniej bo chmurki sa i cosik lekko popadalo...na usg bylam dzidzia sie bardzo mocno ruszala ,i podobno wszystko dobrze jest,dzis odebralam wyniki badan morfologia mocz wr i glukoza i wszysko jest w jak najlepszym porządku:-):-):-)a jutro ide do gina i w koncu dostane karte ciąży:tak::tak::tak:pozdrawiam was brzusialki :-)

Witam serdecznie!!

Cały dzień fatalnie się czuję, przez tą pogodę, leje i grzmi.... Jest mi niedobrze i słabo, koszmar...

Black Wizard, Szczeniaczek-Uczniaczek super, albo taki jezdzik do odpychania się nożkami albo rodzic może pchać, np z chicco.
a u mnie takie upaly ze zwariowac mozna ponad 36

Hej Kobietki :-) Dzisiaj u nas od rana jest porodówka ;-) Znajoma od rana miała skurcze, więc siedziałyśmy i liczyłyśmy ile trwają i co ile są, a teraz pojechała ze swoim M. i moim T. do szpitala, także jeszcze dzisiaj, albo jutro przybędzie nam mały domownik :-) Ech przeżywam jakbym to ja rodziła, zresztą wszyscy w domu zestresowani, nawet psy ;-) Oprócz Olisia oczywiście, on ma wszystko w tej swojej małej pupince ;-):-p

Blackwizard ten piesek jest fajny, mój synek go ma i długo sie nim bawił. ja kupiłam swojej chrześnicy na dzień dziecka pierwszy wózek, właśnie taki do nauki chodzenia, a przy okazji może lalkę wozić. Jeszcze fajne są bujaki (konie na biegunach) i polecam matę do malowania (to na pózniej) taką z pisakami na wodę, rodzice ją uwielbiają bo pisaki pisza tylko po macie:tak:

reklama
Witam mamusie

Witajcie:)
Również zostanę styczniową mamą. Maleństwo ma przyjść na świat wg mojego lekarza 30 stycznia:) Wszystkim dziewczynom gratuluję:)
Gratuluje i zdrowka zycze

ja mam juz wspaniałego synka, i teraz po cichu marzymy sobie o dziewczynce:-)ale to sie okaze coz za cudo w moim brzusiu mieszka;-)wczoraj wrocilismy z urlopu spieklismy sie na raczki ale brzusio oczywiscie chronilam przed sloneczkiem...ach a dzis upal jak smok,teraz troszke przyjemniej bo chmurki sa i cosik lekko popadalo...na usg bylam dzidzia sie bardzo mocno ruszala ,i podobno wszystko dobrze jest,dzis odebralam wyniki badan morfologia mocz wr i glukoza i wszysko jest w jak najlepszym porządku:-):-):-)a jutro ide do gina i w koncu dostane karte ciąży:tak::tak::tak:pozdrawiam was brzusialki :-)

Super ze wszystko dobrze, tak trzymac.
No to sie przywitalam a teraz spadam z psem na plaze zeby przed deszczem zdazyc.
Jeszcze tu wroce;-)

Do góry